Wasyl 730 #701 Napisano 13 Września 2016 Faza endorfinowa trwa...Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #702 Napisano 13 Września 2016 Wasyl... piękna rzecz A u mnie: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #703 Napisano 13 Września 2016 Miło popatrzeć na tak dobrze zachowany, a w dodatku bardzo ciekawy zegarek. Nic dziwnego, że "endogenne morfiny" pojawiają się w nieograniczonych ilościach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #704 Napisano 14 Września 2016 I kolejna Delbanka... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #705 Napisano 15 Września 2016 U mnie bez zmian od dawna - ulubiony zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #706 Napisano 15 Września 2016 A u mnie wręcz przeciwnie... codzień coś innego 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #707 Napisano 17 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #708 Napisano 17 Września 2016 Dosia fantastico! Wczorajsze moje: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #709 Napisano 17 Września 2016 No i dzisiejsze... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70855 #710 Napisano 17 Września 2016 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #711 Napisano 17 Września 2016 Wysłane z Tapatal za pomocą telefonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #712 Napisano 18 Września 2016 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #713 Napisano 18 Września 2016 (edytowane) Staszek Świetny ten Twój Zenith. Mocno niedzielny. Ja jeszcze swojego nie znalazłem Edytowane 18 Września 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #714 Napisano 19 Września 2016 Jubilee robi robotę przy 6309 Wysłane z Tapatal za pomocą telefonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #715 Napisano 19 Września 2016 Też czarny tylko połowę mniejszy i trzy razy starszy 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #716 Napisano 20 Września 2016 Wspólny rocznik przy wtorku zobowiązuje. ASUS wytapa...coś...tam! 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #717 Napisano 20 Września 2016 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #718 Napisano 20 Września 2016 Wspólny rocznik przy wtorku zobowiązuje. ASUS wytapa...coś...tam!W pierwszej chwili myślałem, że to Wasyl, ale po chwili dotarło do mnie, że jest was dwóch na forum, szczęśliwców z tak ciekawym zegarkiem. W pełni sprawny? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #719 Napisano 20 Września 2016 Tak Stanisław, ostatnio wrócił z przeglądu u Zbigniewa Bronowskiego. Mówił że ideał w środku. Mam pudełko i papiery do niego. ASUS wytapa...coś...tam! 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #720 Napisano 20 Września 2016 Rodzynek wśród Omeg z tamtego okresu. Naprawdę gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #721 Napisano 20 Września 2016 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #722 Napisano 20 Września 2016 Czyżby trzecia wśród forumowiczów? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #723 Napisano 20 Września 2016 Chyba jakiś wysyp! i pewnie ujawnia sie kolejne! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #724 Napisano 20 Września 2016 I tak to z rzadkich, stają się popularnymi i powszechnie posiadanymi... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #725 Napisano 20 Września 2016 Wasyl ma dwie sztuki! ASUS wytapa...coś...tam! 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach