Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

sinypl tutaj masz podobna rakiete i chyba nawet wskazówki sa oryginalne jednak słabe fotki i ciężko cokolwiek lepiej dojrzec . cena przystepna

http://allegro.pl/meski-zegarek-radziecki-rakieta-sprawny-i5323395216.html

Juz t o fachowcy omawiali. Byly dwa rodzsje wskazowek w tych rakietach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No masz  :o faktycznie . Pora iść do okulisty  :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A  tak swoją drogą, to czy w tym modelu były fabrycznie montowane również czerwone sekundniki? Widziałem kilka takich zegarków i się zastanawiam, czy były dwie wersje. Bo komplet  czarnych to "oczywista oczywistość" - oryginał. A czerwony sekundnik??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście mam model z czarnym sekundnikiem  i nie widziałem nigdy tego modelu z czerwona wskazówka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość KlaudiaL

jezeli kogos cos interesuje to chetnie udziele wiecej informacji, podesle zdjecia

post-80732-0-11331500-1431535792_thumb.jpg

post-80732-0-06346700-1431538165_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli kogos cos interesuje to chetnie udziele wiecej informacji, podesle zdjecia

attachicon.gifIMG_5634.JPG

Poszło pytanie i rezerwacja w sprawie Łucza i Wostoka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ruhla i elektronik  zapytanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ruhla i elektronik  zapytanie

również pytałem o te zegarki, ale nie będę się  licytował :P nie mam takiego ciśnienia, ale Lottowatch ciekawy "wynalazek".

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rezygnuje z elektronika i ruhla wolne 

w tym dziale podaje cenę  sprzedający a nie kupujący

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dlaczego od razu tego nie zgłaszacie moderatorowi tylko dajcie się wciągać w takie gierki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dlaczego od razu tego nie zgłaszacie moderatorowi tylko dajcie się wciągać w takie gierki?

Dokładnie. Proponuję ignorować takie ogłoszenia a Moderator je usunie. To nie olx czy inna tablica więc ceny trzeba podawać.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość KlaudiaL

wredni ludzie z Was...

najlepiej zgłoście wszyscy do moderatora :) może po kilku zgłoszeniach wyrzuci mnie z forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, panowie, spokojnie, bez nadęcia :)

Koleżanka ma niewiele postów, może wszystkiego nie wiedzieć.

Lepiej chyba wytłumaczyć, niż zrazić do siebie na dzieńdobry. Zwłaszcza, ze koleżanek do nas zbyt wiele nie zagląda. :)

Także tłumaczę: należy pokazać w miarę dokładnie obiekt sprzedaży i podać cenę, targowanie, ustalanie szczegółów i reszta formalności na pw. ;)

Czekamy na ceny.

Pozdrawiam

Arek

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wredni ludzie z Was...

najlepiej zgłoście wszyscy do moderatora :) może po kilku zgłoszeniach wyrzuci mnie z forum.

Może

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wredni ludzie z Was...

Oj tam wredni :)

Połowa z nas to zgryźliwi opętani ekscentrycy a tylko połowa to wredne świry :D 

A tak poważnie to zapewne nieświadomie ale  wprowadziłaś do swojej oferty element "licytacji w ciemno" Niektórzy próbują świadomie tak pogrywać i takim mówimy nie!!!

Od licytacji są odpowiednie portale a tu podajemy cenę jak chcemy cos sprzedać. Więc uczciwie będzie jak podasz ceny na poszczególne zegarki albo wycofasz ofertę do czasu przemyślenia sprawy.

Oczywiście zakładamy (przynajmniej ja) że po raz pierwszy składasz taką ofertę z zegarkami z bloku wschodniego i że trudno Ci jest je wycenić  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam wredni :)

Połowa z nas to zgryźliwi opętani ekscentrycy a tylko połowa to wredne świry :D

JA PIERRRDZIU!!!

Zawsze myślałem, że jestem sympatyczny... a tymczasem przyszedł czas na odnalezienie swojego prawdziwego JA! Cholera! Muszę się określić... :D

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę ze pryz takich propozycjach musimy wszyscy proponować 1 zł  więc takie propozycje nie będą się pojawiać i moderator będzie miał wolne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wredni ludzie z Was...

może i wyrzuci... dla Ciebie nie będzie to, chyba, "pierwszy raz" ;) , wiec jak mawiała babka Pawlakowa (z komedii "Sami swoi") "był czas przywyknąć".

CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię mechanizm Łucz 1800, chciałbym reanimować pamiątkę od babci :)

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby co to mogę Cie poratować mechanizmami 1801, bo takie znalazłem. Ale poszukam jeszcze...

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka jest różnica ? :D

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.