eye_lip 24656 #476 Napisano 24 Maja 2016 Samuraja. Przy okazji właśnie zauważyłem, że to ja założyłem ten wątek 9 lat temu 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #477 Napisano 24 Maja 2016 Trzeba było nie sprzedawać tego od ciebie tez mam, ale leży grzecznie w pudełku, a ten do łachania służy. W takie ciepłe dni tytan jak znalazł pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24656 #478 Napisano 9 Czerwca 2016 No, już się zrehabilitowałem, melduję sbda001 na pokładzie 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #479 Napisano 9 Czerwca 2016 To pokład masz płaszczką wyłożony?Fajny i na bransolecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24656 #480 Napisano 9 Czerwca 2016 Już zszedlem na ląd:) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1281 #481 Napisano 9 Czerwca 2016 Mój czarny, stalowy ciągle rotuje na nadgarstku. Ma status niesprzedawalnego. Kurcze, pierwsze Seiko jakie kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stal 0 #482 Napisano 30 Lipca 2016 (edytowane) Przed poranną kawą w pracy: Na tej gumie jest przepiekny Edytowane 31 Lipca 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #483 Napisano 30 Lipca 2016 Finalnie wrócił na bransoletę, bo ta guma korzystała z węższych teleskopów i zdarzyło jej się zsunąć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #484 Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Proszę. O to mój Edytowane 7 Września 2016 przez tom76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #485 Napisano 10 Września 2016 Panowie, Czy jest szansa ustrzelić jeszcze (gdzieś) ten zegarek w pudełkowym / nienoszonym stanie? 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #486 Napisano 10 Września 2016 (edytowane) Szansa jest zawsze, pytanie gdzie, kiedy i za jaką cenę. A żeby nie było, mój stary, noszony i niepieszczony Ps, wracam z urlopu, trochę zmęczony już podróżą, więc zegarek niewytarty i ta paskudna plama na tarczy to mój paluch :| Edytowane 10 Września 2016 przez xylog 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #487 Napisano 11 Września 2016 Panowie, Czy jest szansa ustrzelić jeszcze (gdzieś) ten zegarek w pudełkowym / nienoszonym stanie?Jasne. Masz 2500 zl? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #488 Napisano 11 Września 2016 (edytowane) Mam A co, Ty nie masz? Żartuję. Zapytałem, bo w branży różnie bywa, a ja nie śledzę już for zegarkowych tak często jak kiedyś.. Edytowane 11 Września 2016 przez Thom 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #489 Napisano 12 Września 2016 Mam A co, Ty nie masz? Żartuję. Zapytałem, bo w branży różnie bywa, a ja nie śledzę już for zegarkowych tak często jak kiedyś..Mam.Generalnie miałem każdego Samuraja łącznie z limitowaną Ninją. Zegarek jest niesamowicie klimatyczny praktycznie nie ma następcy ale IMO nie jest wart pieniędzy jakie teraz ludzie chccą za niego.W czasach kiedy był normalnie dostępny był to zegarek pokroju Monstera [iMO który jest nawet ładniejszy]. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #490 Napisano 18 Września 2016 Fajne te Wasze zegarki. Sam żałuję że sprzedałem swojego.A przy okazji nie chce się ktoś pozbyć Samuraia? chętnie bym odkupił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #491 Napisano 25 Września 2016 Nie to nie........SKX-a se kupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4387 #492 Napisano 25 Września 2016 Nie to nie........SKX-a se kupiłem też pogratulować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #493 Napisano 15 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #494 Napisano 15 Listopada 2016 Kwiatek sprzedaj tego brzydala 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #495 Napisano 15 Listopada 2016 Bardzo go lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #496 Napisano 10 Stycznia 2017 Samurai reaktywacja: SPRB09 limited edition of 6,000 pieces worldwide and priced under $600 źródło: hodinkee.com 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4387 #497 Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) No i co teraz, nie wiem co myśleć, rozum mówi nie, ale nie do końca....poczekam, co bardziej doświadczeni koledzy powiedzą, bo tak na serio to chyba bym wziął , coś mnie ciągnie w jego stronę ..... no i wynik meczu został ustalony historia 1 współczesność 0 Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #498 Napisano 25 Marca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4387 #499 Napisano 30 Marca 2017 Mój tez dzisiaj poczuje powiew wiosny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sviety 6252 #500 Napisano 7 Kwietnia 2017 Obiecałem koledze wyżej fotki nowego wdzianka dla mojego styranego samuraia więc proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach