radekglaz 55 #4151 Napisano 11 Listopada 2017 Dalej psikają od serca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #4152 Napisano 14 Listopada 2017 Czuć piniąc https://www.ebay.pl/itm/ROLEX-Eau-de-Parfum-NEW-in-BOX-100-authentic-BASELWORLD-NEW-IN-BOX-perfume/172973396488?hash=item2846049208:g:tMQAAOSwCtJaBa0N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4153 Napisano 14 Listopada 2017 Z tego co wiem, to Rolex w latach 70-tych ubiegłego wieku próbował zaistnieć na rynku perfum, jednak z dość mizernym skutkiem... Jak dla mnie to lepiej nie zostaną przy tym, na czym faktycznie się znają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #4154 Napisano 15 Listopada 2017 Bezapelacyjnie, ale linka wpisałem jako ciekawostkę. Raczej niszowe, jeżeli chodzi o dostępność, perfumy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8976 #4155 Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) Nisza pełną gębą (a raczej ceną...). Ja od trzech dni "chlapię się" Brutalem, który po woli też staje się zapachem... niszowym Edytowane 15 Listopada 2017 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4156 Napisano 15 Listopada 2017 Bezapelacyjnie, ale linka wpisałem jako ciekawostkę. Raczej niszowe, jeżeli chodzi o dostępność, perfumy. Może faktycznie niszowe, jeśli chodzi o dostępność, bo pewnie już nie tak bardzo niszowe, gdy chodzi o jakość No ale Rolex, to ....Rolex, jakby nie patrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 401 #4157 Napisano 15 Listopada 2017 Mercedes ma swoją linię i z tego co czytałem to nawet, nawet. Jak się nie mylę to dość znany "nos" im to robił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #4158 Napisano 15 Listopada 2017 Ja od trzech dni "chlapię się" Brutalem, który po woli też staje się zapachem... niszowym A czemu niszowym? Na półkach stoi, cena przyjemna. Więc co, odbiór? Bez przesady. "Dziadki" zawsze będą używane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8976 #4159 Napisano 15 Listopada 2017 Tak, chodziło mi o odbiór i zaszufladkowanie zapachu jako "dziadkowy".Ja szczególnie tym się nie przejmuję i go używam, choć ciekawszym wydaje mi się Consul. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #4160 Napisano 16 Listopada 2017 Używaj i ciesz się póki są. Nie wiadomo jaki będzie ich los. Ale ten typ perfum na pewno przetrwa i będzie co jakiś czas wracał do łask. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #4161 Napisano 16 Listopada 2017 Z takich staruszków uwielbiam Tabac Original.Jovan Musk (i white musk też) oraz Feberge Brut. Przemysławka, 4711 i Farina takoż. Takich zapachów już się nie robi. A przy tym są bardzo tanie i trwałe. Tanie - ale nie mylić z duszącymi chemicznymi śmierdzielami. Mnóstwo zapachów w starym stylu ma firma Truefitt & hill, ale to tylko EDC, różnie z trwałością. Ja zamawiam regularnie próbki, na duży rozmiar szkoda mi kasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszS 37 #4162 Napisano 17 Listopada 2017 Dzisiaj testuję na sobie Amuage Interludezobaczę czy się polubimy projekcja i trwałość mega ,już 12 godz od zaaplikowania i czuję ze jest.Korzenno-orientalne klimaty to dla mnie nowość, do tej pory w użyciu Aventus czyli bardziej świeżakiJest chęć żeby coś zmienić.jeszcze po głowie chodzi Tom Ford Oud Wood, tylko muszę gdzieś znaleźć do testu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5294 #4163 Napisano 18 Listopada 2017 Z tego co wiem, to Rolex w latach 70-tych ubiegłego wieku próbował zaistnieć na rynku perfum, jednak z dość mizernym skutkiem... Jak dla mnie to lepiej nie zostaną przy tym, na czym faktycznie się znają Mimo tego, że masz rację wielu "fanów" kupi. Nie wiem tylko czy nie za tanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszS 37 #4164 Napisano 24 Listopada 2017 Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z Amuage Interlude Długo się zastanawiałemSuper pachnidło,szczególnie w nucie bazy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cafedelmar 40 #4165 Napisano 24 Listopada 2017 sięgnąłem dziś po zapomniane pachnidło sprzed 7 lat..... Baldessarini Stricly private... bardzo przyjemnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4166 Napisano 7 Grudnia 2017 A ja dzisiaj podczas zwykłej wyprawy do jednej z Krakowskich galerii zostałem bardzo mile zaskoczony. W Bonarce Iperfumy mają swój salon gdzie jest cała masa zapachów do testowania. Cena tak jak w internetowym sklepie. Wreszcie sobie potestowałem Commes de garcons, Moltane (intense pepper świetny) i wreszcie powąchałem Body Kourosa (już miałem ochotę go kupić w ciemno) który pomimo skrajnych opinii bardzo przypadł mi do gustu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4167 Napisano 8 Grudnia 2017 Panowie pytanie. Chciałbym kupić ponownie Guerlain Vetiver ale widzę że nie mają już srebrnego korka tylko taki zielony i nieco inna naklejkę na butli. Czy ktoś się orientuje czy to tylko zmiana wizualna czy kolejna po 2000 roku reformulacja? Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 401 #4168 Napisano 8 Grudnia 2017 A ja dzisiaj podczas zwykłej wyprawy do jednej z Krakowskich galerii zostałem bardzo mile zaskoczony. W Bonarce Iperfumy mają swój salon gdzie jest cała masa zapachów do testowania. Cena tak jak w internetowym sklepie. Wreszcie sobie potestowałem Commes de garcons, Moltane (intense pepper świetny) i wreszcie powąchałem Body Kourosa (już miałem ochotę go kupić w ciemno) który pomimo skrajnych opinii bardzo przypadł mi do gustu.Body Kouros? Tak nietypowy jak ciekawy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4169 Napisano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Ja póki co nie mogę się przekonać... Ciągle zalatuje mi taką troszkę szaletową nutą, której nie mogę zdzierżyć. Flakon mam od 4-5 lat, w zasadzie nie ruszony. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 401 #4170 Napisano 8 Grudnia 2017 Ja póki co nie mogę się przekonać... Ciągle zalatuje mi taką troszkę szaletową nutą, której nie mogę zdzierżyć. Flakon mam od 4-5 lat, w zasadzie nie ruszony.Dla mnie Body Kouros to dopełnienie kurtki skórzanej.Bardziej zwierzęcy jest tyloo Ciur Ottoman... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4171 Napisano 8 Grudnia 2017 Z mojej perspektywy pewnym problemem sąnw przypadku Body także parametry użytkowe. Jednak pod tym względem Kouros zdecydowanie wygrywał... Na pewno Body to zapach z kategorii takich, obok ktorych nie da się przejść obojętnie, co też, jak dla mnie, jest jego zaletą. Hate it or love it ;-) Na ten moment to jednak nie jest ani pierwszy, ani drugi wybór :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4172 Napisano 8 Grudnia 2017 Body Kouros? Tak nietypowy jak ciekawy... Ja własnie patrząc po opiniach byłem gotowy na wielkie zaskoczenie a zapach zdecydowanie od pierwszej nuty mi przypadł do gustu. Nie widzę w nim wcale wiele kontrowersji. Na pewno o wiele bardziej mi się podoba niż zwykły Kouros. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4173 Napisano 10 Grudnia 2017 Wczoraj kupowałem gajerek w Bytomiu i oczywiście nie omieszkałem psiknąć się ich perfumą... zapach jest mega jak dla mnie, trwałość na mojej skórze powalająca... jeszcze dziś zapach mocno wyczuwalny na mankietach kurtki.Cena niestety w dalszym ciągu nie zachęca, ale pod choinkę można sobie zażyczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #4174 Napisano 10 Grudnia 2017 Apropo prezentow gwiazdkowych, widzialem ze pojawila sie seria maszynek gillete "liga sprawiedliwosci". Mi sie taki prezent jak najbardziej przypada do gustu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 401 #4175 Napisano 11 Grudnia 2017 Wczoraj kupowałem gajerek w Bytomiu i oczywiście nie omieszkałem psiknąć się ich perfumą... zapach jest mega jak dla mnie, trwałość na mojej skórze powalająca... jeszcze dziś zapach mocno wyczuwalny na mankietach kurtki.Cena niestety w dalszym ciągu nie zachęca, ale pod choinkę można sobie zażyczyć Ja bym na przeceny poczekał.Kopia Amuage w takiej cenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach