szwed 1069 #801 Napisano 27 Października 2016 Świetny VC - gratuluję szczególnie "dupkę" ma ładną Chyba serduszko! Bo dupki to tak bardzo nie widać. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #802 Napisano 27 Października 2016 Kolega Szwed dziś dla mnie bardziej łaskawy. Chyba będę mógł dziś lepiej zasnąć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #803 Napisano 27 Października 2016 Dla porządku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #804 Napisano 27 Października 2016 Kolega Szwed dziś dla mnie bardziej łaskawy. Chyba będę mógł dziś lepiej zasnąć...Ja tam zawsze łaskawy jestem I nie które bardzo ładne masz zegarki czego Ci gratuluje tylko osobiście malowanek nie lubię Bo ja zboczony na tym punkcie jestem! I wolę jak zegarek Orginalny jest i nawet może mieć 100% patyny zardzewiałej na tarczy! Bo ma swój charakter i coś przeżył. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #805 Napisano 27 Października 2016 No to jutro specjalnie dla Ciebie Szwed będzie Girard Perregaux z mega patyna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #806 Napisano 27 Października 2016 Mi czasami towarzyszy taki pilot plesniaczek jeden z wielu To czekam z niecierpliwością! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GCE #807 Napisano 27 Października 2016 My dziś z lamwoj imprezowo nasze pasiaki Taty vordmastarur i mój Recordmaster Super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #808 Napisano 27 Października 2016 No to jutro specjalnie dla Ciebie Szwed będzie Girard Perregaux z mega patyna.To jeżeli jest "koncert życzeń" to ja poproszę o więcej zdjęć Ulysse Nardin dla "Polskiej Marynarki Wojennej"., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #809 Napisano 28 Października 2016 GP. Farba do malowania tarcz mi się skończyła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #810 Napisano 28 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #811 Napisano 28 Października 2016 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #812 Napisano 28 Października 2016 Wedle życzenia mayora: UN - Valjoux 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #813 Napisano 28 Października 2016 Będę szczery do bólu - te sygnatury urągają firmie - w życiu Nardin by tego nie wypuścił - to Fake niestetyNapisy na mechanizmie i sygnatura na deklu krzywo niedbale poza tym dystans centrujący mechanizm - sam mechanizm za głęboko osadzony lub inaczej koperta za wysoka itd... Inne nabytki fajne ten też wizualnie fajny ale kolekcjonersko spalony - nosić się da 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #814 Napisano 28 Października 2016 Będę szczery do bólu - te sygnatury urągają firmie - w życiu Nardin by tego nie wypuścił - to Fake niestety Napisy na mechanizmie i sygnatura na deklu krzywo niedbale poza tym dystans centrujący mechanizm - sam mechanizm za głęboko osadzony lub inaczej koperta za wysoka itd... Inne nabytki fajne ten też wizualnie fajny ale kolekcjonersko spalony - nosić się daTo kupowanie zegarkow to czasami takie chodzenie po polu minowym. Czasami sa wtopy. To rowniez powód zeby zarejestrować sie na forum..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #815 Napisano 28 Października 2016 No niestety czasem tak bywa - jeśli nie było dużo zapłacone to jest ok bo prezentuje się ciekawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #816 Napisano 28 Października 2016 Ulysse "Polska Marynarka Wojenna" Nardin.,Możesz napisać do archiwum UN,a oni bezpłatnie potwierdzą pochodzenie zegarka,ewentualnie zawsze znajdą się "świadkowie",którzy odbywali służbę w MW i widzieli identyczny zegarek u swojego dowódcy,albo rzecznik MW napisze : "kupowalimy takie przez pośredników" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 241 #817 Napisano 28 Października 2016 Cyma Synchron 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #818 Napisano 29 Października 2016 Mark 4,5 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #819 Napisano 29 Października 2016 Bardzo ładny ten mark i świetne szlify, gratulacje . 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #820 Napisano 29 Października 2016 IMG_0374.JPG Mark 4,5Jaki jest jego rok produkcji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #821 Napisano 29 Października 2016 Dzięki Gregory, Twój też niczego sobie Radek, jutro to sprawdzę i odpowiem, dziś cały dzień ( i noc) w pracy... 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #822 Napisano 30 Października 2016 Jak to w niedziele 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #823 Napisano 30 Października 2016 Zaczęliście rzucać takimi przykładami, że jestem mocno zawstydzony Ale cóż... mam co mam i tylko to mogę pokazać. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #824 Napisano 31 Października 2016 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #825 Napisano 31 Października 2016 Od niego wszystko się zaczęło . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach