polly 199 #13751 Posted October 23 (edited) W dniu 21.10.2025 o 08:23, Piotoman napisał(-a): No i namówiliście, na razie ostrożnie (odlewka 5 ml), ale i tak sie obawiam zaaplikować choćby jeden mały psik 😬 No u mnie raz na tydzień używany jako odskocznia raz lubię raz nie. Już po testach? Dawaj wrażenia 😂 Może i niezbyt popularny ale z pewnością dobrze się sprawdzi tej jesieni. Nic nie żałuję. Edited October 23 by polly 3 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 68707 #13752 Posted October 23 Przesyłka dotarła. Ciekawy i w miarę trwały zapach. 4 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
satanic 16350 #13753 Posted October 24 (edited) Edited October 24 by satanic 2 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 66370 #13754 Posted October 24 3 godziny temu, satanic napisał(-a): I jakie to jest 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
satanic 16350 #13755 Posted October 24 Świeże, morskie, lekkie owoce w tle. 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 66370 #13756 Posted October 24 Godzinę temu, satanic napisał(-a): Świeże, morskie, lekkie owoce w tle. A jak z trwałością 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
satanic 16350 #13757 Posted October 24 Jutro będę wiedział. 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 66370 #13758 Posted October 24 30 minut temu, satanic napisał(-a): Jutro będę wiedział. Dzięki, daj znać 🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
BRABUS 469 #13759 Posted October 24 Zielony, cytrusowy, niepodobny do niczego innegoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Heavyweight2712 4970 #13760 Posted October 25 To i ja wrzucę swoją małą kolekcję perfum które bardzo polecam 👌 najlepszy to jest ten chyba Gucci Guilty Absolute zapach wyczuwalny jeszcze na drugi dzień 😁 zapach skóry tytoniu no jest mocarz powiem szczerze Niektóre buteleczki mają świetny odcień jak whisky albo cognac, gorzej jak ktoś się pomyli i na kaca łyknie flakonik diora 🤣🤣🤣 6 Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2101 #13761 Posted October 25 To i ja wrzucę swoją małą kolekcję perfum które bardzo polecam najlepszy to jest ten chyba Gucci Guilty Absolute zapach wyczuwalny jeszcze na drugi dzień zapach skóry tytoniu no jest mocarz powiem szczerze Świetna kolekcja.Bardzo przekrojowa.Mainstream ale z perełkami.Dla mnie zawartość zdjęcia nr 1 wymiata z uwagi na GGA i D&G i DHI.IMHO natűrlich.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
loco50 21243 #13762 Posted October 25 GGA to moja ulubiona skóra 2 Share this post Link to post Share on other sites
satanic 16350 #13763 Posted October 25 W dniu 24.10.2025 o 18:54, TomcioMiki napisał(-a): Dzięki, daj znać 🤗🤗🤗 Daje radę na ciuchach rano czuć na skórze też długo się utrzymuje. 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 66370 #13764 Posted October 25 1 godzinę temu, satanic napisał(-a): Daje radę na ciuchach rano czuć na skórze też długo się utrzymuje. Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
Annihilator 1131 #13765 Posted October 27 (edited) Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Edited October 27 by Annihilator 11 Share this post Link to post Share on other sites
Piotoman 2463 #13766 Posted October 27 46 minut temu, Annihilator napisał(-a): Zacząłem dziesiątą setkę 😲 nie ma miętkiej gry, wchodzisz do grona hurtowników 😅 1 Share this post Link to post Share on other sites
lukebor 8247 #13767 Posted October 27 Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Gratulacje, jak zwykle grubo Dev #2 i #4 sztos! 2 I'm not myself, but not dead and not for sale... Share this post Link to post Share on other sites
Dostum 2101 #13768 Posted October 28 12 godzin temu, Annihilator napisał(-a): Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Utrzymujesz branże przy życiu 🙂. Inspirujesz. Dajesz solidną amunicję do obrony przed małżonką powtarzającą kilka razy w roku "oszalałeś z tymi perfumami". ps. niestety znam tylko dzieła FB i PdN (fenomenalne!). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Valygaar 5245 #13769 Posted October 28 15 godzin temu, Annihilator napisał(-a): Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Ty chory po&!@ie 🤤👌 Przypomniałeś mi zdjęciem, że OO miałem jakąś próbkę i testowałem w Lulua w Kato. Nie wiem który zapach, ale to były fajne doznania. Z tym, że mieli akurat jakieś małe, kompletnie nieopłacalne buteleczki. Musze do tego wrócić przy okazji. 1 Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 156998 #13770 Posted October 28 Mój dzisiejszy zakup 4 Share this post Link to post Share on other sites
polly 199 #13772 Posted November 1 Jak jesień to niech pachnie lasem. ScreenRecording_11-01-2025 17-57-03_1.mp4 0 Share this post Link to post Share on other sites
Piotoman 2463 #13773 Posted November 3 W dniu 28.10.2025 o 16:57, rafalmosty napisał(-a): Mój dzisiejszy zakup Napiszesz kilka słów na temat nowego zakupu? Ostatnio testowałem sicilian, iberian i russian leather. Kolega @lukebor zachwalał właśnie Irish i kusi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotoman 2463 #13774 Posted November 3 (edited) W dniu 23.10.2025 o 19:30, polly napisał(-a): Już po testach? Dawaj wrażenia Długo to trwało, ale w końcu się odważyłem 🙂. Ten Vertus faktycznie potrafi narobić Chaos-u. Pierwsza próba na koledze z pracy - na wizytówkę, trzymaną w wewnetrzej kieszeni marynarki. Przy aplikacji zapach wypełnił cały pokój, jeszcze trzeciego dnia czuć było, gdy nas odwiedzał. Druga próba na drugim (odważnym) koledze - aplikacja na nadgarstek. Opinia: zapach ładny ale ... zaczęło się mycie rąk, narzekanie, że za mocny, zaczyna przeszkadzać i drażni swoją mocą. Ja spróbowałem w piątek po południu, taki mały psik przy wyjściu z biura. O dziwo żona nie narzekała. Córka odbierana ze szkoły pytała co tak mocno czuć perfumami w samochodzie. Dla mnie zapach intensywny, ale nie męczący przy skromnej aplikacji. Początkowo mega mocna ambra, która powoli (bardzo powoli) dopuszczała inne nuty do głosu - cytrusy i nuty morskie. Ogólnie zapach fajny, bardzo trwały i projektujący. W kolejnych dniach ładnie wyczuwalny na ubraniach. Edited November 3 by Piotoman 2 Share this post Link to post Share on other sites
Remy 321 #13775 Posted November 3 (edited) 31 minut temu, Piotoman napisał(-a): Długo to trwało, ale w końcu się odważyłem 🙂. Ten Vertus faktycznie potrafi narobić Chaos-u. Pierwsza próba na koledze z pracy - na wizytówkę, trzymaną w wewnetrzej kieszeni marynarki. Przy aplikacji zapach wypełnił cały pokój, jeszcze trzeciego dnia czuć było, gdy nas odwiedzał. Druga próba na drugim (odważnym) koledze - aplikacja na nadgarstek. Opinia: zapach ładny ale ... zaczęło się mycie rąk, narzekanie, że za mocny, zaczyna przeszkadzać i drażni swoją mocą. Ja spróbowałem w piątek po południu, taki mały psik przy wyjściu z biura. O dziwo żona nie narzekała. Córka odbierana ze szkoły pytała co tak mocno czuć perfumami w samochodzie. Dla mnie zapach intensywny, ale nie męczący przy skromnej aplikacji. Początkowo mega mocna ambra, która powoli (bardzo powoli) dopuszczała inne nuty do głosu - cytrusy i nuty morskie. Ogólnie zapach fajny, bardzo trwały i projektujący. W kolejnych dniach ładnie wyczuwalny na ubraniach. 🤣 Chaos to może jakaś odmiana Sarinu 😉 Flakon można dać bezdomnemu aby stosował gdy idzie do sklepu a samemu korzystać z 1,5ml próbki firmowej. Pewnie starczy na długi czas. 52 minuty temu, Piotoman napisał(-a): Ostatnio testowałem sicilian, iberian i russian leather. Kolega @lukebor zachwalał właśnie Irish i kusi. Zamówiłem próbki Russian i Irish leather i będę testował. African Leather jest bardzo fajne. Lubię nuty występujące też w Amouage Jubilate XXV Edited November 3 by Remy 1 Share this post Link to post Share on other sites