rafalmosty 156665 #13851 Napisano 21 Listopada 11 godzin temu, Dostum napisał(-a): To jest IMHO najfajniejszy zawodnik z linii Malaki. Bardzo ciekawy, solidny, trwały, głęboki. Mistrz Alberto Morillas zna się na rzeczy. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Irek, cholera, te też zamówiłem🤷🏻♂️ próbowałem i też mi leżą. Nic mi w nich nie przeszkadza, a cena w stosunku do jakości👌 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5130 #13852 Napisano 21 Listopada 1 godzinę temu, rafalmosty napisał(-a): Widzisz, ja kiedyś też segregowałem perfumy na lato-zimą. To jednak nie jest takie oczywiste😉 zależy od stopnia aplikacji. Co kupiłem? Kupiłem Monarch🫡 Też mam i Paweł potwierdzam Twoje spostrzeżenia😎 To było żartobliwe. Lubię sobie w listopadzie zarzucić coś co przywołuje najgorętsze dni w roku ☮️ Monarch jest fantastyczny. Niestety, w moim sklepie chwilowo brak vanilla oud 🤷♂️ Czy ktoś z Was miał/zna Bois et Cuir? Ktoś mi kiedyś rekomendował. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21044 #13853 Napisano 22 Listopada 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #13854 Napisano 22 Listopada Świetny jest ten HB. Wiele osób wiesza psy na HB ale w serii Bottled jest wiele, naprawdę b. ciekawych zapachów. Jak na designerskie poczynania, uważam że super. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2098 #13855 Napisano 22 Listopada Używasz go o tej porze roku? Jesteś w ciepłych krajach ? Co nowego kupiłeś od nich? Właśnie miałem Was pytać o jakąś poradę co tam od nich do kompletu zamówić.Pora roku dla Narcos'is nie ma znaczenia z 3 powodów:- jest fajnie zbalansowany mimo szoku w otwarciu - o każdej porze roku ma zachowuje się świetnie i oddaje to co w nim.najlepsze- podobnie jak Rafał nie klasyfikuje zapachow nanpory roku, używama zawsze ale aplikuje odpowiednioCo do Black Incense to ma fantastyczne parametry zarowno trwałość jak i projekcję.Inne Malaki sa slabsze (Amber i Cedar).Co do Bois et Cuir jest fajny, ale nie kupilem.Nowy Raffiné w mojej ocenie ciekawszy, ale tez nie kupilem Zastanawiam się nad Serenade.Niezależnie odnpolecajek zawsze stanowczo namawiam do zakupów dekantów i porządnego testowania.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21044 #13856 Napisano 23 Listopada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #13857 Napisano 23 Listopada Dla wszystkich fanów Ombre Leather, to jest tak dobre, że szok. Już końcówka drugiej butelki... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7750 #13858 Napisano 23 Listopada Czy możecie coś polecić mniej słodkiego niż to: ale nie tak ostre/jaskrawe (pewnie ten intensywny cyprys lub paczula mi tak tu przeszkadza) jak to: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 196 #13859 Napisano 23 Listopada Machlo polecam Tuscan leather. To jest topka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21044 #13860 Napisano 24 Listopada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #13861 Napisano 24 Listopada 9 godzin temu, polly napisał(-a): Machlo polecam Tuscan leather. To jest topka. Przecież TL to dosłodzony maliną OL. Nie wpisuje się w kryteria. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21044 #13862 Napisano 24 Listopada John Varvatos Dark Rebel albo Dark Rebel Rider 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156665 #13863 Napisano 24 Listopada Fajne na tą mroźną pogodę👌 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65556 #13864 Napisano 24 Listopada Jak by ktoś był zainteresowany, od dziś 🤗🤗🤗 Rossmann. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65556 #13865 Napisano 24 Listopada Skorzystałem z promocji, na Mikołajka dla Żonki i młodego 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156665 #13866 Napisano 24 Listopada Nowy w domu😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65556 #13867 Napisano 24 Listopada 9 godzin temu, loco50 napisał(-a): Jak z trwałością 🤔 🤔 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4611 #13868 Napisano 24 Listopada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21044 #13869 Napisano 24 Listopada 44 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Jak z trwałością 🤔 🤔 🤔 Przyzwoicie i niemała projekcja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65556 #13870 Napisano 24 Listopada 25 minut temu, loco50 napisał(-a): Przyzwoicie i niemała projekcja Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 196 #13871 Napisano 25 Listopada W dniu 22.11.2025 o 00:05, Valygaar napisał(-a): To było żartobliwe. Lubię sobie w listopadzie zarzucić coś co przywołuje najgorętsze dni w roku ☮️ Monarch jest fantastyczny. Niestety, w moim sklepie chwilowo brak vanilla oud 🤷♂️ Czy ktoś z Was miał/zna Bois et Cuir? Ktoś mi kiedyś rekomendował. Mam bois et cuir na stanie i muszę przyznać, że to pachnie z klasą. Bardzo swieżo a nawet chłodząco bez skórnego ciężaru i mocnego drzewa. Nazwałbym go zapachem typu matowej zieleni bo bardzo kojarzy mi się ze złamaną łodygą czarnego bzu z taką gabką w środku. Jest tak samo elegancki jak monarch tylko mniej projektuje. Bois doskonale pachnie w klimatyzowanych biurach gdy na dworze upał. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5130 #13872 Napisano 25 Listopada Idzie już do mnie 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73791 #13873 Napisano 25 Listopada Fantomas to jeden z ciekawszych i bardziej dopracowanych zapachów Nasomatto. Od pierwszej chwili uderza chłodną, lekko syntetyczną nutą, w której jest coś intrygującego i bardzo charakterystycznego. W składzie nie znajdziemy klasycznej, jawnie rozpisanej piramidy — Alessandro Gualtieri tradycyjnie tego nie ujawnia — ale wyczuwalne są akordy dymne, woskowe i delikatnie plastikowe, przełamane miękką, ambrową słodyczą. Na skórze zapach stopniowo się wygładza, ale cały czas zachowuje swój nieco „filmowy” klimat. Jest trwały, stabilny i zmienia się na tyle subtelnie, że chce się do niego wracać. To propozycja dla osób, które szukają czegoś nowoczesnego, nietypowego i dobrze przemyślanego. Mnie urzekł połączeniem chłodnej elegancji i tej nietypowej, syntetycznej nuty, która sprawia, że Fantomas naprawdę się wyróżnia. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4611 #13874 Napisano Wtorek o 16:40 Dzis vertusowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 196 #13875 Napisano Wtorek o 22:34 No i jak ten Vertus? Mi trochę przechylał w damską stronę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach