Master Yoda 2171 #1751 Napisano 2 Marca 2014 to w Lublinie [całym ] jest mniejszy wybór/quote] Bo lotniska w Lublinie pewnie nie macie to gdzie mają być? w zajezdni tych smiesznych autobusów z szelkami? :-DPort Lotniczy Lublin-ale tam tylko "przemysławka" i "pani Walewska" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #1752 Napisano 2 Marca 2014 Z racji położenia, mają obowiązkowo wprowadzić do sprzedaży "Ogni Maskwy" na całym terytorium na wschód od Wisły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1753 Napisano 2 Marca 2014 Michał powinieneś spróbować z niszą . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1754 Napisano 2 Marca 2014 Napewno spróbuje, już wkrótce 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1755 Napisano 2 Marca 2014 Jak już spróbujesz to zakochasz się i nie wyjdziesz . Ja jakiś czas temu pierwszy raz odwiedziłem Quality. Od razu mi się tam spodobało. Obsługa przemiła, na bardzo wysokim poziomie. Nigdy nie byłem w tej perfumerii źle potraktowany, nie to co w wielu Daglasach. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1756 Napisano 2 Marca 2014 Wiem napewno, że mi się spodoba, bo przecież również bardzo lubię różnego rodzaju zapachy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #1757 Napisano 2 Marca 2014 Co sadzicie o tym zapachu? Podobno to juz klasyka , kupilem w ciemno po przeczytaniu opinii. Niedlugo powinien dojechac- siodemka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #1758 Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) <dubel> Edytowane 2 Marca 2014 przez pitzmaker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1759 Napisano 2 Marca 2014 Klasyka jakich mało. Kiedyś jeden z najczęściej używanych zapachów przeze mnie, było to już bardzo dawno temu, ale naprawde miło go wspominam. Zapach, który wyczuwam na odległość, nie da sie pomylić z żadnym innym. Powinieneś być zadowolony, tylko uważaj, bo można się od niego uzależnić 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1760 Napisano 2 Marca 2014 Świetny zapach, zużyłem kilka flakonów. Pasuje tak na prawdę do wszystkiego i na każdą okazję. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1761 Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) Sam w sobie to może i niezły, ale ta popularność ... No i zdaje się, że jeden z częściej podrabianych, co sprawia, że po prostu ciężko nie spotkać tego zapachu A tak w ogóle to dzisiaj właśnie zamówiłem wreszcie takiego swojego perfumowego Graala Edytowane 2 Marca 2014 przez chronofil 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1762 Napisano 2 Marca 2014 te? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1763 Napisano 2 Marca 2014 Dokladnie te! Skąd wiedziałeś? Nie mów tylko, że na lubelskim lotnisku dla trolejbusow otworzono perfumerie niszowa. Jesli tak, to na Twoim miejscu juz zaczął bym się bać :-D 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1764 Napisano 3 Marca 2014 A tak szczerze i do bólu-myślałem że gadanie o kosmetykach to kobieca domena.......Ale co tu się wyprawia ,to już ludzkie pojęcie przechodzi...Ku...a,chłopaki,gdzie się w życiu pogubiliście ze tak pierd...e od rzeczy na 89 stronach tego zacnego forum?Zacznijcie choć pisać o wodzie po goleniu bo aby patrzeć jak za środki do depilacji się zabierzecie.....Zlikwidowali zasadniczą służbę wojskową i mamy-perfumeryjne legiony..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #1765 Napisano 3 Marca 2014 @cook nie musisz tego czytać 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1766 Napisano 3 Marca 2014 @cook nie musisz tego czytać to żadne wyjaśnienie...... [podobnie jak nie musiałem czytać dzieł Lenina ,czy markiza de Sade...a przeczytałem ] 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1767 Napisano 3 Marca 2014 Zacznijcie choć pisać o wodzie po goleniu bo aby patrzeć jak za środki do depilacji się zabierzecie..... W temacie wody po goleniu, to moim "odkryciem roku" jest Acqua di Parma Collezione Barbiere.Niestety trudno ją kupić. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1768 Napisano 3 Marca 2014 W temacie wody po goleniu, to moim "odkryciem roku" jest Acqua di Parma Collezione Barbiere.Niestety trudno ją kupić.A tu klasyk 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1769 Napisano 3 Marca 2014 Zlikwidowali zasadniczą służbę wojskową i mamy-perfumeryjne legiony..... Niby masz rację, ale z 2giej strony w monie kąpiesz się i zmieniasz gacie raz na tydzień... Jak ktoś to robi częściej to jeszcze nie znaczy, że jest zniewieściały 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1770 Napisano 3 Marca 2014 Niby masz rację, ale z 2giej strony w monie kąpiesz się i zmieniasz gacie raz na tydzień... Jak ktoś to robi częściej to jeszcze nie znaczy, że jest zniewieściały Jesteśmy rówieśnikami.....gdzie ty służyłeś? -my bgs-y zmienialiśmy codziennie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #1771 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) A tak szczerze i do bólu-myślałem że gadanie o kosmetykach to kobieca domena.......Ale co tu się wyprawia ,to już ludzkie pojęcie przechodzi...Ku...a,chłopaki,gdzie się w życiu pogubiliście ze tak pierd...e od rzeczy na 89 stronach tego zacnego forum?Zacznijcie choć pisać o wodzie po goleniu bo aby patrzeć jak za środki do depilacji się zabierzecie.....Zlikwidowali zasadniczą służbę wojskową i mamy-perfumeryjne legiony..... Jak ktoś wejdzie na to forum to pomyśli- komuś w głowach się poprzewracało od zegarków. Inny zobaczy kogoś pod krawatem w marynarce i stwierdzi- "ubrał się jak stróż w (...)"Bo on na co dzień w dresie, białych skarpetach i klapkach. Perfumy to normalna sprawa.Tyle że u nas jakoś drogo wychodzą w porównaniu do zachodu gdzie jest to wydatek np. 4 roboczo godzin... Można mieć np. 20 par butów i 40 flaszek perfum.Czy to o czymś świadczy? Zasadnicza służba wojskowa?To jakiś wyznacznik stylu?Czegoś to uczyło? Edytowane 3 Marca 2014 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1772 Napisano 3 Marca 2014 W zmechu tak różowo nie było, pamiętam jak w pierwszych tygodniach na kompanii maszerowaliśmy z interesem w garści do śmietnika wyrzucać cywilne majtki...No ale to nie ten temat, z zapachów wojska polecam zapach opinaczy unoszący się na korytarzu po powrocie z wymarszu 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1773 Napisano 3 Marca 2014 Żyjemy w kraju Januszy i Seb, więc posiadanie więcej niż flakonu Old Spajsa i garnituru od studniówki/ślubu to pedalstwo. Cook jak zwykle się nudzi i trolluje kolejny temat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1774 Napisano 3 Marca 2014 Żyjemy w kraju Januszy i Seb, więc posiadanie więcej niż flakonu Old Spajsa i garnituru od studniówki/ślubu to pedalstwo. Cook jak zwykle się nudzi i trolluje kolejny temat.Nie przesadzaj....z kosmosu nie spadłem i,to że mam własne zdanie a nie jestem klakierem wcale nie znaczy ze "troluje" ....też używam kosmetyków i mam kilka garniturów Śmieszy mnie tylko fakt kupowania przez facetów ilości kosmetyków które rzadko widać u kobiet....Wolny wybór-możecie nawet pisać który puder lepszy -w kamieniu czy kremie?,i czuć się facetami.. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1775 Napisano 3 Marca 2014 Żyjemy w kraju Januszy i Seb, więc posiadanie więcej niż flakonu Old Spajsa i garnituru od studniówki/ślubu to pedalstwo. Cook jak zwykle się nudzi i trolluje kolejny temat. ja mam tylko jeden garnitur, niestety w ślubny się już nie mieszczę 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach