tarant 2972 #1 Napisano 11 Listopada 2015 Podaję link.http://www.labiryntarium.pl/index.php/ciekawostki/886-iiwystawabeckera.html Koledzy WueM i amroziuk nie są tym razem organizatorami wystawy.Jeżeli ktoś dotrze - niech się podzieli wrażeniami i zdjęciami 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #2 Napisano 11 Listopada 2015 DotarłemFotki niedługo... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #3 Napisano 11 Listopada 2015 Bez wątpienia gwoździem programu otwarcia wystawy była prelekcja pani Joanny Stoklasek-Michalak z muzeum kłodzkiego poświęcona znaczeniu symboli spotykanych na zegarach. Poza tym budziki, budziki, całe tabuny budzików. Naliczyłem ponad 150 szt. w tym 5 moich. Zgrzytem były dwie paskudne, współczesne podróbki zegarów ściennych bazujące na mechanizmach z Broumowa. 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4 Napisano 11 Listopada 2015 O jakich symbolach mówiła ta pani? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #5 Napisano 11 Listopada 2015 A ten roczniak u góry, po prawej to PFZ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #6 Napisano 12 Listopada 2015 O jakich symbolach mówiła ta pani? Na przykład taki motyw z soczewki wahadła zegarowego: mały chłopiec leżący na gałęzi drzewa rosnącego nad woda rzuca żaby w kierunku dwóch czapli w tej wodzie stojących. I wyobraź sobie, że jesteś tą żabą, bo to alegoria losu ludzkiego. Możesz trafić do wody, lub do dzioba czapli, ale to nie Ty decydujesz. A ten roczniak u góry, po prawej to PFZ?Oczywiście. 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #7 Napisano 12 Listopada 2015 Jest też coś dla filatelistów https://picasaweb.google.com/109500165964876863196/WystawaGBII2015?authuser=0&feat=directlink 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5732 #8 Napisano 12 Listopada 2015 Ciekawe zegary na zdjęciach - gdybym wiedział i była by taka możliwość to moje dwa kieszonkowe bym tam wcisnął Mieć swoje zegarki na wystawie to było by COŚ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #9 Napisano 13 Listopada 2015 Kieszonkowych jest na wystawie aż za dużo Ale chęci się liczą... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #10 Napisano 15 Listopada 2015 No halo Panowie , co tak malo zdjec. Ja tu pazury obgryzam , zeby zobaczyc zegary. Prosze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #11 Napisano 15 Listopada 2015 jutro wstawię troche zdjęć, dzisiaj juz nie dam rady 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #12 Napisano 19 Listopada 2015 http://www.forumswiebodzice.pl/viewtopic.php?f=9&t=2700&p=16284#p16284 Trochę fajnych fotek z wystawy... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #13 Napisano 19 Listopada 2015 Już żałuję że nie byłem ...a tak blisko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #14 Napisano 19 Listopada 2015 Mnóstwo fajnych papierów.Te dwa broumovskie linkowce wiszące na filarach czy aby na pewno maja oryginalne skrzynie? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #15 Napisano 19 Listopada 2015 Mnóstwo fajnych papierów.Te dwa broumovskie linkowce wiszące na filarach czy aby na pewno maja oryginalne skrzynie? Oczywiście, że nie oryginalne Ale, o tym "to ja wiem ty wiesz a ludzie się nie znają aż tak"... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #16 Napisano 19 Listopada 2015 i ja znalazłem fajną ciekawostkę na wystawie logo którego wcześniej nie znałem. 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #17 Napisano 19 Listopada 2015 Sygnatura GB na kraje arabskie Krzyżyk byłby nie "sprzedawalny". 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #18 Napisano 19 Listopada 2015 Sygnatura GB na kraje arabskie Krzyżyk byłby nie "sprzedawalny". Niezłe, niezłe. Przyszłościowe rozwiązanie 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #19 Napisano 19 Listopada 2015 jutro wstawię troche zdjęć, dzisiaj juz nie dam rady No i gdzie te zdjecia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #20 Napisano 19 Listopada 2015 Niezłe, niezłe. Przyszłościowe rozwiązanie EDIT: W ferworze walki wcześniej nie rozpoznałem dowcipu 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21 Napisano 20 Listopada 2015 No i gdzie te zdjecia Adam mnie wyprzedził 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #22 Napisano 21 Listopada 2015 Adam mnie wyprzedził Ale nie ma zblizen roczniakow, a to wlasnie chciala bym obejrzec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #23 Napisano 21 Listopada 2015 A fe. Na zbliżenia zapraszam do Teatru Polskiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Władek Meller 296 #24 Napisano 26 Listopada 2015 byście powiadamiali portal Zegarki i Pasja, to byłaby notka pewnie dla większej liczby osób.redakcja(..@.)zegarkiipasja.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #25 Napisano 26 Listopada 2015 Nas też powiadomiono na chwilę przed Zatem nie nasz to problem (niestety)... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach