Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kchrapek

DYSKUSJE O WSZYSTKIM

Rekomendowane odpowiedzi

Podstawowy zestaw narzędzi to na pewno. Nie jest trudne (oprócz wskazówek, dla mnie to zawsze będzie stres) - spróbuj. Najpierw popróbuj na jakimś trupie, żeby jakiejś fajnej sikorki nie ukatrupić.

A można kupić taki zestaw narzędzi wszystko w jednym? Czyli wskazówki to jednak wyższa szkoła jazdy.. Mój zegarmistrz jest starszy niż najstarsi indianie, aż się teraz zląkłem czy sobie poradzi z przekładką wskazówek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logo fabryki początkowo było rombem a tu jest pieciokąt.

koperta jest nowsza, tarcza też, cywilna.  Sekundnik chrono powinien być z łezką, granatowy, sekundnik zloty. Tak czy siak unikat :) Z rombem masz oczywiście rację. 

edytka:

moje dwie wojskówki rzeczywiście mają z rombem, natomiast moja mołnia 19j ma pięciokąt, cywilną tarczę i numer seryjny poniżej tysiąca. Czyli też składak, sądząc po powyższym? Cywilne poljoty u mnie z kolekcji z pięciokątem są z numerami 90000 i 80000

Edytowane przez Sursum

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A można kupić taki zestaw narzędzi wszystko w jednym? Czyli wskazówki to jednak wyższa szkoła jazdy.. Mój zegarmistrz jest starszy niż najstarsi indianie, aż się teraz zląkłem czy sobie poradzi z przekładką wskazówek :)

Nie ma wielkiej filozofii - zobacz wątek na forum, tam Arek wszystko bardzo wyczerpująco opisał. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/116272-amatorski-warsztat-zegarmistrzowski-osprz%C4%99t-zobrazowany/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - gdzie są zdjęcia z googla ?? Usiadłem żeby zajrzeć rano do kolekcji Krisa a tam nic nie ma, coś się zmieniło i nie wiem jak do tego dotrzeć. O co kaman ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm. To nie wiem. Mam Krisa w obserwowanych ale zdjęć nie widzę. Kris a możesz wrzucić link ? Może tak wejdziemy. Katalog masz ustawiony jako publiczny wiec nie powinnismy mieć problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kompie wchodzę normalnie poprzez link "moja kolekcja"

A na androidzie nie idzie:-)

Za to z linku odpala się normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kchrapek dzięki - a jednak otwiera się inny adres niż miałęm wpisany w kompie, już jako archiwum google. Ale grunt, że działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie pytanie. Czy sputnik występował w złoconej kopercie czy to tylko przekładki się pokazują czasami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj na polowaniu i między innymi trafiły się takie oto okazy , podpowie ktoś czy oryginały czy składaki , a wyglądają dość dobrze i nie jestem pewien

post-87697-0-49774500-1486916394_thumb.jpg

post-87697-0-05458100-1486916430_thumb.jpg

post-87697-0-97589600-1486916467_thumb.jpg

post-87697-0-14929100-1486916529_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wychodziły takie tarcze , czy tylko wymyta ?

Wychodziły ale nie tak wymyte i nie w tej kopercie tylko w dwóch innych wzorach np:

post-49869-0-44487800-1486924332_thumb.jpg

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z zegarkami gorzej jak z samochodami jak już coś nam się spodoba to okazuje się że licznik kręcony, ulep, szpachlę na niego to w betoniarce mieszali a reflektory to od modelu po lifcie żeby drożej poszedł. Szlak!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Na 23 lutego Wostok planuje wypuścić do sprzedaży nowy model Amfibii w ośmiokątnej kopercie.

Koperta - stal, bezel - stal, - koronka - stal. pasek - poliuretan 20mm.

Pierwsza partia - 500 sztuk w 5 wersjach (czyli chyba po 100 każdej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi