Gość Kwiatek #251 Napisano 18 Listopada 2018 Mój młody się wkręcił, szukam czego popadanie. Zostały nam już tylko te bardzo duże zestawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #252 Napisano 18 Listopada 2018 Mój syn ma niecałe 3 lata i już zakochał się w Lego. Najbardziej lubi Lego Citi, więc kupuję mu zestaw za zestawem. Ja całe dzieciństwo marzyłem o Lego, a miałem tylko 2 nieduże zestawy, ale mojemu synkowi Lego nie zabraknie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #253 Napisano 19 Listopada 2018 LEGO Liebherr LR 11000 https://www.youtube.com/watch?time_continue=436&v=TteS6q20VUY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #254 Napisano 30 Listopada 2018 Jak ktos szuka klockow to zobaczcie w auchan bo maja promocje na niektore zestawy. Dzisiaj kupilem bmw gs za niecale 150zl bedzie skladane Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #255 Napisano 30 Listopada 2018 Widziałeś może coś z Jurrasic World? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #256 Napisano 30 Listopada 2018 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #257 Napisano 30 Listopada 2018 Z LEGO nawet wyszedł lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #258 Napisano 30 Listopada 2018 Nie patrzyłem od razu skierowałem swoją uwagę na technics Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #259 Napisano 30 Listopada 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #260 Napisano 2 Grudnia 2018 Z 20 kompletów wymieszanych. Masakra!!!!Ktoś na jakiś pomysł jak to podzielić żeby się dało cokolwiek znaleźć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #261 Napisano 2 Grudnia 2018 Zacznij od kolorów Ps: gdzie można kupić poza ebay i Allegro pojedyncze brakujące klocki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #262 Napisano 2 Grudnia 2018 Na oficjalnej stronie Lego - kupisz prawie wszystko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #263 Napisano 3 Grudnia 2018 Na oficjalnej stronie Lego - kupisz prawie wszystkoJyz znalazłem Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #264 Napisano 6 Grudnia 2018 Gdyby ktoś szukał dla siebie prezentu to taniej są niektóre zestawy jak Porsche czy Bugatti. https://shop.lego.com/pl-PL/Bugatti-Chiron-42083 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #265 Napisano 13 Grudnia 2018 Wczoraj wieczorem zabralem sie za skladanie BMW dwie godzinki ze zlotym trunkiem i motocykl stoi na polce. Myslalem ze troche dluzej mi to zajmie, teraz bedzie trzeba sie rozejrzec za Porsche albo Bugatti 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #266 Napisano 13 Grudnia 2018 Wczoraj wieczorem zabralem sie za skladanie BMW dwie godzinki ze zlotym trunkiem i motocykl stoi na polce. Myslalem ze troche dluzej mi to zajmie, teraz bedzie trzeba sie rozejrzec za Porsche albo Bugatti Nie ma zdjęcia - nie ma GSa:P U mnie wszystko pochowane, a w kolejce do układania falcon i hogwart 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #267 Napisano 13 Grudnia 2018 Szybkie z wczoraj Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #268 Napisano 17 Grudnia 2018 Czy jest możliwość dokupienia naklejek z zestawu Lego? Chodzi o te, które naklejka się na klocki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #269 Napisano 20 Grudnia 2018 Jest taka możliwość ale nie bezpośrednio z Lego. Na Allegro sprzedawcy oferują same bruliony naklejek do zestawów. Głównie do technics. Jeżeli nie znajdziesz tam to spróbuj na Bricklink.com. Tam w wyszukiwarce wpisz numer zestawu z dopiskiem sticker. Do jakiego zestawu szukasz? Może tak będzie prościej pomóc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #270 Napisano 20 Grudnia 2018 Jest taka możliwość ale nie bezpośrednio z Lego. Na Allegro sprzedawcy oferują same bruliony naklejek do zestawów. Głównie do technics. Jeżeli nie znajdziesz tam to spróbuj na Bricklink.com. Tam w wyszukiwarce wpisz numer zestawu z dopiskiem sticker.Do jakiego zestawu szukasz? Może tak będzie prościej pomóc. Zimowe miasteczko zbudowane na święta? pamiętliwa bestia jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #271 Napisano 25 Grudnia 2018 882 sztuki do złożenia, wczoraj z synem siedzieliśmy do północy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #272 Napisano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Jest taka możliwość ale nie bezpośrednio z Lego. Na Allegro sprzedawcy oferują same bruliony naklejek do zestawów. Głównie do technics. Jeżeli nie znajdziesz tam to spróbuj na Bricklink.com. Tam w wyszukiwarce wpisz numer zestawu z dopiskiem sticker. Do jakiego zestawu szukasz? Może tak będzie prościej pomóc.60174 Edytowane 26 Grudnia 2018 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #273 Napisano 28 Grudnia 2018 60174https://store.bricklink.com/ARO?itemID=141601669#/shop?o={"invID":"141601669"} Z Polski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #274 Napisano 29 Grudnia 2018 https://store.bricklink.com/ARO?itemID=141601669#/shop?o={"invID":"141601669"} Z PolskiWow! Dzięki! A jak to kupić? Trzeba założyć tam jakieś konto? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #275 Napisano 31 Grudnia 2018 Od czegoś trzeba zacząć ! Ale jak będę duży ... to sobie sprawię ten właściwy zestaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach