herbee 178 #6226 Napisano 20 Października 2018 Tylko ze juz wycofany i nie mozna go dostacCzyżbym kupił ostatnią sztukę z i...y i w ogóle? Może zrobiłem błąd, że go otworzyłem, powinienem zostawić sobie jako lokatę Na fragrantice czytałem, że jakiś czas temu też niby wycofali czy wstrzymali produkcję, na Allegro ceny Muta poszybowały do 170 złotych i chętnych nie brakowało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6227 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Czyżbym kupił ostatnią sztukę z i...y i w ogóle? Może zrobiłem błąd, że go otworzyłem, powinienem zostawić sobie jako lokatę Na fragrantice czytałem, że jakiś czas temu też niby wycofali czy wstrzymali produkcję, na Allegro ceny Muta poszybowały do 170 złotych i chętnych nie brakowało Wielbłąd ! Jednak udało mi się łyknąć ostatnią na i.....y Z przesyłką 62 zł. Będzie jako lokata.Dzięki za cynk.Na allegro jest jedna dostępna za 129 zł. Też chyba warto brać jako lokata. Edytowane 20 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6228 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Wielbłąd ! Jednak udało mi się łyknąć ostatnią na i.....y Będzie jako lokata.Właściwie to do tej pory zużyłem może z 5% więc prawie nówka, na pewno znajdzie się jakiś bogaty maniak, albo dam Owsiakowi na dzieciaki. Szkoda tylko, że wyrzuciłem opakowanie, to podbilo by cenę Może podywagujemy, jaka byłaby realna wartość SAM za powiedzmy 10 lat przy założeniu zerowej inflacji . Rzucam na początek okolice 300 zł Edytowane 20 Października 2018 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6229 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Albo zapomną o nich i nie sprzeda się nawet za te 6 dych co się zakupiło. Trzeba kuć żelazo póki gorące jak to mówią... Edytowane 20 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6230 Napisano 20 Października 2018 Internet będzie pewnie istniał, więc wrzuci się linki do archiwalnych entuzjastycznych recenzji z perfuforum i będzie git 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6231 Napisano 20 Października 2018 Na allegro ktoś sprzedaj 2 butelki po 129 zł sztuka. Myślę, że w obliczu wycofania i lokaty przyszłościowej nawet ta cena jest warta zapłacenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6232 Napisano 20 Października 2018 Myślałem, że piszemy sobie w konwencji żartu, ale Ty chyba na poważnie? Myślisz, że faktycznie te perfumy mogą pójść ostro z ceną? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6233 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Pewnie, że w pewnym stopniu żart. Ale skoro jak piszesz schodziły na allegro po 170 zł, to myślę że kupując za 6 dyszek, za drugie tyle spokojnie się sprzeda. Zawsze to jest jakiś plus Zawsze to coś wycofanego zyskuje na wartości. W pewien sposób robi się unikatowe przez to, że niedostępne. Gdyby miał człowiek z 10 buteleczek to całkiem niezły zarobek. Edytowane 20 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6234 Napisano 20 Października 2018 Dżizzz, ale mnie wystraszyłeś. Choć przez chwilę sam zacząłem w to wierzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6235 Napisano 20 Października 2018 Z pewnością nie potanieją bardziej niż cena wyjściowa a tylko mogą zyskiwać. W najgorszym razie otworzy się za parę lat buteleczkę i będzie się cieszyło, że nikt nie pachnie tak samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6236 Napisano 20 Października 2018 Tak czy siak, myślę, że nie stracisz A unikatowość, tak jak napisałeś, zawsze będzie w cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6237 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Najwyżej otworzę sobie przyszłej jesieni/zimy na 40-stke Są jeszcze chyba jedne jednak na i...y w cenie 54 zl kupować bo zaraz nie będzie nigdzie. Edytowane 20 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6238 Napisano 20 Października 2018 Dobry pomysł Albo na prezent. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6239 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Są jeszcze jedne, jak chcesz mieć nówkę to bierz.Edit: o już nie ma! Edytowane 20 Października 2018 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6240 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Towar chwilowo niedostępny. Ktoś był chyba szybszy, ale dzięki za cynk Edytowane 20 Października 2018 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6241 Napisano 20 Października 2018 Przed chwilą jeszcze były. Albo to błąd na stronie, albo faktycznie ktoś kupił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6242 Napisano 20 Października 2018 Nie mam możliwości sprawdzić z kompa, jedynie mobilna przeglądarka. Możesz jeszcze sprawdzić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6243 Napisano 20 Października 2018 Sprawdzałem, nie ma faktycznie. Pewnie ktoś między czasie kupił. Forum jest czytane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #6244 Napisano 20 Października 2018 Sprawdzałem, nie ma faktycznie. Pewnie ktoś między czasie kupił. Forum jest czytaneCzytam, ale nie kupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6245 Napisano 20 Października 2018 Ta, jasne Oddawaj Muta! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6246 Napisano 20 Października 2018 Pewnie błąd na stronie, bo po moim zakupie sprawdzałem i już nie były dostępne. Po jakimś czasie wszedłem na stronę i świeciła się ostatnia sztuka, a teraz znów nie ma.Najlepsze jak się okaże, że tych co zakupiłem też nie ma i będą odsyłać pieniądze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6247 Napisano 20 Października 2018 To sobie teraz zadałeś pytanie przed snem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #6248 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Ta, jasne Oddawaj Muta! Zapewne są dostępne w większości muslimskich sklepów w UK z artykułami spożywczymi i przemysłowymi. Ceny nie sprawdzałem ale z ciekawości jutro zajrzę do jakiegoś i sprawdzę. Edytowane 20 Października 2018 przez gruby2000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #6249 Napisano 20 Października 2018 Na amazonie są po 36 dolców. Nie wiem jak z wysyłką do Polski czy realizują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6250 Napisano 21 Października 2018 Też nie wiem, a na niemieckim sprawdzałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach