Tsuki 0 #51 Napisano 5 Maja 2007 wg. mnie normalnie NATO strapy są nieciekawe ale z Samurajem komponują się doskonale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lksz #52 Napisano 6 Maja 2007 ja planuje jeszcze zakupic jakis skorzany pach ale musze sie najpierw wybrac do aparta zobaczyc jak one sie prezentuja i pozniej cos zamowie w necie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #53 Napisano 6 Maja 2007 Koledzy Jak kształtują się koszty w przypadku zakupu na ebay z Singapuru?Samuraja chciałbym kupić?Z góry dzięki. Kurcze, żeby czarny mial bezel taki jak biały z białego metalu A tak mam dylemat - biały czy czarny - bo któregoś muszę mieć! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #54 Napisano 6 Maja 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #55 Napisano 6 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #56 Napisano 6 Maja 2007 A ja nie mam Az mi glupio ;( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #57 Napisano 6 Maja 2007 A ja nie mam Az mi glupio ;(Ludzie na świecie dzielą sie na dwie grupy: Na tych co mają samuraja i na tych co chcą go mieć :twisted: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #58 Napisano 6 Maja 2007 Czuję się wyrzutkiem bo nie zaliczam sie do żadnej z tych dwóch grup 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #59 Napisano 11 Maja 2007 już mam!!!!!!!!!!! jasnego A oto on: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #60 Napisano 15 Maja 2007 Z nowym, świetnym paskiem made in mrov@ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #61 Napisano 20 Maja 2007 Też już mam. Czarnego. Nr seryjny 600085.Kiedyś pokażę. Ale mam w związku z NIM pytanie. Świeci na zielono - czy aby nie chory? Te w Galerii świecą w większości raczej na niebiesko. 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #62 Napisano 20 Maja 2007 odpowiednio ustawiony balans kolorów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszewski 2 #63 Napisano 21 Maja 2007 Wszystko w porządku, nie ma powodu do niepokoju - ma świecić na zielono. Nawiązując do wypowiedzi przedmówcy reszta zależy od oświetlenia w którym jest fotografowany Samurai i aparatu.Wszystkie moje Seiko nawet te droższe (Seria Honda F1) świeciły na zielono. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #64 Napisano 21 Maja 2007 zgoda z kolegami. Ma świecić na zielono. Reszta pewnie ustawienia w aparatch RGB, czy Adobe czy cóś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #65 Napisano 21 Maja 2007 Ech muszę o to zapytać... Samurai i 16 cm nadgarstek, czy to można pogodzić? :wink: Zastanawiam się nad tym zegarkiem i martwi mnie właśnie tylko ta jedna kwestia. Zanim napalę się na niego ostatecznie wolałbym rozwiać wątpliwości aby potem nie być zawiedzionym 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7095 #66 Napisano 21 Maja 2007 wiesz... sam mam podobnych gabarytów nadgarstek (17cm) - przed chwila mierzylem i... niezle wyglada. Co prawda moze i jest duzy, ale raczej o to wlasnie chodzi:] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #67 Napisano 21 Maja 2007 Moim zdaniem można, ale wszystko zależy od Twojego podejścia. Akceptacja większego zegarka na nadgarstku to indywidualna sprawa - jedni wolą mniejsze, inni większe. Musisz sam ocenić, czy Ci się podoba, czy nie. Ze mną było tak - przymierzyłem Samuraja kilka miesięcy temu i stwierdziłem, że absolutnie się dla mnie nie nadaje, bo jest zdecydowanie za duży. Teraz noszę swojego i muszę przyznać, że bardzo go lubię i niezbyt często się z nim rozstaję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #68 Napisano 21 Maja 2007 Spokojnie będziesz zadowolony :wink: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #69 Napisano 21 Maja 2007 BLAST spoko, sam mam nieco wiekszy nadgarstek (blizej 20cm) ale wydaje mi sie ze nie masz sie o co martwic a tymczasem, w oczekiwaniu na samuraja, foto paska do niego, ktory zamowiony pozniej niz zegarek doszedl wczesniej 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszewski 2 #70 Napisano 21 Maja 2007 Ja mam 16,5 cm - mały nadgarstek a samurai dobrze leży. To nie kwestia rzeczywistej wielkości. Jak zegarek ma ładnie "zagospodarowaną" przestrzeń (a samurai ma) optycznie wydaje się mniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #71 Napisano 21 Maja 2007 Dziękuję za wypowiedzi W takim razie nie będę się przejmował kwestią wielkości - najwyżej będę kombinował nad powiększeniem nadgarstka 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #72 Napisano 21 Maja 2007 po prostu przymierz i bedziesz wiedział czy ci pasuje czy nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #73 Napisano 23 Maja 2007 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #74 Napisano 23 Maja 2007 dzieki, fota idzie na tapetkę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24330 #75 Napisano 23 Maja 2007 Deem Damn :shock: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach