Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rysqut

"Sprzączka i koronka" czyli najciekawsze kompozycje paskowo zegarkowe.

Rekomendowane odpowiedzi

W tej rundzie już nie jest tak łatwo wybrać :)

Muszę zadać pytania pomocnicze - organizator nie zabraniał. 

Nightdream - powiedz że nosisz ją na pasku a kajdan tylko na potrzeby konkursu założyłeś :) (lubię bransolety w zegarkach do noszenia więc masz mój  głos :)  )

Kwiatek - nurek z podkładką? Dobrze że to taki nurek "szuwarowy"  :rolleyes: ( Super zestaw :)  )

Daktarin  - to zielone do zegarka to kupione czy sam robiłeś i jeśli tak to  czy jest w tym brokół?  :D ( Nie jest to też zestaw codzienny ale lubię olimpijskie :)  głos dla Ciebie )

No więc nie mam do niej paska i cały czas tkwi na oryginalnej bransolecie, która do tej koperty moim zdaniem pasuje najbardziej :P

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

baaardzo fajnie!...  :)

mój głos na fankę, Kwiatka i D@dika

gratuluję wszystkim uczestnikom!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie zegarkiem codziennym jest zegarek do tyrania czyli taki nie gniotsa nie łamiotsa - te kryteria spełniają trzy

Najbardziej trafia do mnie jako codziennego Wostok Dadika taki zegar drwala  :)

Jako drugi Prim Kwiatka kwiatkowskiego na fajnym pachu 

Jako trzeci Sława Nocnychmarzeń bo pancerny z wyglądu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładnie... ładnie Panie i Panowie! Oddałem swoje głosy... hmmm może i "podkarmiając" rywali, ale szczerze ;-)

Co do nurka na co dzień, to mam szczęście dłubać w branży IT i sami wiecie jak to w IT CROWD. Dress code rzadziej mnie dotyczy ;-) Siedzę sobie i "administrkuje" w czym mam ochotę. Od koszuli do sweterka. W ten sposób mogę eksploatować całe zasoby zegarkowe ;-)

Gratuluję wszystkim fajnych kompozycji!

pozdrawiam branzowo z QA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc nie mam do niej paska i cały czas tkwi na oryginalnej bransolecie, która do tej koperty moim zdaniem pasuje najbardziej :P

No i za to dałbym Ci drugi głos ale nie można  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daktarin - to zielone do zegarka to kupione czy sam robiłeś i jeśli tak to czy jest w tym brokół? :D ( Nie jest to też zestaw codzienny ale lubię olimpijskie :) głos dla Ciebie )

Kupione razem z zegarem. Za złotych czasów PRLu takie plastikowe paski były chyba dość popularne... Choć chyba w bardziej stonowanych kolorach

Zgadzam się Roman - na codzień ten zegarek też by do końca nie pasował... Ale ten urok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja spełniłem swój obywatelski obowiązek.

d@dik- Twój zestaw to synonim zegarka na co dzień, dla ludzi niepracujących w garniturach. Praktyczny i wytrzymały w połączeniu z paskiem jak mniemam hand made.

rk7000- zestaw propagandowy jak się patrzy,  Władimir Iljicz Uljanow na pewno byłby dumny :D.

daktarin- zestaw pasuje do siebie, można kłócić się co do jakości paska, ale do zestawu sportowego bardziej moim zdaniem pasuje taki pasek,aniżeli  skórzany.

Oto moje podium.

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Oczekiwałam, że ta runda będzie miała jednak ciekawsze kompozycje.

Roman - muszę wyróżnić tutaj zestawienie świetne, ale to dla mnie absolutnie nie jest zegarek na codzień.

Mój głos leci do D@dika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slava Nightdreama  na kajdanie to mój faworyt w tej rundzie.

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja oddałem m.in. głos na Wostoka JaroslawJerryEsow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. rk7000
2. fankaDaktarina
3. daktarin
4. _Kwiatek_ 

5.D@dik

6. Jaroslaw Jerry Esowy

7. Wojciech1500
8. Nightdream

Osoby wyboldowane nie przesłały jeszcze zdjęcia do 3 rundy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja oddałem m.in. głos na Wostoka JaroslawJerryEsow

To jest ankieta publiczna i każdy może zobaczyć kto na kogo głosował. Twojego głosu na Jarosława niet. Sprawdź, pewnie  pomyłka w glosowaniu ale to da się naprawić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega oddał już trzy głosy - dla jarosława zabrakło  :P

Poprawiłem, otwierałem przeglądarkę na smartfonie  :angry: i się źle kliknęło. :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki ankiety 2 Rundy

1. D@dik

2. _Kwiatek_

3. Nightdream

4. rk7000

5. fankaDaktarina

6. daktarin

7. Wojciech1500

8. Jaroslaw Jerry Esowy

Wyniki całkowite po 2 rundach
1. D@dik
2. _Kwiatek_
3. daktarin
4. rk7000
5. fankaDaktarina
5. Nightdream
7. Wojciech1500
8. JaroslawJerryEsowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledze big001 coś się pomyliło i zaznaczył 5 opcji... wyniki zostaną skonfigurowane (niestety wszyscy na których w tej rundzie kolega oddał głos będą mieć odjęty 1 pkt)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

III RUNDA - STYL DOWOLNY
kolejność według zgłoszeń

rk7000
WPjmr6A.jpg

fankaDaktarinaZ5v3djc.jpg

Daktarin
Heyc1ir.jpg

_Kwiatek_

n7dtuHo.jpg

D@dik
v45J3NH.jpg

JaroslawJerryEsowy
bn0TdNH.jpg

Wojciech1500
14DdphI.jpg

Nightdream
nssmTpF.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman...fantastyczny klimat :) Gratuluję.

Marlena...Zaria z tym paseczkiem - PIERWSZA LIGA!!!

Marcin...żeby nie było, że po rodzinie rozdzielam głosy ;) Ale Czajka fantastycznie się komponuje na niebieskim pasku. Poza tym, do tej pory miałem dylemat co do swojej zapiąć :)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JaroslawJerryEsowy - dobra kompozycja :) jakby nie było styl dowolny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tu Panie i Panowie jest obłęd! Może ktoś wstawić słabe zestawienie żeby było łatwiej?Wszyscy na podium!!! :wub: :wub: :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MMmmmm no to dzisiaj faktycznie trudniej 

Dla mnie numer 1- Roman i jego staruszek , fajna kompozycja  :)

Numer 2- Mołnia Dadika nosiłbym jak nic z podwiniętym rękawem nawet w zimie  ;)

Numer 3- Ałmaz Kwiatka - piękne zdjęcie piękny stan  B)

Zdjęcia pozostałych REWELACJA  !!!! 

Jaroslaw i Wojciech aranżacja zdjęć naprawdę po Radziecku tu zdecydowanie WYRÓŻNIENIE !!!

Fotka Nightdream-a wręcz katalogowa ale ja w takim bym nie wyskoczył (bał bym się  :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pudło tego zestawienia:

3. Nightdream - mam podobną Czajkę i wiem, że to zegarek tak oryginalny, że ciężko wyeksponować jego walory... ale Tobie się udało...

2. D@dik - nie jestem fanem takich pasówek, ale ten pasek świetnie oddaje klimat vintage... Trzeba mieć do niego sporą łapkę żeby to ładnie wyglądało...

1. Wojciech1500 - Wojtek wreszcie świetne zdjęcie... z autkiem w tle... świetny pasek i świetny Komandir... Gratki!!  Niewątpliwy numer 1 w tym zestawieniu.

Nagroda publiczności dla Romana... za całokształ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Chyba najtrudniejszy wybór w tej rundzie, bo piękne zdjęcia. Musiałem mocno skupić się na temacie przewodnim konkursu, by wytypować trzy pozycje, na które zagłosowałem. A mój głos jest taki: 1) arbuz Nightdreama, 2) zaria fanki, 3) czajka daktarina. Gratuluję pięknych, klimatycznych zdjęć.

Wszystkim uczestnikom gratuluję ślicznych zegarków i wspaniałej inwencji. I oczywiście... liczę na kolejne fascynujące zabawy! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez gszydlowsky
      Cześć , szukam paska Bonetto Cinturini , mod. 295 w kolorze pomarańczowym . 
      Jeśli ktoś posiada i chciałby sprzedać to zapraszam na priv . 
      W grę wchodzą też inne modele  , najchętniej z serii vintage . 
      Udało się znaleźć  , czekam na pasek 😁

• Przez ginger109
      Witam.
      Dostałem w prezencie zegarek 18 luty 2024 kupiony przez allegro. 17 marca reklamowaliśmy bo zeszły kolory z paska. Wymienili i odesłali zegarek. Znów zszedł kolor z paska i tarcza z dniami tygodnia raz działa raz nie. Teraz już wolelibyśmy zwrot gotówki, bo to wadliwy zegarek. A dostaliśmy odpowiedz, że wymiana paska 150zł, bo to wynik eksploatacji i nie podlega reklamacji, a tarcze naprawią. Gdzie mogę sprawdzić czy to prawda, że gwarancja jest tylko na zegarek. Pasek jest guma/silikon a kolorowe paski są namalowane. 

odpowiedz od Labri Kinga Górska 

Witam,   To pierwsza sytuacja, w ktorej mowimy o sprawie reklamacyjnej (tarcza z dniami tygodnia). Co do schodzacych kolorow z paska to wynik eksploatacji, to nie podlega reklamacji, mielismy taki pasek w zapasie, wiec bedac proklienckim sklepem wymienilismy go Panstwu. Drugiego niestety nie mamy i tak:   1) mozliwa gwarancyjna naprawa tarczy zegarka i odeslanie, na nasz koszt   2) mozliwa gwarancyjna naprawa tarczy zegarka + wymiana paska w cenie 150zl (Panstwa koszt), jesli sa Panstwo zainteresowani wymiana paska rowniez   Prosze o decyzje.   Pozdrawiam,

• Przez obw
      Rozerwała mi się szlufka w skórzanym pasku: pierwsza od sprzączki, która dodatkowo jakby podklejona od spodu paska. Kto to może i czy w ogóle naprawić?
      Nowy pasek kosztuje 249 zł, zamiennik z Ali ok 180.

• Przez Francua
    • Przez christ0ff
      Witam.

Poszukuję paska gumowego do zegarka Ball Engineer Hydrocarbon Submarine. Nowy lub używany.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.