Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

Sachem, dnia 10 Maj 2016 - 02:46, napisał:snapback.png

Witam.

Życie płata różne figle i myśląc, że mnie to może nie dotyczyć oszukałem się. Cóż tak już widocznie musiało być...

To forum odkryłem przypadkowo. Spędziłem tu ponad rok, rok w ciągu którego wcześniej wiedząc tylko że zegarek to zegarek poznałem coś więcej. Nie byłem aktywnym użytkownikiem w sensie pisania. Zawsze wolałem czytać niż pisać. Czytać i starać się zrozumieć co ktoś pisze. Dzięki Wam poznałem trochę nazewnictwa związanego z zegarkami, które wcześniej było dla mnie nieznane. Poznałem marki zegarkowe o których nigdy nie miałem pojęcia. Poznałem naprawdę super forum....

Nadszedł jednak czas....o ironio...czas w którym muszę się z Wami pożegnać. Proszę Administrację o usunięcie mojego konta.

Pozdrawiam Wszystkich,

Trzymajcie się.

Wielki szacunek Sachem !!! 

Choć jest przykre, to jednak piękne jest Twe pożegnanie! 

Z forum i jego anonimowymi, nieznanymi Ci ludźmi. 

Jakże świadome i bolesne pewnie dla Ciebie.  

Nie każdego na takie stać. 

Wielu z nas kiedyś zamilknie, bo przychodzi moment nieodwracalny!

Pozostaną tylko po nim, zachowane w czeluści jakiegoś serwera wpisy, 

świadczące o tym, że tu byłem i istniałem! 

Może pozostaną one także w czyjejś pamięci? :(  

Z wielką estymą, ściskam Ci dłoń!

Leszek

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sachem, co się dzieje? :(

A u mnie, nie jest ok, bo...

Pomagając, sieje wokół siebie straszną niewdziecznosć :(

Ogólnie jest tak, że prawo odwzajemniania się jest głównym łącznikiem wszystkich relacji międzyludzkich, każdy z nas tego doświadczył, ale niewielu z nas zdaje sobie sprawę z jego istnienia.

Nauczony własnym doświadczeniem proponuję Ci żebyś udzielał pomocy tylko i wyłącznie wtedy, kiedy Ty i tylko i wyłącznie Ty odczuwasz przyjemność z niesienia pomocy innym - to znacznie upraszcza i ułatwia życie i również własne samopoczucie.

Ja osobiście udzielając komuś pomocy nigdy nie oczekuję na odwzajemnienie, a jeżeli takowe się trafi, to traktuję to jako dodatkowy bonus od otaczającego mnie świata.  

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....Jak prawdziwy wódz......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, Angelo, nie rób komuś dobrze - nie będzie ci źle... :unsure:

Coś w tym jest :/

Ogólnie jest tak, że prawo odwzajemniania się jest głównym łącznikiem wszystkich relacji międzyludzkich, każdy z nas tego doświadczył, ale niewielu z nas zdaje sobie sprawę z jego istnienia.

Nauczony własnym doświadczeniem proponuję Ci żebyś udzielał pomocy tylko i wyłącznie wtedy, kiedy Ty i tylko i wyłącznie Ty odczuwasz przyjemność z niesienia pomocy innym - to znacznie upraszcza i ułatwia życie i również własne samopoczucie.

Ja osobiście udzielając komuś pomocy nigdy nie oczekuję na odwzajemnienie, a jeżeli takowe się trafi, to traktuję to jako dodatkowy bonus od otaczającego mnie świata.

Masz rację Dziadku.

Bezinteresowna pomoc, jest,, zdrowsza,,.

Lecz niewdziecznosć można okazywać w różnych formach, nie tylko jako nieodwzajemnienie.

Nie oczekiwałem czegokolwiek, jedynie zostałem potraktowany jak juz ktoś niepotrzebny, już wykorzystany.

Po co ze mną gadać, skoro jestem juz niepotrzebny?! :/

Taka sytuacja ma też swoje plusy...

Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem przed chwilą z Wołowa. Pojechałem tam samochodem. Licznik kroków w telefonie uznał, że zrobiłem ich w czasie podróży 4 tysiące :D Droga jest tak dziurawa, że zostałem uznany za piechura, przynajmniej na pewnych odcinkach.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D hahaha

Wiem, wiem to nie jest śmieszne ;)

Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już drugi pociąg nie przyjechał...

Cholera, zachciało mi się piwa z kumplami....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Cierp ciało, jak Ci się chciało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

...ale, że ze śmiechu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moderator i polityką się zajmuje ?

wiarygodność tej strony jest tak duża jak wzrost prezesa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Nie chcę nawet próbować podejmować dyskusji w podlinkowanym temacie, zresztą nie mam ugruntowanego zdania w tej konkretnej sprawie, bo na wszelkie rewelacje dziennikarskie reaguję z dużym dystansem, ale jedno co na pewno nie jest ok, to ilość hejtu w komentarzach. Jad i trucizna sączy się z narodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komentarze najlepsze :D od dzisiaj jestem zdecydowanie za dostępem do broni dla każdego :) porządek sam się zrobi a ostatni gasi światło :D

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jad i trucizna sączy się z narodu.

Dziwisz się? Przykład idzie z góry...ryba psuje się od głowy itd.itp.

Polityka i religia potrafią dzielić narody i wywoływać wojny.

Im dłużej żyję w tym kraju tym bardziej jestem wkurwiony na cały ten burdel pod tytułem polityka, kler,kultura osobista Polaków...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moderator i polityką się zajmuje ?

wiarygodność tej strony jest tak duża jak wzrost prezesa

Wiesz obok czyjegoś wzrostu mogę przejść obojętnie, ale wobec tego naprawdę trudno...

Niestety ale tego typu fakty są zazwyczaj prawdziwe. Schetynę dobrze znam z Wrocławia, zdanie mam wyrobione od lat ale chyba cienka czerwona linia została przekroczona.

Przy okazji tych ostatnich kryzysów, ukraińskich, imigranckich, wyszło jak działają elity nie tylko w Polsce ale na całym świecie. To jedna wielka masoneria i sitwa. My Polacy wcale nie musimy się wstydzić za swoich polityków bo Ci z innych krajów nie sa wcale lepsi.

Kiedyś człowiek powstanie, kiedyś przegną pałę i wywołają w końcu kolejny globalny konflikt, wszystko przez interesy, chciwość i zbydlęcenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz te bzdury co dziś tzw "dobra zmiana" wygadywała to po prostu żenada , wiec i ten artykuł jest dla mnie mało wiarygodny

fakt Schetyna ma deko nawalone ale po drugiej stronie większość ma podobnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz te bzdury co dziś tzw "dobra zmiana" wygadywała to po prostu żenada , wiec i ten artykuł jest dla mnie mało wiarygodny

On nie ma żadnego swojego zdania, on po prostu wykonuje rozkazy z zachodu i to jest przerażające. Bezkształtna masa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

W linku, który wrzucił Marcin w komentarzach jest link do zdjęcia tego listu. Na forum nie chcę wrzucać bo jeszcze mnie wyrzuci masoneria :D  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj w Lidlu rozbrzmiewała arabska muzyka..

Przypadek?

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj w Lidlu rozbrzmiewała arabska muzyka..

Przypadek?

Może w Lublinie,

u mnie we Wrocku grali Wagnera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może w Lublinie,

u mnie we Wrocku grali Wagnera...

A jak wszedłeś zmienili na " Ciao,Ciao Italia ? :-)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty nie zadzieraj lepiej :ph34r:

post-6402-0-51088400-1462977281.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcinie z tego co pamiętam Ty nie wierzysz w NWO, a piszesz o światowej sitwie i masonerii?

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za mroczne fotki  <_<

Nie jest OK bo - moja zona ma problemy z kręgosłupem dokucza jej coraz bardziej - dzisiaj była u neurologa po raz kolejny i w końcu dał skierowanie na TK - poszła się zarejestrować - pierwszy wolny termin styczeń 2017r   :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.