Keniutek 331 #5876 Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) Czerwone Ferrari... nie jest gorzkie ale "fajne" Edytowane 27 Lipca 2018 przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 156 #5877 Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) Super zapachem był Cristiphed Columbus.Christopher Columbus - bardzo podobny jest do Kenzo Pour Homme, z którego chyba czerpie inspirację (jest rok młodszy). I jest nadal dostępny (i chyba reformulacje go nie dotknęły). Edytowane 27 Lipca 2018 przez Leppard 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 337 #5878 Napisano 27 Lipca 2018 Do d*py z takimi szachami Tak w kształcie butt pluga wydany przez jakąś celebrytkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5879 Napisano 27 Lipca 2018 Oj Panowie, Panowie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #5880 Napisano 27 Lipca 2018 A możecie panowie polecić jakiś zapach podobny do AAB. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5881 Napisano 27 Lipca 2018 Dziś, ku przypomnieniu, zaaplikowalem sobie Pradę Luna Rossę Extreme.Dobry jest skurczybyk.Szkoda, że wycofali, a ceny są kosmiczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5882 Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) Ciekawe co byś powiedział, gdyby ten zapach był od Diora, Chanel czy innego Hermesa, bo w mojej ocenie to taka właśnie jakość w przypadku tego "Czarnego Adasia" Czy to jest przepraszam ten legendarny czarny adidas sprzed 20 lat??!! Edycja:Gadam sam ze sobą - taaak, to jest ten zapach myślałem, że jest już nie do dostania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Lipca 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5883 Napisano 27 Lipca 2018 Czy to jest przepraszam ten legendarny czarny adidas sprzed 20 lat??!! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo raczej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5884 Napisano 27 Lipca 2018 No raczej O jeżu, o jeżu, o jeżu chyba pójdę i sobie kupię końcówka podstawówki, potem początek ogólniaka - później od takiej dziewczyny dostałem Bossa i więcej czarnego nie używałem pamietam, że pachniał fenomenalnie - pytanie, czy nadal będę taka uważał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5885 Napisano 27 Lipca 2018 O jeżu, o jeżu, o jeżu chyba pójdę i sobie kupię końcówka podstawówki, potem początek ogólniaka - później od takiej dziewczyny dostałem Bossa i więcej czarnego nie używałem pamietam, że pachniał fenomenalnie - pytanie, czy nadal będę taka uważał Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKiedyś mocno podrabiany, kojarzony z ortalionem i używany prawie przez wszystkich, a dziś fajny klasyk, coraz rzadziej "spotykany" i także z tej przyczyny, jak dla mnie oczywiście, taki fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5886 Napisano 27 Lipca 2018 O jeżu, o jeżu, o jeżu chyba pójdę i sobie kupię końcówka podstawówki, potem początek ogólniakaKup, kup, tylko się nie zdziw, że to co teraz sprzedają to popluczyny po versji vintage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5887 Napisano 27 Lipca 2018 Kup, kup, tylko się nie zdziw, że to co teraz sprzedają to popluczyny po versji vintageJa już tej sprej wersji nie pamiętam, ale IMO ten AAD nadal całkiem fajnie pachnie, a do tego świetnie trzyma parametry A może ja mam właśnie wersję vintage, bo to jednak zakup sprzed lat kilku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5888 Napisano 27 Lipca 2018 Kiedyś mocno podrabiany, kojarzony z ortalionem i używany prawie przez wszystkich, a dziś fajny klasyk, coraz rzadziej "spotykany" i także z tej przyczyny, jak dla mnie oczywiście, taki fajny Miałem jako jedyny w klasie, wypraszam sobie ortalionu nie nosiłem Kup, kup, tylko się nie zdziw, że to co teraz sprzedają to popluczyny po versji vintageCzyli coś pozmieniali jednak? Kurczę, zobaczymy, czy poznam w ogóle i jakie będą skojarzenia - mam pamięć zapachową raczej dobrą chyba... w drogę, może będzie w Tesco Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5889 Napisano 27 Lipca 2018 Mówić teraz o Adidas Active Bodies? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5890 Napisano 27 Lipca 2018 Mówić teraz o Adidas Active Bodies? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTak, wszystkie laski sikały po nogach z zachwytu, jak go czuły ale to pewnie były inne czasy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #5891 Napisano 27 Lipca 2018 Podobno na przestrzeni lat zmieniali go kilkukrotnie i w okolicach 2014 był najgorszy. Aktualne wypusty są chwalone. Szyszkops, w naczelnej sieciowej drogerii też powinieneś dostać bez problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5892 Napisano 27 Lipca 2018 Nie jest zła dzisiejsza wersja, pod warunkiem, że nie masz punktu odniesienia w postaci wersji sprzed lat wielu. No i oczywiście wersja stara musi być pełnowartościowa, a nie jakiś strup, który leżał naście lat w 40 stopniach Celsjusza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5893 Napisano 27 Lipca 2018 Mówić teraz o Adidas Active Bodies? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaPo prostu sam się przekonaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5894 Napisano 27 Lipca 2018 Podobno na przestrzeni lat zmieniali go kilkukrotnie i w okolicach 2014 był najgorszy. Aktualne wypusty są chwalone. Szyszkops, w naczelnej sieciowej drogerii też powinieneś dostać bez problemu.Tak, ale Tesco mam jeszcze czynne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #5895 Napisano 27 Lipca 2018 Hahaha, nie wiedzalem, że ciśnienie aż takie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5896 Napisano 27 Lipca 2018 Tak, wszystkie laski sikały po nogach z zachwytu, jak go czuły ale to pewnie były inne czasy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA może to na Twój widok sikaly? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5897 Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) A może to na Twój widok sikaly?No może, ale jak już wspominałem, to były zupełnie inne czasy Hahaha, nie wiedzalem, że ciśnienie aż takie. I tak muszę kupić mleko do owsianki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Lipca 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5898 Napisano 27 Lipca 2018 A może to na Twój widok sikaly?A na mój widok nie sikały... Ale to pewnie wina Joop Homme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #5899 Napisano 27 Lipca 2018 Ja zalewam wrzątkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5900 Napisano 27 Lipca 2018 A na mój widok nie sikały... Ale to pewnie wina Joop Homme A to prawda. Wolfgang to bardzo specyficzny zapach.Pamiętam, że pomimo niewatpliwemu seksapilowi, miałem problem z poderwaniem dziewczyny ha ha ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach