Waldzior 3228 #1801 Napisano 13 Kwietnia 2017 G - złom. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQ2EJQ 65 #1802 Napisano 14 Kwietnia 2017 Widzę mojego DW-003. Tak mi brakowało jakiegoś G na rower, że kupiłem GW-M5610. 0 Jurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masterzomp 8 #1803 Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) G - złom. A nie zalega Ci taka oto guma po dekiel, potrzebuję do 6600, albo od 6900 też podejdzie Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #1804 Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Wolne gumki mam tylko od DW 004. Ale nie pozbywam się części, bo potem przychodzi dzień, w którym coś potrzebuje i nie ma skąd wziąć. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #1805 Napisano 14 Kwietnia 2017 Gumki od 6900 są w zibi po 5zl 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1806 Napisano 14 Kwietnia 2017 I 100 latach czekania i wrzodach żołądka Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #1807 Napisano 14 Kwietnia 2017 To prawda Dzisiaj się przełamałem i zrobiłem zamówienie oby przyszło w tym roku i żeby wszystko było w paczce 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #1808 Napisano 15 Kwietnia 2017 skoro to dzial techniczny to i mam pytanie natury technicznej, sprawa wprawdzie dotyczy zegarka ktory lezy sobie w szufladzie i czuwa,ale ..przestal w nim dzialac multiband, ktory dotad przez lata dzialal wzorowo dzien w dzien, mniej wiecej 5lat, nie wiem czy to wina baterii, czy padl element elektroniki, dodam ze podswietlenie dziala, a wyswietlacz w zadnym momencie nie przygasa i nie fiksuje, rzecz dotyczy modelu WV-59E, macie jakies doswiadczenia?? dodam ze pole ze znacznikiem gotowosci /mala antenka/ zaniklo zupelnie, pozdrawiam. S. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #1809 Napisano 15 Kwietnia 2017 Skoro leży w szufladzie to niekoniecznie może mieć wystarczająco dobry sygnał aby się zsynchronizować ocywiście sa przypadki że to w niczym nie przeszkadza ale to wszystko tak naprawdę jest kwestia zasięgu jak z anteną radia FM.. Próbowałeś wymusić synchronizacje ręcznie?Sprawdź czy masz ustawiona poprawna strefę czasowa w trybie time keeping BER lub PAR. Ikonka antenki zapalna się tylko wtedy gdy synchronizacja zostanie przeprowadzona poprawnie czyli jak zegarek zsynchronizuje się z zegarem atomowym. Podczas synchronizacji o ile się nie mylę powinna jedynie migać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #1810 Napisano 15 Kwietnia 2017 GitBit%Skoro leży w szufladzie to niekoniecznie może mieć wystarczająco dobry sygnał aby się zsynchronizować ocywiście sa przypadki że to w niczym nie przeszkadza ale to wszystko tak naprawdę jest kwestia zasięgu jak z anteną radia FM.. Próbowałeś wymusić synchronizacje ręcznie?Sprawdź czy masz ustawiona poprawna strefę czasowa w trybie time keeping BER lub PAR. Ikonka antenki zapalna się tylko wtedy gdy synchronizacja zostanie przeprowadzona poprawnie czyli jak zegarek zsynchronizuje się z zegarem atomowym. Podczas synchronizacji o ile się nie mylę powinna jedynie migać. ,..szuflada nie ma wplywu, bo sygnal mam tak mocny /Londyn/ ze WV59 i wszystkie inne moje zegary lapia za kazdym razem i gdziekolwiek bym je nie polozyl, natomiast owszem moglbym recznie wymusic,klopot w tym,ze gdzies pierdyknelem instrukcje i nie bardzo wiem jak w tym modelu to sie robi, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #1811 Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Na ekranie głównym czyli w trybie timekeeping wciśnij i przytrzymaj prawy dolny przycisk. Załączy się synchronizacja. Ikonka antenki w zależności od mocy sygnału będzie wyświetlać odpowiednio dolna podstawę dla L1 połowę anteny dla L2 lub całą antenę dla najlepszego sygnału L3 i taki sygnał musi być przez cały czas żeby zegarek zsynchronizował się z powodzeniem. Sprawdź jeszcze czy masz aktywna opcje automatycznej synchronizacji.. W trybie timekeeping wciśnij przycisk D, następnie wciśnij i przytrzymaj przycisk A, czyli lewy górny. Wyskoczy Ci ekranik z mrugającym ON lub OFF, oczywiście powinieneś mieć ustawione ON. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #1812 Napisano 15 Kwietnia 2017 Na ekranie głównym czyli w trybie timekeeping wciśnij i przytrzymaj prawy dolny przycisk. Załączy się synchronizacja. Ikonka antenki w zależności od mocy sygnału będzie wyświetlać odpowiednio dolna podstawę dla L1 połowę anteny dla L2 lub całą antenę dla najlepszego sygnału L3 i taki sygnał musi być przez cały czas żeby zegarek zsynchronizował się z powodzeniem. Sprawdź jeszcze czy masz aktywna opcje automatycznej synchronizacji.. W trybie timekeeping wciśnij przycisk D, następnie wciśnij i przytrzymaj przycisk A, czyli lewy górny. Wyskoczy Ci ekranik z mrugającym ON lub OFF, oczywiście powinieneś mieć ustawione ON.Dziekuje, juz sam rozkminilem wszystko,tak jak mowisz, po dwukrotnym synchronizowaniu recznym sygnal /antenka / jest w pelnej wysokosci, zobacze czy tej nocy ok. 1 .04 zrobi to automatycznie jak bywalo do tej pory jeszcze raz dziekuje.Alleluja i do przodu!! 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #1813 Napisano 16 Kwietnia 2017 Dziekuje, juz sam rozkminilem wszystko,tak jak mowisz, po dwukrotnym synchronizowaniu recznym sygnal /antenka / jest w pelnej wysokosci, zobacze czy tej nocy ok. 1 .04 zrobi to automatycznie jak bywalo do tej pory jeszcze raz dziekuje.Alleluja i do przodu!! 8). i wszystko wrocilo do normy, tej Wielkiej Nocy zaskoczyl, rowno o 1.02.Wesolych Swiat . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bury TBG 1 #1814 Napisano 16 Kwietnia 2017 Czesc.Mam CASIO modól 5541(GA-1100-1AER),czy w tym modelu istnieje mozliwoßc zmiany paska,na grubszy mocniejszy,w tym mimo,æe zegarek jest masywny,to pasek jest lichy.Posiadam G9300 i tam jest pasek konkretny,i taki sam chciaø bym w GA. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ROLMEGA #1815 Napisano 19 Kwietnia 2017 Zawsze myślałem, że mam mały nadgarstek. Wczoraj przyszedł mój kwadrat, 5610, zawsze chciałem mieć tego klasyka . Tyle, że pasek krótki, można gdzieś kupić dłuższy? Zapinam się na 4. dziurkę od końca, boję się że go zgubie, szlufka ledwo co trzyma koniec paska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fesou 8 #1816 Napisano 19 Kwietnia 2017 Nie zgubisz ale podejdą te od dw 5600 i dw 6900, tylko nie wiem jak się będą z bezelem układać. Sprawdzę wieczorem. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ROLMEGA #1817 Napisano 19 Kwietnia 2017 Hm, też mały nadgarstek masz Zapinasz na dziurkę wcześniej i piszesz, że to bezpieczne, to może tylko "problem" jest czysto psychiczny a nie faktyczny.Swoją drogą ciekawe czemu oni te paski takie krótkie dają do tego modelu? BTW: złapał radio i się ustawił w nocy , budzik przy łóżku też (bez kłopotu co noc łapie sygnał z "bazą") ale różnica pomiędzy nimi wynosi 1 sekundę... i jak tu żyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogo722 0 #1818 Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam Chłopaki i Dziewczyny czy ktoś z was posiada może Casio Edifice EQB500 ? Kupiłem te ustrojstwo i same z tym problemy. To on wybiera z jakim telefonem się połączy a nie ja mimo tego że mam 3telefony kompatybilne z tym ustrojstwem. Ma ktoś z tym doświadczenie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1819 Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam Chłopaki i Dziewczyny czy ktoś z was posiada może Casio Edifice EQB500 ? Kupiłem te ustrojstwo i same z tym problemy. To on wybiera z jakim telefonem się połączy a nie ja mimo tego że mam 3telefony kompatybilne z tym ustrojstwem. Ma ktoś z tym doświadczenie ?Nie mam i nie mialem tego zegarka ale zapewne jest do niego jakas apka na smartfona. Wyczysc parę z telefonu i zegarka. Powinno pomóc. Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogo722 0 #1820 Napisano 20 Kwietnia 2017 Nie mam i nie mialem tego zegarka ale zapewne jest do niego jakas apka na smartfona. Wyczysc parę z telefonu i zegarka. Powinno pomóc. Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalkaczyściłem i dalej lipa. Z Samsungiem s4 się połączył ale już z J5, S7 i S6edge nie... z Iphonem 6 też nie. no j**nięty ten zegarek że tragedia... :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogo722 0 #1821 Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) mały update. Po zmianie oprogramowania w s6 edge zegarek połączył się. Ufff... http://www.edifice-bluetooth.eu/pl/special/#eqb500 Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez bogo722 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paeo21106 84 #1822 Napisano 2 Maja 2017 Witam. Nabyłem zegarek Casio Ab-40u lecz nie ma wskazówki, Czy jest możliwość zamontowania innej wskazówki podobnej ? Może ktoś ma cześci do takiego modelu? Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masterzomp 8 #1823 Napisano 5 Maja 2017 Wolne gumki mam tylko od DW 004. Ale nie pozbywam się części, bo potem przychodzi dzień, w którym coś potrzebuje i nie ma skąd wziąć. Dzięki za info Rozumiem niechęć pozbywania się części, zwłaszcza teraz kiedy interesy z zibi to koszmar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #1824 Napisano 5 Maja 2017 Dzięki za info Rozumiem niechęć pozbywania się części, zwłaszcza teraz kiedy interesy z zibi to koszmar.Dokładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #1825 Napisano 9 Maja 2017 (edytowane) Gdyby kogoś interesowało z czego składa się DW-5030D Foty trochę kiepskie ale jako poglądowe chyba mogą być.. Edytowane 9 Maja 2017 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach