carlito1 59 #1151 Napisano 23 Listopada 2013 Tego nie powiedziałem Kupiłem tam kiedyś hurtowo pare parfum i nie byłem zadwolony z trwałości. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #1152 Napisano 23 Listopada 2013 To ja cię pomęczę odrobinę - miałeś okazję porównać takie same perfumy i te z iperfumy trzymały krócej (pytam tak dla pewności, chociaż już chyba podjąłem decyzję) 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1153 Napisano 23 Listopada 2013 Wykop odnośnie iperfumy.pl. http://www.wykop.pl/ramka/1622635/oszusci-z-perfumerii-internetowych/ Ja miałbym duże wątpliwości kupując perfumy w Internecie. Ale nie kupuję ich masowo, a jeden flakon mam na bardzo długi czas, więc nie jest dla mnie problemem zapłacić 2x więcej w Douglasie i mieć pewność co kupuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1154 Napisano 23 Listopada 2013 To ja cię pomęczę odrobinę - miałeś okazję porównać takie same perfumy i te z iperfumy trzymały krócej (pytam tak dla pewności, chociaż już chyba podjąłem decyzję)Te same perfumy z innego sklepu były dużo trwalsze, to z całą pewnością 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #1155 Napisano 23 Listopada 2013 +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #1156 Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Wykop odnośnie iperfumy.pl. http://www.wykop.pl/ramka/1622635/oszusci-z-perfumerii-internetowych/ Ja miałbym duże wątpliwości kupując perfumy w Internecie. Ale nie kupuję ich masowo, a jeden flakon mam na bardzo długi czas, więc nie jest dla mnie problemem zapłacić 2x więcej w Douglasie i mieć pewność co kupuję.No ja mam zamiar kupić 4 flakony, więc niższa cena jest jak najbardziej istotnym czynnikiem, ale na zakup mam kilka dni, wiec poszukam jeszcze.. Edytowane 23 Listopada 2013 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 367 #1157 Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Z jednej perfumerii można dostać flakon sprzed reformulacji z innej po i odbiór będzie inny. Pomówienie o sprzedaż podrabianych... Z drugiej strony polecam mniej popularne zapachy- szansa na trafienie podrabianuch jest mniejsza niż np. Hugo Boss, Armani które oprócz tego pachnie pół ulicy. Edytowane 23 Listopada 2013 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1158 Napisano 23 Listopada 2013 O to to. Ja używam mniej popularnych zapachów i to co zamawiałem z iperfumy było ok. Niemniej jednak nie jest to moja ulubiona perfumeria internetowa i mogę polecić jeszcze parę innych ale nie chcę robić tu kryptoreklamy więc w razie czego zapraszam na priv. Przy okazji zapraszam na porzucony przeze mnie (ten brak czasu) blog o perfumach gdzie właśnie mniej popularne perfumy opisuję (opisywałem). Nazywa się "Opium dla mas" - kto będzie miał ochotę to sobie wygoogli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #1159 Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Ja kupuję od kilku lat w http://www.dolce.pl/ mam ich pod nosem, nigdy się nie zawiodłem, w odróżnieniu do innych internetowych. Poza tym ładne kobitki kręcą interesem Edytowane 23 Listopada 2013 przez Konrad Wróblewski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MUrsus 4 #1160 Napisano 24 Listopada 2013 Ostatnio szukałem EDP terre d'hermes w CH ( sieciówkach sklepach Douglas, Sephora, Marionnaud ) i lipa ... nie ma w ofercie 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #1161 Napisano 24 Listopada 2013 Sprawdź jeszcze budżetowego Zirh Ikon.Nawiązuje do niezapomnianego Gucci Envy Prawie.. jak Orange Monster do Doxy SubMam oba zapachy :Zirh - (fajny magnes) - przyjemny, ciekawy, tak tak "trumienny" zapachEnvy - no proszę Cię , można się utopić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #1162 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Spróbuj jeszcze Armani Eau de NUIT , oraz SPICEBOMB ( tylko sephora ) ..powinny Ci się spodobać skoro nie lubisz typowych świeżaków ;-)armani eau de nuit- słabizna,paco rabanne pour homme mocna rzecz. Cartier declaration hmmm może kolejny zapach w kolekcji Edytowane 24 Listopada 2013 przez colector 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 269 #1163 Napisano 24 Listopada 2013 Robił ktoś może zakupy w iperfumy_pl? Polecam robie tam zakupu od dawna wszystko trwałe i oryginalne:)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1685 #1164 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) colector, dnia 24 List 2013 - 16:41, napisał:Cartier declaration hmmm może kolejny zapach w kolekcji Witam,mam, używam, ... ale IMO nie jest specjalnie trwały (zakup Hebe, 100 ml., promocja 139 zł.)Pzdr. edycja: ostatnio moja uwagę zwrócił (również w Hebe) Bentley EDT ... myślę . Czy ktoś używał, jakie wrażenia ? Edytowane 24 Listopada 2013 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #1165 Napisano 24 Listopada 2013 Ja dzisiaj szukałem sobie jakiegoś nowego zapachu i coś udało mi się ciekawego ustrzelić. Zadig & Voltaire Tome 1 for Him Zegna Intenso Dwa bardzo fajne zapachy któryś z nich zapewnę zafunduję sobię na Mikołajki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goban 0 #1166 Napisano 24 Listopada 2013 edycja: ostatnio moja uwagę zwrócił (również w Hebe) Bentley EDT ... myślę . Czy ktoś używał, jakie wrażenia ? Bentley bardzo fajny, zarówno wersja EDT jak i EDP. Świetnie nada się na nadchodzącą porę roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1685 #1167 Napisano 25 Listopada 2013 Goban, dnia 24 List 2013 - 23:33, napisał:Bentley bardzo fajny, zarówno wersja EDT jak i EDP. Witam,a jak z trwałością EDT vs EDP ?Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1168 Napisano 25 Listopada 2013 Ostatnio szukałem EDP terre d'hermes w CH ( sieciówkach sklepach Douglas, Sephora, Marionnaud ) i lipa ... nie ma w ofercie Niedawno wąchałem w Douglasie terre de hermes. Tapnięte z SGS3 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #1169 Napisano 25 Listopada 2013 potwierdzam w Douglas była 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MUrsus 4 #1170 Napisano 25 Listopada 2013 Douglas już nie ma w swojej ofercie, taką informację podali mi w Kielcach. Zamówiłem w niedzielę - e-glamour.pl ( dzisiaj wysłali ) 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1685 #1171 Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) MUrsus, dnia 25 List 2013 - 15:50, napisał:MUrsus, dnia 25 List 2013 - 15:50, napisał:MUrsus, dnia 25 List 2013 - 15:50, napisał:Douglas już nie ma w swojej ofercie, taką informację podali mi w Kielcach. Witam,z ciekawości zadzwoniłem do Douglas'a (W-wa, Złote Tarasy) > jest w ciągłej sprzedaży, np. EDP 75 ml, 429 zł., nie mają informacji o wycofaniu z oferty.Pzdr. edycja: byłem dziś w Douglas'ie na Chmielnej, chyba była świeża dostawa, bo półki uginały się pod Hermes'ami (ok. 20 EDT, 10 EDP) Edytowane 26 Listopada 2013 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1172 Napisano 25 Listopada 2013 Douglas już nie ma w swojej ofercie, taką informację podali mi w Kielcach. Zamówiłem w niedzielę - e-glamour.pl ( dzisiaj wysłali ) We Wrocławiu nadal na półkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17391 #1173 Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) A mozna gdzieś kupić jeszcze Davidoff Good Life Edytowane 25 Listopada 2013 przez satanic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MUrsus 4 #1174 Napisano 25 Listopada 2013 Witam,z ciekawości zadzwoniłem do Douglas'a (W-wa, Złote Tarasy) > jest w ciągłej sprzedaży, np. EDP 75 ml, 420 zł., nie mają informacji o wycofaniu z oferty.Pzdr. Więc trafiłem na brak w sklepie i kompetentnego sprzedawce 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1685 #1175 Napisano 25 Listopada 2013 MUrsus, dnia 25 List 2013 - 20:57, napisał:Więc trafiłem na brak w sklepie i kompetentnego sprzedawce Hmm,to nie jest takie oczywiste ... może jest bardziej wtajemniczony .Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach