radekglaz 55 #4926 Napisano 6 Marca 2018 Dziś zamówiłem na iperfumy Davidoffa Zino... powinien być za 2 dni. Jak przyjdzie to nie omieszkam podzielić się opinią RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4927 Napisano 6 Marca 2018 Uważaj, żebyś nie zsiwiał ;D Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4928 Napisano 6 Marca 2018 Spokojnie, od samego używania Zino siwych włosów nie przybywa ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7595 #4929 Napisano 6 Marca 2018 Dziś zamówiłem na iperfumy Davidoffa Zino... powinien być za 2 dni. Jak przyjdzie to nie omieszkam podzielić się opinią RG Gratuluję wyboru! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4930 Napisano 6 Marca 2018 Dziś zamówiłem na iperfumy Davidoffa Zino... powinien być za 2 dni. Jak przyjdzie to nie omieszkam podzielić się opinią RGDobry wybór. Myślę, że nie zawiedziesz się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4931 Napisano 6 Marca 2018 Uważaj, żebyś nie zsiwiał ;D Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaJuż trochę siwych włosów jest więc Zino powinien być w sam raz RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1101 #4932 Napisano 6 Marca 2018 świetny wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4933 Napisano 6 Marca 2018 Już trochę siwych włosów jest więc Zino powinien być w sam raz RGNie martw się, nie ty jedyny Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4934 Napisano 7 Marca 2018 Ciebie, to chyba problem siwizny raczej nie dotyczy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4935 Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) Pierwsze siwe włosy znalazłem na głowie jak miałem 11 lat Geny i stres robią swoje. Ale fakt, siwy, ani nawet półsiwy to ja nie jestem Żaden problem to nie jest Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4936 Napisano 7 Marca 2018 To może sam poważnie nad Zino się zastanów, tym bardziej, że jest do wyrwania w dobrej cenie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4937 Napisano 7 Marca 2018 Spokojnie, są już w kolejeczce A za jakiś czas będę mógł w końcu mieć na swój użytek Obsession Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4938 Napisano 7 Marca 2018 To ciekaw jestem Twoich wrażeń odnośnie Obsession :-) Ja ostatnio przez cały weekend je nosiłem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4939 Napisano 7 Marca 2018 Sam jestem ciekaw Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7595 #4940 Napisano 7 Marca 2018 Ale sprawdziłeś je, czy to zakup w ciemno? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4941 Napisano 7 Marca 2018 Byłem w 2 Douglasach i 2 Sephorach, nigdzie nie znalazłem, więc kupiłem za małe pieniądze A raczej dostanę na prezent Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4942 Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) Jesli zakupiłeś je w tej ofercie, o której mnie informowałeś, to grzechem by było ich nie wziąć Nawet jeśli uznasz, że nie są na teraz, to warto je zostawić i z czasem do nich wrócić. Zapach bez wątpienia sprawadza się bardzo dobrze w te zimniejsze pory roku Edytowane 7 Marca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4943 Napisano 7 Marca 2018 60 zł za 75 ml za darmo wysyłka Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23315 #4944 Napisano 7 Marca 2018 Brązowe Obsession to mój no1, aczkolwiek kiedyś pachniały lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4945 Napisano 7 Marca 2018 Ja swojego mam już z 6-7 lat, więc to może z tego lepiej pachnącego wypustu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4946 Napisano 7 Marca 2018 Masz tego samego od 7 lat? 2 litry kupiłeś? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4947 Napisano 7 Marca 2018 (edytowane) Nie. Używam go raz na kwartał, raz na pół roku ;-) Edytowane 7 Marca 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #4948 Napisano 7 Marca 2018 Ja wczoraj złożyłem zamówienie. Jutro pewno odbiór. Jeden znany, drugi w ciemno... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23315 #4949 Napisano 7 Marca 2018 Ja swojego mam już z 6-7 lat, więc to może z tego lepiej pachnącego wypustu?Ja też mam z mniej więcej z tego okresu,natomiast pamiętam ten zapach gdzieś sprzed ok.18-20 lat,kiedy to żona przywiozła mi go po raz pierwszy z Wiednia.Był zdecydowanie lepiej pachnący niż obecny wypust.Ten też nie jest zły, ale chyba bardziej syntetyk.Dziś przyszły kolejne próbki:Mercedes Benz For Men Intense- nic oryginalnego,ale może być z braku laku.Ted Lapidus pour Homme- koszmar,tak pachniałem kiedyś za małolata jak wracałem od fryzjera.Zdecydowanie dla zaawansowanego emeryta . Po przetestowaniu ok.40 próbek dochodzę do wniosku, że nie ma co eksperymentować tylko wybierać to co się zna i lubi.Jak piosenki- lubi się,które się zna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4950 Napisano 7 Marca 2018 Dziś przyszedł Zino... po dwa psiki na nadgarstki i... hmmmm... miłości chyba z tego nie będzie Zapach bardzo specyficzny, jakiś taki mydlany, pachnie trochę starą szafą... po 2-3h się trochę się uspokaja / uszlachetnia... na pewno trwałość na bardzo wysokim poziomie.Jednak chyba nie dla mnie... więc jeżeli ktoś chętny na flakonik 125 ml (99%) w dobrych pieniążkach to proszę o info na priv RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach