Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak to jest możliwe, żeby postronna osoba mogła cokolwiek zamienić w cudzej stopce poza administracją forum...

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

jesteś pewny, że masz mocne i trudne hasło?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

Myślałem, że sam sobie to zrobiłeś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocne i trudne tak, ale stare i często używane, pewnie trzeba zmienić.

Czy sprawdzenie jaki nr IP się do mnie zalogował to jest jakaś trudność?

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Ale jaja! :D

Zostaw sobie tą stopkę :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba włamywać się do konta żeby zmienić treść stopki.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli każdy może zmienić stopkę? :blink:

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak to jest możliwe, żeby postronna osoba mogła cokolwiek zamienić w cudzej stopce poza administracją forum...

Może zamiast przeprowadzać śledztwo wystarczy zapytać ?, tak jak zamiast wyłamywać drzwi może warto nacisnąć na klamkę ? ;-)

Przy okazji tego żartu, wypadło kilka ciekawych trupów z szafy bo okazuje się, że Były Moderator i Admin i Prezes nie wiedzą, że każdy moderator może modyfikować stopki użytkowników, a tenże użytkownik w każdej chwili może ja przywrócić do stanu przez zmiany ;-)

Żart przygotowany w kooperacji kilku inkwizytorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedzą ,że każdy moderator może zmienić stopkę użytkownikowi bo to jest standardowa funkcja moderatorska , więc nie wiem skąd czerpiesz swoje niemądre stwierdzenie o trupie w szafie ...czy aby władza moderatorska nie uderzyła Ci za bardzo wodą sodową do głowy?

Kazdy uzytkownik również sam sobie ( ale nie innym ) może zmienić stopkę

Admin sprawdził tylko w systemie KTO dokonał modyfikacji i po to są logi. Bo co nam z wiedzy ,że dokonał tego moderator , skoro warto wiedzieć KTÓRY

Kolego QV nadużyłeś narzędzi moderatorskich , więc ja osobiście będę wnioskował na zarządzie o odebranie Ci tej funkcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie sytuacje nie powinny się wydarzać , nawet w formie żartu.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że nie warto robić wojny o czapkę śliwek !!

Rozumiem gdyby ktoś podszył się pod czyjeś konto dla korzyści majątkowych lub w celu uzyskania jakiś informacji o nim lub jego rozmowach itp... 

To był żart a że użyto w niedozwolony sposób powierzonych narzędzi - no użyto ale czy od razu takie konsekwencje ??? 

Gdyby to była osoba ciągle nadużywająca regulaminu to tak ale tutaj jest osoba zaangażowana w działalność forumową która zrobiła po prostu żart według mnie smieszny i raczej dla poszkodowanego nie obraźliwy co sam zresztą przyznał.

Wybryk był jednorazowy i nie przygotowany samemu więc pewnie solidarnie inni podadzą się do dymisji i przestanie to być zabawne a zrobi się gorzkie  :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jaka sytuację chciał rozluźnić moderator (czy tez grono moderatorów), ale wyszło raczej tak bardziej jako zaognienie chyba i pomijam to, że żart niskich lotów mocna trąci złośliwością, zaistniałą sytuację uważam za niebyłą. Jednakże na przyszłość proszę o nie zmienianie nic w moim profilu, nawet w bardziej uzasadnionym przypadku, bez uprzedniego porozumienia się ze mną, bo to jest zwyczajne naruszanie prywatności nie mające nic wspólnego z dobrym wychowaniem.

Temat uważam za zamknięty.

Piotr Ratyński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr, jaka złośliwość ? Akurat się mylisz bo ten żart był z sympatii do Ciebie a nie ze złośliwości. Miał za zadanie rozluźnienie dyskusji z temacie moralności w którym razem z Tomkiem " prawicie jak z ambony", gdybyśmy to wkleili Tomkowi to nie byłoby śmieszne :-)..wiesz dlaczego.

Byliśmy pewni, że jako inteligentny człowiek zrozumiesz żart, pośmiejesz się z rana otwierając komputer i sobie sygnaturę zmienisz. Wolałeś zostawić bo spodobała Ci się czy aby coś zamanifestować ?

Ja uważam, że krzywda się nikomu nie działa, a trochę śmiechu w ponury listopad się przyda. Podobny żart kiedyś zrobiliśmy Tarantowi, Tarant potem zrobił mi, po jednym dniu wszyscy zapomnieli. Pozwalamy sobie na żarty w stosunku do Ciebie bo jesteś wyrazista postacią na forum i byłym moderatorem.

Aczkolwiek nie zamierzam się wybielać co do zasady nie powinno się zmieniać komuś sygnaturek ( avatara - nie ma możliwości ).

Więc nie oczekuję obrony i nie będę się bronił przed przyjęciem kary na swe barki. Z resztą dobrze pamiętam, że między innymi Ty wnioskowałeś o nadanie mi narzędzi moderatorskich.

Przepraszam w imieniu swoim i współsprawców jeśli poczułeś się z tym źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.