Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

a jednak zapytam :) zdradzisz tajemnicę ?

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jednak zapytam :) zdradzisz tajemnicę ?

myślę że chyba nie będzie problemu - 200zł. Kilka postów wyżej podesłałem koledze tą którą polowałem na allegro - po przeglądzie zegarmistrzowskim i stan bardzo dobry. Poszła za 172,50zł jak dobrze pamiętam.

http://allegro.pl/sl...3072375641.html

niestety ktoś kupił :angry: i ciągle pozostaje bez lodówki - dobrze, że zima to przynajmniej mięso na dworzu się trzyma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za swoją ostatnią zapłaciłem 3,33zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawna ? może masz na sprzedaż jakąś ??????????????? nie koniecznie za 3,33 zł :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Kupię tarczę do takiego wostoka:

866494e4f97fc467med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za swoją dałem 100 ale stan cud malina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do sprzedania dwie lodówki ,jedna idealna w doskonałym stanie jak nowa,druga z tarcza do wymiany,sprawna, i bardzo rzadki poliot kwarc z mechanizmem 5030 w doskonałym stanie ,z małą skazą na tarczy (złuszczona farba do uzupełnienia)s%C5%82awa%20%C5%82od%C3%B3wki.JPGPoliot%20kwarc.JPGpropozycje na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę to te zegarki są po dziadku. Posiadam jeszcze do sovieta jakąś karte ale nie mogę jej rozszyfrowac o co w niej chodzi :-P w zestawie jeszcze był zegarek dolbana i venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do sprzedania dwie lodówki ,jedna idealna w doskonałym stanie jak nowa,druga z tarcza do wymiany,sprawna, i bardzo rzadki poliot kwarc z mechanizmem 5030 w doskonałym stanie ,z małą skazą na tarczy (złuszczona farba do uzupełnienia)s%C5%82awa%20%C5%82od%C3%B3wki.JPGPoliot%20kwarc.JPGpropozycje na PW

Pozostał tylko Poliot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Kupię tarczę do takiego wostoka:

866494e4f97fc467med.jpg

Na pewno nikt nie ma? Może być inny wzór, byle by pasowała do 2209

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie chce oryginalnego Poliota?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że oferty w tym wątku powinny być objęte takimi samymi wytycznymi co te w dziale "Sprzedam", tj. jeśli wystawiasz zegarek, nie traktuj tego jak licytacji, tylko podaj konkretną cenę! Ewentualne dogadywanie na PW. Tego typu ogłoszenie jak u Ciebie w moim odczuciu jest zatem sprzeczne z regulaminem.

Może stąd brak zainteresowania....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

No tez tak uważam, to nie jest allegro, tu każdy powinien podawać cenę (przez co łatwiej znajdzie nabywcę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio gość z 3 postami sprzedawał tak lodòwke a cenę wywalił na wysokošč w stòwki. inna sprawa to zaufanie wysłać komuś 2 stòwki komuš kto ma 3 posty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stąd na bazarku ustanowiony jest limit postów, aby gość mógł tam handlować ;) a tu takowych limitów nie ma i zawsze zostaje dreszczyk emocji uda się, albo nie ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może w takim przypadku dawać bana. Co na to moderator?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oferty typu kto da więcej to poniekąd (w moim odczuciu) brak szacunku do innych forumowiczów. To nie jest miejsce na tego typu interesy. Mam nadzieje, że moderator będzie miał oko na ten wątek i więcej tego rodzaju ogłoszeń tu nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega mechanik podaje cenę na pw, "staż" na forum godny bardzo i postów sporo. Inna rzecz że cena w wątku nie budzi wątpliwości co do intencji sprzedającego.

Ja nie jestem za tym żeby od razu "banować" ale małe ostrzeżenie przez Moda tym co mają mały staż nie zaszkodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.