Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

Coś w tym jest. Gdybym nie posiał gdzieś ścisków, gdyby w okolicznych sklepach mieli dłuższe niż 15 cm (nie napiszę z czym mi się to kojarzy), to zamiast czekać aż przyjdą kurierem te zamówione i pisać tu różne kretyństwa, zrobiłbym skrzynię do wiedeńczyka.

PS. Czemu nikt, poza Jankiem, nie wypowiedział się w temacie o fabryce GB w Warszawie. Tam nie rzucałem (...). No i zero odzewu.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam po koszmarnie ciężkim dniu z roboty umęczony jak cholera - kąpię się, wchodzę na forum a tu wszyscy "pokuceni"  i to nie jest ok  :(  

Pogućta się i nie kłućta 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam po koszmarnie ciężkim dniu z roboty umęczony jak cholera - kąpię się, wchodzę na forum a tu wszyscy "pokuceni"  i to nie jest ok  :(  

Pogućta się i nie kłućta 

Paweł. To nie jest tak. My się krótko kłócimy, a przez większość czasu godzimy. Chciałem utrzymać jeden temat, gdzie można powiedzieć trochę więcej, a nawet bardziej. No i się porobiło. Najpierw dostałem publiczny opiernicz od moderatora bo jestem moderatorem, opierniczyłem zatem moderatora. Potem dostałem opiernicz od użytkownika, bo jestem moderatorem. Zły dzień. Nie chcę być dłużej moderatorem.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat bardzo dobry, rozrywkowy i taki do pogadania o pierdolach.

A to że dwóch Kolegów nie jest zadowolonych to i tak super wynik, nie muszą tu wchodzić i zawracać głowy pierdołami. Podziwiam nowego Kolegę moderatora... przecież jeśli ten temat jest pilnowany przez moderatora to po co kolejny tutaj? Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu a dobrymi chęciami to piekło itd...

Ty Piotr tez nie pierdziel głupot tylko bierz się do roboty bo samo się nie zrobi!

Każdy by chciał iść na łatwiznę, olej narzekania, niech se narzekają, może mają taką potrzebę

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł. To nie jest tak. My się krótko kłócimy, a przez większość czasu godzimy. Chciałem utrzymać jeden temat, gdzie można powiedzieć trochę więcej, a nawet bardziej. No i się porobiło. Najpierw dostałem publiczny opiernicz od moderatora bo jestem moderatorem, opierniczyłem zatem moderatora. Potem dostałem opiernicz od użytkownika, bo jestem moderatorem. Zły dzień. Nie chcę być dłużej moderatorem.

:lol:  :lol:  :lol:   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr,...;)

https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DzJ85R88JTJQ&ved=0ahUKEwjLifCBwP3NAhUGLZoKHb46BtQQuAIIGzAA&usg=AFQjCNE8eKt8HvYxy5OeAaysvmzHOwZTBQ

:)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast się kłócić wyjdźcie na dwór łapać pokemony.

Dzisiaj minęło mnie dwóch 11-letnich łepków na rowerach licytujących sie, ktory, ile pokemonów złapał. Lepsze to niż gry multiplayer przez internet. Przynajmniej wyjdą na dwór i się poruszają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

dostałem opiernicz od użytkownika, bo jestem moderatorem. Zły dzień. Nie chcę być dłużej moderatorem.

nie wymiękaj ,więcej wiary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

To żadna nowość, zacznijmy od tego, że cały internet został stworzony przez CIA. Mają każdego na dłoni, kiedy chcą, jak chcą. Nowe smartphone'y posiadają w większości czytnik linii papilarnych, a przyszłoroczne modele mają zostać wyposażone w skaner tęczówki oka. Wyłączony telefon można zlokalizować, chyba, że wyciągniemy baterię- najwięksi potentaci już rozwiązali ten problem stosując... nierozbieralne konstrukcje urządzeń. Kamerka w laptopie wyposażona jest zazwyczaj w diodę, która ma ostrzegać, kiedy jest uruchomiona, ale może zostać włączona z pomięciem tej diody, możemy być śledzeni i nasłuchiwani bez naszej wiedzy.

Monitoring jest wszędzie, dosłownie wszędzie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat bardzo dobry, rozrywkowy i taki do pogadania o pierdolach.

A to że dwóch Kolegów nie jest zadowolonych to i tak super wynik, nie muszą tu wchodzić i zawracać głowy pierdołami. Podziwiam nowego Kolegę moderatora... przecież jeśli ten temat jest pilnowany przez moderatora to po co kolejny tutaj? Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu a dobrymi chęciami to piekło itd...

Ty Piotr tez nie pierdziel głupot tylko bierz się do roboty bo samo się nie zrobi!

Każdy by chciał iść na łatwiznę, olej narzekania, niech se narzekają, może mają taką potrzebę

Jeszcze raz powtórzę że są pewne normy zachowań i kanony kultury których powinniśmy przestrzegać na forum publicznym (do czego zresztą zobowiązuje nas regulamin). Nie każdy lubi czytać wypowiedzi w których więcej jest kurw, chuji innych takich niż treści właściwej. Szanujmy się nawzajem i nie ma to nic wspólnego z wolnością wypowiedzi. Nigdy nie byłem zwolennikiem żadnej cenzury i "zakładania kagańców". Zwrócenia uwagi na niestosowność słownictwa nie postrzegam jako nadgorliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na miły wieczór trochę poezji wielokrotnie publikowanego poety na naszym forum....post-48316-0-21510800-1468868090_thumb.jpg

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro widzisz Moderatora w tym temacie, znaczy, że temat jest pod kontrolą.

Jeśli masz inne zdanie to regulamin mówi jasno, że na forum nie prowadzi się dyskusji z moderatorem(ja tylko wyjaśniam sprawę) do tego celu służy PW.

Forum jest prywatne co prawda dostęp pod wieloma warunkami na które trzeba wyrazić zgodę można określić jako publiczny.

Ja szanuję wszystkich, nikogo nigdy i w żadnym temacie nie obrazilem, wszyscy maja wielkie litery itd.

Sytuację porownalbym do wyłania dziecka z kąpielą, niestety tym Dzieckiem jest Piotr

:D

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A piszcie sobie jak chcecie i obrzucajcie czym chcecie. Kończę tę dysputę nie prowadzącą do niczego. Jak taki poziom kultury wam odpowiada to tylko wasz problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo, my mamy taki poziom.

Zachowując tradycję tematu

Jak mawiał klasyk, wyżej ch... nie podskoczymy :(

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak to nazwać dobitnie :angry:

Panie @kchrapek  :P

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze to temat do narzekania to ja tez

dziś na zielonym wlazł mi jeden pokemon ale mam dobre hamulce a i w dupke mi nikt nie wjechał ale ten co był za mną to chciał pokemonka na ring zabrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jego wina. To algorytm....  :D  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jego wina. To algorytm....  :D  ;)

To piękne - kiedyś żeby ogłupić masy i wprowadzić świat w stan chaosu potrzebny był wódz i cały aparat przymusu teraz wystarczy jedna aplikacja ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Na koncie twitterowym IS zapowiadało kolejny atak samotnego wilka tym razem w Niemczech, długo nie trzeba było czekać. :unsure:

8uYOlfZ.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie "masy" takie "aparaty" :)

Biblioteki upadają, aplikacje powstają.
Chyba każdy zdrowo myslący człowiek zauważa że dookoła jest pełno tępaków, a ich liczba rośnie...
 Tępe jak trzonek od siekiery wypacykowane dziunie upatrują sukcesu przy boku księcia na (w) Audi czy innej 'fury", modni młodzi dandysi "leasingują się" by tylko dobrze wypaść w towarzystwie, wychowaniem dzieci zajmują się tablety i smartfony- bo rodzice albo kase zarabiają, albo na crossficie..
Ludzie publikują zdjęcia podczas potrzeb fizjologicznych,a brak im czasu by odwiedzić rodziców...

Szlag by to trafił, i trafi jak uczy historia.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, niektóre tempaki nawet słownika w ręku nie miały :P.

( zwykły błąd słownika w telefonie)

Odnoszę, mam nadzieję mylne wrażenie ze usiłujesz mnie obrazić?

A, @nicon, popraw w temacie Rolexa bo napisałeś 'biere" :)

Mogę pomóc, dam 1500, biere BB i masz problem z głowy, możesz zrywać naklejki :).

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.