pływak_wodnik 119 #776 Napisano 22 Października 2016 Odświeżana tutaj jest więcej szczegółów. o niej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #777 Napisano 22 Października 2016 Aaa faktycznie. Tyle tego jest, że człek już powoli zaczyna się gubić A ja na dziś: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #778 Napisano 22 Października 2016 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #779 Napisano 22 Października 2016 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #780 Napisano 22 Października 2016 Super się prezentuje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #781 Napisano 24 Października 2016 (edytowane) A dziś staruszek, czarny, jak z Kuriera wycięty Pozdrawiam, Edytowane 24 Października 2016 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #782 Napisano 24 Października 2016 Świetny ten murzyn 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #783 Napisano 24 Października 2016 Ciekawe i rzadkie rozmieszczenie subtarczek, nieprawdaż. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #784 Napisano 24 Października 2016 Tak, tak... tarczki w pionie mają coś w sobie.Trochę jak datownik na dole, lub duża koronka na górze w niektórych pasówkach. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #785 Napisano 24 Października 2016 Ulysse Nardin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #786 Napisano 24 Października 2016 Czy w tym UN to tarcza była odnawiana?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #787 Napisano 24 Października 2016 Czy w tym UN to tarcza była odnawiana?!Wierze ze nie. Od tego czlowieka kupilem wiecej pozycji i nigdy sie nie zawiodlem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #788 Napisano 24 Października 2016 Znawca nie jestem ale napis troche za bardzo rozciągnięty! I wystaje U i chyba tak byc nie powinno! I troche świeżo wygląda! I kolory za żywe! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #789 Napisano 25 Października 2016 Już widziałem ten zegarek u kogoś, obstawiam raczej malowankę. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #790 Napisano 25 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #791 Napisano 25 Października 2016 Znawca nie jestem ale napis troche za bardzo rozciągnięty! I wystaje U i chyba tak byc nie powinno! I troche świeżo wygląda! I kolory za żywe! Przekonaliscie mnie. Wyrzucę tego pseudo UN do śmietnika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #792 Napisano 25 Października 2016 Przekonaliscie mnie. Wyrzucę tego pseudo UN do śmietnika.Tak bym właśnie zrobił!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #793 Napisano 25 Października 2016 Napisz tylko do którego 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #794 Napisano 25 Października 2016 Przekonaliscie mnie. Wyrzucę tego pseudo UN do śmietnika.Napisz do którego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #795 Napisano 26 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #796 Napisano 26 Października 2016 Już widziałem ten zegarek u kogoś, obstawiam raczej malowankę.Nie wydaje mi się żeby to była malowanka., Znawca nie jestem ale napis troche za bardzo rozciągnięty! I wystaje U i chyba tak byc nie powinno! I troche świeżo wygląda! I kolory za żywe! Napis raczej nie razi.,Gorzej rozstaw otworów na tarczy nie pasuje do osi wskazówek w werku.,Ten zegarek nie jest odnawiany,tylko stworzony z dostępnych elementów,którym nadano imię Ulysse Nardin.,Ja chodziłem do szkoły Świerczewskiego,ale Karol Ś. tej szkoły nie mógł wybudować,gdyż 20 lat przed rozpoczęciem budowy został podziurawiony i już nie żył dlatego szkołę wybudowali budowlańcy ., Przekonaliscie mnie. Wyrzucę tego pseudo UN do śmietnika.Wyrzucać nie ma sensu.,Jeżeli piszesz ,że kupiłeś zegarek od znanej Ci osoby po postu oddaj i dostaniesz zwrot pieniędzy., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #797 Napisano 27 Października 2016 Cal. 1001 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5728 #798 Napisano 27 Października 2016 (edytowane) HO !!!! HO !!!! zegarki które ostatnio prezentujesz co dzień to lepsze Takie eksponaty warto obfocić ze wszystkich stron Nie lubię tego określenia ale ostatniego gratuluję i naprawdę zazdroszczę Edytowane 27 Października 2016 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #799 Napisano 27 Października 2016 Prosze: Numer tego egzemplarza to 555xxx: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #800 Napisano 27 Października 2016 Świetny VC - gratuluję szczególnie "dupkę" ma ładną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach