piotr_3miasto 36 #5026 Napisano 10 Marca 2018 Kliknięte.. Co wpłynęło na decyzję, że wybrałeś EDP? Sam się zastanawiam nad tym samym problemem i pozostaje chyba tylko zakup w ciemno, bo szans nie ma na sprawdzenie i porównanie różnic w perfumeriach stacjonarnych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5027 Napisano 10 Marca 2018 Koniecznie napisz jakie wrażenia... RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5028 Napisano 11 Marca 2018 Co wpłynęło na decyzję, że wybrałeś EDP? Sam się zastanawiam nad tym samym problemem i pozostaje chyba tylko zakup w ciemno, bo szans nie ma na sprawdzenie i porównanie różnic w perfumeriach stacjonarnych. Cena patrząc na opis zapachy wszystkie nuty takie same. W teorii EDP jest mocniejsze od EDT, a jeśli dodatkowo jest w sklepie EDP tańsze to wziąłem. W sklepach tak jak piszesz tylko EDT. Długo wczoraj siedziałem w perfumerii i nie mogłem się zdecydować, bo każdy Guerlain pachnie pięknie. W kolejce jeszcze Guerlain Homme i L'Homme Ideal EDP. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr_3miasto 36 #5029 Napisano 11 Marca 2018 No właśnie widziałem ceny na "iperfumach" i również zdziwiony byłem różnicą na korzyść EDP.Jeżeli różnice polegają wyłącznie na intensywności, to nie ma się nad czym zastanawiać.Czekam na Twe opisy wrażeń i nie pozostanie chyba nic innego, jak tylko również dołączyć do grona zadowolonych użytkowników. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5030 Napisano 11 Marca 2018 Koniecznie napisz jakie wrażenia... RGTeż jestem ciekaw, tym bardziej że szukam aktualnie nowego zapachu. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr_3miasto 36 #5031 Napisano 11 Marca 2018 Czuję, że wkrótce zniknie cały zapas z magazynu centralnego wiadomego sklepu! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5032 Napisano 13 Marca 2018 Coś się cicho tutaj zrobiło, ja wciąż czekam aż dostanę Ck Obsession Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6347 #5033 Napisano 14 Marca 2018 Obyś nie przeżył szoku A do mnie dotarło ostatnio Quorum. Hmm, fajny, zielony zapach, ale krótkotrwały. Może muszę poczekać, aż zrobi się cieplej - słyszałem, że lepiej wtedy się zachowuje. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5034 Napisano 14 Marca 2018 Obyś nie przeżył szoku A do mnie dotarło ostatnio Quorum. Hmm, fajny, zielony zapach, ale krótkotrwały. Może muszę poczekać, aż zrobi się cieplej - słyszałem, że lepiej wtedy się zachowuje.Ja ostatnio przeżyłem mały szok perfumowy w weekend. Wymyśliłem sobie, że sięgnę do swoich zapasów i ponosze przez weekend coś, czego nie nosiłem już bardzo długo. Wybór padł na ...Lolita Lempicna, Au Masculin Czyli słodycz, ale i wytrwaność, a do tego rewelacyjne parametry użytkowe. Coś czuję, że będzie trzeba "odkurzyć" ten flakonik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5035 Napisano 14 Marca 2018 Jak przeżyje szok, to jeszcze jest tata który uwielbia korzenne zapachy i orientalne perfumy Obsession zawsze może poczekać, nic mu się nie stanie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5036 Napisano 14 Marca 2018 Jak przeżyje szok, to jeszcze jest tata który uwielbia korzenne zapachy i orientalne perfumy Obsession zawsze może poczekać, nic mu się nie stanie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaZ własnego doświadczenia wiem, że do Obsession się wraca. Prędzej czy później, ale jednak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5037 Napisano 14 Marca 2018 Może tak źle nie będzie Jak nie stracisz przytomności, po pierwszej aplikacji, to podołasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5038 Napisano 14 Marca 2018 Może tak źle nie będzie Jak nie stracisz przytomności, po pierwszej aplikacji, to podołasz Jedno trzeba przyznać,Potrafisz pocieszyć Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5039 Napisano 14 Marca 2018 Do usług Pocieszanie, to moja specjalność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20435 #5040 Napisano 14 Marca 2018 Brązowe Obsession jest super.Mój numero uno.A ja odkopałem w szufladzie Karl Lagerfeld Photo.Taki męski ,klasyczny, ostry, bez udziwnień zapach.Tak jak powinien pachnieć porządny, twardy, nieogolony facet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5041 Napisano 14 Marca 2018 Tylko jest niestety niezbyt trwały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5042 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Kliknięte.. No i jak ten Gurlain się spisuje? Jak z trwałością? Wart wydania na niego ~200 zł? RG Edytowane 14 Marca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5043 Napisano 14 Marca 2018 No i jak ten Gurlain się spisuje? Jak z trwałością? Wart wydania na niego ~200 zł? RGZaaplikowany przed 7 rano, czuć do teraz. EDP wydaje mi się jeszcze cieplejszy niż wersja EDT. Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5044 Napisano 14 Marca 2018 A ja dzisiaj wachalem BURBERRY London for Men, jedne z lepszych perfum jakie poczułem kiedykolwiek Są genialne, surowe, korzenne bez słodyczy. Coś pięknego, wyprzedzają na mojej liście wszystkie zapachy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaChyba pokochałem korzenne perfumy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5045 Napisano 14 Marca 2018 London jest fajny. Ciepły i sugestywny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5046 Napisano 14 Marca 2018 A, bym zapomniał Wachalem też Obsession ale nie było testera więc tylko korek Na pewno mnie nie odrzucił, był przyjemny, a co do samego zapachu to zbyt słaba próbka żeby coś mówić Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5047 Napisano 15 Marca 2018 London to super pachnidło, zwróć tylko uwagę na jego kiepską trwałość. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5048 Napisano 15 Marca 2018 Zaaplikowany przed 7 rano, czuć do teraz. EDP wydaje mi się jeszcze cieplejszy niż wersja EDT. Google Pixel 2 | Tapatalk ProCzyli strzał w dziesiątkę Będę miał ten zapach na uwadze przy kupnie następnego... RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #5049 Napisano 15 Marca 2018 Z Londonem jest tak, że sporo zależy od skóry. U części osób jest bardzo trwały a części wręcz przeciwnie. Moja skóra nie jest przyjazna zapachom więc Londonem pryskam obficie, 6 - 8 strzałów. Wtedy trwałość jest zadowalająca. Może nie jest to Rasasi La Yuqawam, który spokojnie po 12 godzinach czuję! Ale w cenie, w której możesz dorwać tester London'a, jest jak najbardziej OK! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5050 Napisano 15 Marca 2018 Z Londonem jest tak, że sporo zależy od skóry. U części osób jest bardzo trwały a części wręcz przeciwnie. Moja skóra nie jest przyjazna zapachom więc Londonem pryskam obficie, 6 - 8 strzałów. Wtedy trwałość jest zadowalająca. Może nie jest to Rasasi La Yuqawam, który spokojnie po 12 godzinach czuję! Ale w cenie, w której możesz dorwać tester London'a, jest jak najbardziej OK!Starsze wersje były mocniejsze, ale nigdy nie był to kiler.Generalnie fajny to zapach. Na pewno wyróżnia się spośród dzisiejszych, nie do końca przemyślanych, kompozycji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach