Waldzior 3227 #1351 Napisano 10 Października 2016 Pięć?! Ja zapłaciłem 67 gr za sztukę! Chociaż jak zamawiałem, to p. Sylwia napisała, że koszt będzie około 1pln/szt. Może nie wie, jaka będzie ostateczna cena i podała orientacyjną, ale mocno zawyżoną, tak na wszelki wypadek?Pani Bogumiła odpisała: "Witam Przepraszam za pomyłkę koszt to 1,50 zł." Z 5 pln na 1.5 pln. Wcześniej 0.67 pln.Spora podwyżka na tym elemencie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1352 Napisano 10 Października 2016 Ponad 100% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1353 Napisano 10 Października 2016 Coś mi się wydaje, że ostateczna cena będzie niższa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1354 Napisano 10 Października 2016 Dałem sobie spokój. Może to nie majątek, bardziej chodzi o zasadę, ale jak ktoś coś sprzedaje a nie wie za ile to zwyczajnie mnie zniechęca.Powyciągam sobie ze złomków te pierścienie.Kolejny przykład wiedzy i kompetencji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11581 #1355 Napisano 11 Października 2016 No i właśnie dlatego niektóre rzeczy są później "niezamawialne" ... kupa zachodu, groszowe sprawy, a klient rezygnuje 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1356 Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Brak kompetencji mnie zniechęca Edytowane 11 Października 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek5555 0 #1357 Napisano 13 Października 2016 To kup PH00 i będzie git Będzie ten rozmiar pasował do Casio WV-59DE?Nie chcę kupować w ciemno, dlatego pytam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #1358 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) A nie możesz pójść z zegarkiem do sklepu i przymierzyć krzyżak?Jeszcze może być ewentualnie ph000 Kup sobie tani zestaw z marketu lub biedry za parę zł. i tyle. Edytowane 13 Października 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek5555 0 #1359 Napisano 13 Października 2016 Z biedronki jakościowo dobre będą? Myślałem kupić markowe np. WIHA czy podobnej, jakościowo firmy.Wychodzę z założenia, skoro stać mnie na zegarek to i warto kupić wkrętak podobnej jakości co zegarek. Jeszcze myślę nad polecanym w tym wątku zestawem https://www.leroymerlin.pl/narzedzia-reczne/mlotki-wkretaki/wkretaki/zestaw-wkretakow-precyzyjnych-10607912-35-szt-dexter,p162787,l645.html tylko nie znam firmy DEXTER. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23161 #1360 Napisano 13 Października 2016 To zależy jak czesto będziesz ich używał.Jak do tej pory nie miałeś i nie potrzebowałeś to po co Ci drogie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek5555 0 #1361 Napisano 13 Października 2016 PH00 lub PH000 wyłącznie do w/w zegarka nic więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #1362 Napisano 18 Października 2016 (edytowane) Mam dwa zegarki na niby tych samych lub podobnych paskach.G-8900 lakierowany używany ok dwa lata i niedawno kupiony nowy Ga-100MB matowy.Okazało się że paski na pierwszy rzut oka takie same różnią się długością,Lakierowany jest dłuższy ok 5 mm i o dziwo nie pokrywają im się dziurki.Śliski pasek jest też o ok 0,7mm szerszy w miejscu dziurek niż jego matowy kolega.Mocowania są identyczne.Spotkaliście się z czymś takim ?Sam bym nie zauważył ale jeden zapina się na 4 dziurę a drugi na 3 Edytowane 18 Października 2016 przez miczel1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #1363 Napisano 18 Października 2016 Tak podobnie wygląda sprawa z paskami w kwadratach.. Zależnie od modelu na pierwszy rzut oka paski są takie same ale jak się je dokładniej porówna to niektóre są krótsze a dziurki nie pokrywają się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1364 Napisano 18 Października 2016 Dzisiaj się złożył 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1365 Napisano 18 Października 2016 Ale pasek bym wrzucił oryginalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1366 Napisano 18 Października 2016 Docelowo wole go na oryginalnym ale na razie wrzuciłem szerszy. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek31 0 #1367 Napisano 22 Października 2016 GN 1000 Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu TapatalkaSiemanko jestem tu nowy i mam pytanko o sprawy techniczne Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu TapatalkaWitam wszystkich wbilem na forum bo potrzebuje waszej rady opini itd. Nie wiem jak tu zakladac nowe watki ale mysle ze mi pomozecie za co z gory dzieki Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu TapatalkaMialem zaparowanego gshocka od wewnątrz i po powrocie z ala serwisu jest duzy bubel Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka4 wskazówki na pięć sa zle zalozone piatej nie jestem w stanie sprawdzic czy jest prawidlowo plywy morza na cyfrowym pokazuje mi godzine 18:56 a na analogowym 22:33 sekunsdy tez inaczej a mala wskazowka po lewej to jak ma byc na bialym polu to jest na timerze i to wszystko po powrocie od ala serwisanta co ja moge panowie zrobic z tym fantem bo z zaparowania przeszlismy w czary podpowiedzcie cos pozdrawiam Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1368 Napisano 23 Października 2016 Gdzie go serwisowaleś i gdzie kupowales? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek31 0 #1369 Napisano 23 Października 2016 Kupilem w sklepie Jubilerskim Jubiton a wysylali do Zibi techno gdzies w polsce Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1370 Napisano 23 Października 2016 (edytowane) Nie sądzę aby przy zaparowanym zegarku zdejmowali wskazówki bo wystarczy że wyjmie się moduł.Spróbuj skalibrować wszystkie wskazania-wskazówki. Sądzę że rozkalibrowały się po resecie jak był w serwisie. Niemniej powinni Ci zwrócić zegar skalibrowany tylko pewnie nie potrafili tego zrobić. Edytowane 23 Października 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek31 0 #1371 Napisano 23 Października 2016 Ja tym bardziej nie wiem jak zrobic przy ustawieniach powinien sam sie kalibrowac i zmieniac godziny zgodnie z cyfrowym a tak nie jest Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1372 Napisano 23 Października 2016 Nie znam tego modelu ale nie jest tak, że wskazówki ustawiają się automatycznie pod wskazania cyfrowe. Skalibruj wszystkie wskazówki-wskazania zgodnie z instrukcją. Powinno pomóc. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek31 0 #1373 Napisano 24 Października 2016 Hej dzwonilem do serwisu i faktycznie wskazowki kalibruja sie po wczesniejszym recznym ustawieniu najpierw trzeba przytrzymac przycisk Adjust z 5 sekund i przejdzie w tryb ustawienia wskazowek wszystkie ustawiamy na 12 i wtedy sa skalibrowane i automatycznie ustawiaja sie na godzine podana na elektronicznym ot takie czary mary tylko pytanie dlaczego koles w serwisie tego nie zrobil ? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #1374 Napisano 24 Października 2016 Bo nie chciało mu się szukać instrukcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #1375 Napisano 24 Października 2016 Hej dzwonilem do serwisu i faktycznie wskazowki kalibruja sie po wczesniejszym recznym ustawieniu najpierw trzeba przytrzymac przycisk Adjust z 5 sekund i przejdzie w tryb ustawienia wskazowek wszystkie ustawiamy na 12 i wtedy sa skalibrowane i automatycznie ustawiaja sie na godzine podana na elektronicznym ot takie czary mary tylko pytanie dlaczego koles w serwisie tego nie zrobil ? Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Miałem to samo oddałem do serwisu po odebraniu nie zwróciłem uwagi ( autoryzowany serwis ) , w domu dopiero szukałem instrukcji i sam ustawiałem ,ale początkowo myślałem że zwrócili mi uszkodzony a oddawałem sprawny na sprawdzenie szczelności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach