Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

Edit

Choć znam mnóstwo osob ktorych sensem życia jest -"nażreć się,coś wypic i za..."

Wbrew pozorom wielu ludziom to wystarcza....zbyt wielu.

I oni są właśnie najszczęśliwsi... zanik potrzeb wyższych, nieświadomość tego co jest za rogiem. Nie wiele różnią się od plemion afrykańskich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze

Q  - dziękuję za linka o Wołyniu. Włos mi się zjeżył na całym ciele!....

Po drugie przeczytałem temat za kilka dni wstecz i obiecuję solennie że będę to robił  na bieżąco bo takie Panowie tworzycie bagno że nie ogarniam chwilami!

Trochę wpisów pokasowałem i obiecuję na przyszłość to samo. Dziwi mnie brak interwencji przez kilku MOdów którzy uczestniczyli w tych rozmowach i akceptowali ten poziom wymiany poglądów.

Ja nie będę.

Co najwyżej przestanę być MODem jak się to komuś nie spodoba

Dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysztof to temat do narzekań - gdzie mamy wylewać smutki i frustracje  :unsure:  :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Krzysztof to temat do narzekań - gdzie mamy wylewać smutki i frustracje  :unsure:  :(

Myslę, że Krzysztofowi nie chodziło o to czy wylewacie i gdzie wylewacie, ale jak wylewacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslę, że Krzysztofowi nie chodziło o to czy wylewacie i gdzie wylewacie, ale jak wylewacie.

Dokładnie.

Może to się komuś podobać albo nie ale wulgaryzmów i osobistych "wycieczek" nie będę tolerował.

Swoboda wypowiedzi mimo wszystko zakłada pewien poziom kultury który należy zachować. Niezmiennie uważam że forum jest po to żeby dyskutować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś powionien te wszystkie przemyślenia w formie książkowej wydać... myśleliście o tym?

popcorm2.gif

Szymon, w imieniu kolegów piszących w tym dziale dziękuje za opiekę merytoryczną tematu :)

P.S A te emotikony z forum "Czwarty Wymiar" ( popcorm.2 gif ) to śmieszne nie są. ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Szymon, w imieniu kolegów piszących w tym dziale dziękuje za opiekę merytoryczną tematu :)

P.S A te emotikony z forum "Czwarty Wymiar" ( popcorm.2 gif ) to śmieszne nie są. ;)

Podziękuj Krzysztofowi bo on tu jest modem i zrobił porządek.

Jak tak bardzo Ci przeszkadza że z Czwartego Wymiaru, to następnym razem znajdę popcorn gdzie indziej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podziękuj Krzysztofowi bo on tu jest modem i zrobił porządek.

Jak tak bardzo Ci przeszkadza że z Czwartego Wymiaru, to następnym razem znajdę popcorn gdzie indziej. ;)

7. Decyzje Moderatorów nie podlegają dyskusji na Forum. Wszelkie wątpliwości można dyskutować jedynie na PW.

. Dziwi mnie brak interwencji przez kilku MOdów którzy uczestniczyli w tych rozmowach i akceptowali ten poziom wymiany poglądów.

Ja nie będę.

By być modem trzeba znać regulamin  :P;) 

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zas dziwi nagła aktywizacja moda, który raczej niewiele dotąd robił. Jeźeli inni w tym temacie uczestniczyli, to oczekiwać należało ze zostaną o takich zamiarach powiadomieni na pw. Cóż. Skoro nie, to tez wale to tutaj,otwartym tekstem. Tuwima. "Pocałujcie mnie w..." Cóż. Najwyżej wylecę...

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Oficjalnie dziś przestaję zabierać głos w tym temacie i chyba w ogóle przestanę go czytać. 

1226.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę potrzeby żeby o tym tu dyskutować ale czy usunięcie całego mnóstwa wulgaryzmów wymaga konsultacji? :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ch*j wie...

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Moderatorze. Używanie wulgaryzmów świadczy o raczej niskim poziomie intelektualnym i braku kultury, nawet "wykropkowanych". Panowie, trochę szacunku dla innych i dla języka polskiego.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyobraźmy sobie jak ubogi byłby słownik przeciętnego Polaka bez prostej k**wy. Idziemy sobie przez ulicę, potykamy się nagle i mówimy do siebie: 'Bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek. Nasuwa mi to złe myśli o władzach gminy'. Wszystkie te i o wiele jeszcze bogatsze treści i emocje wyraża proste 'O *!', które wyczerpuje sprawę. Gdyby Polakom zakazać k**wy, niektórzy z nich przestaliby w ogóle mówić, gdyż nie umieliby wyrażać inaczej swoich uczuć. Cała Polska zaczęłaby porozumiewać się na gesty i migi. Doprowadziłoby to do nerwic, niezrozumien, niepewności i niepotrzebnych naprężeń w Narodzie Polskim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo mądrych rzeczy dowiedziałem się czytając ten temat ale zostawiam go Tobie tarant i wracam do swojej piaskownicy gdzie styl rozmów jest jednak bardziej strawny od tego który Ty najwyraźniej preferujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Moderatorze. Używanie wulgaryzmów świadczy o raczej niskim poziomie intelektualnym i braku kultury, nawet "wykropkowanych". Panowie, trochę szacunku dla innych i dla języka polskiego.

A co ja poradzę na mój niski poziom intelektualny i braki w kulturze. Na naukę ponoć nigdy nie jest za późno. Ale czy jest to możliwe? I czy warto? Ten wyraz istnieje w polszczyźnie od kilkuset lat, a ponoć istniał już przed nią. Wykropkowanie to wina automatu.

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, ze ten wyraz istnieje w kulturze, ba, nawet w słownikach wydanych przez szanujące się, naukowe wydawnictwa, wcale nie oznacza, że używanie go, jak i wielu innych, przystoi kulturalnej osobie, zwłaszcza w miejscach publicznych, jakim jest to Forum, a nawet jest sankcjonowane prawnie i powinno się z tym walczyć (art. 141 k.w.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo mądrych rzeczy dowiedziałem się czytając ten temat ale zostawiam go Tobie tarant i wracam do swojej piaskownicy gdzie styl rozmów jest jednak bardziej strawny od tego który Ty najwyraźniej preferujesz.

Nim wrócisz, zechciej jeszcze przeczytać jedną radę. Istnieje takie narzędzie moderacyjne, jak ukrywanie postów. Dzięki temu można zobaczyć "na miejscu" to, co nie jest widoczne i ocenić efekty działań (także przez innych). Nadto, usuwając posty warto sprawdzać, czy nie są cytowane przez innych.

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, albowiem "Naród wspaniały, tylko ludzie ch*je"

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piłsudski użył tutaj, chcąc być precyzyjnym, innego słowa. Wstyd mi za poziom Pańskiej wpisów. Pozostawię to bez komentarza. Mnie takie słowa osobiście obrażają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piłsudski użył tutaj, chcąc być precyzyjnym, innego słowa. Wstyd mi za poziom Pańskiej wpisów. Pozostawię to bez komentarza. Mnie takie słowa osobiście obrażają.

Nie rozstrzygnięto, czy było to słowo "k**wy".

Tak na marginesie:

Odkopię po pół roku :) Dzisiaj na Facebooku taka poezja się pojawiła

Sprzedaj krowy, sprzedaj konie

Kup zegarek marki Błonie

Balans z Moskwy

Części z Łodzi

A zegarek ch..ja chodzi

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2) Przed wyprawą do Troi Achilles spytal matki co zrobić-jak zostaniesz bedziesz szcześliwy, bedziesz zył długo otoczony dziećmi wnukami,ale kiedy umrą dzieci Twoich dzieci będziesz zapomniany....jeśli pojedziesz do Troi więcej nie zobaczysz domu, ale świat będzie miat Twoje imię na ustach przez tysiace lat...

Wybor Achillesa jest wg mnie sensem zycia.

Więc można by powiedzieć, że te obrzempalce z pasami pełnymi pestek dyni, działają by ich imię było na ustach wyznawców Allacha na wieki. :unsure:  To jest właśnie ich ( jak widać nie tylko ) sensem życia.  :angry:

Na marginesie, dziś też naparzają się o kobiety, tylko jak długo ktoś to pamięta. :P

Nie mniej Marszałek dobitnie podkreślił naszą dziejową ułomność. :D Czasem taki "stosowny" przecinek pokazuje nasz stan emocjonalny do sprawy co jest i powinno być raczej zrozumiałe, czemu zostaje użyty.  ;)

Tarantulo, pozostań w tym "lesie", gdyż miejsca jest wiele na "pochujowanie" sówek.  :lol:  :lol:  :lol:

Tak w ogóle to:

post-63153-0-53545800-1468834806.jpg

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adresuję to do wszystkich tu piszących. :)

post-28411-0-49667100-1468834932_thumb.jpg 

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.