noman1 229 #5801 Napisano 14 Grudnia 2022 Dojechał trzeci kolega ;0 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5802 Napisano 15 Grudnia 2022 Obiecałem wam zdjęcia Series 8 na pasku. Więc jak widać poniżej mimo iż oliwkowa skóra Ponte Wax pasuje, a sam pasek przez klin pogrubiający ma przy uszach 3.5mm grubości to jednak coś tu nie gra. Przestrzeń jest ogromna i mocno rzuca się w oczy... Wydaje mi się że ta koperta jest stworzona do bransolety. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5803 Napisano 15 Grudnia 2022 27 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Obiecałem wam zdjęcia Series 8 na pasku. Więc jak widać poniżej mimo iż oliwkowa skóra Ponte Wax pasuje, a sam pasek przez klin pogrubiający ma przy uszach 3.5mm grubości to jednak coś tu nie gra. Przestrzeń jest ogromna i mocno rzuca się w oczy... Wydaje mi się że ta koperta jest stworzona do bransolety. skórzany gruby czarny(lub inny kolor) pasek nato ? może taki byłby lepszy ? ogólnie koperta bardzo fajna jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5804 Napisano 15 Grudnia 2022 Myślę, że na ręce szpary mogą być mniejsze. Nie jest źle. Fajny i nietypowy zegarek. Noś i nie marudź 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17661 #5805 Napisano 15 Grudnia 2022 3 godziny temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Obiecałem wam zdjęcia Series 8 na pasku. Więc jak widać poniżej mimo iż oliwkowa skóra Ponte Wax pasuje, a sam pasek przez klin pogrubiający ma przy uszach 3.5mm grubości to jednak coś tu nie gra. Przestrzeń jest ogromna i mocno rzuca się w oczy... Wydaje mi się że ta koperta jest stworzona do bransolety. Grube zulu ...🤔 Strong 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5806 Napisano 15 Grudnia 2022 Myślę, że na ręce szpary mogą być mniejsze. Nie jest źle. Fajny i nietypowy zegarek. Noś i nie marudź To @M.Mike marudzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68902 #5807 Napisano 15 Grudnia 2022 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #5808 Napisano 15 Grudnia 2022 To @M.Mike marudzi A w życiu. Ja bym paskową wersję na branse wrzucał Trzebaby szyć specyficzne paski, wydłużone za teleskopem. Albo wywiercić drugi zestaw otworów bliżej koperty 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5809 Napisano 15 Grudnia 2022 58 minut temu, M.Mike napisał(-a): A w życiu. Ja bym paskową wersję na branse wrzucał Trzebaby szyć specyficzne paski, wydłużone za teleskopem. Albo wywiercić drugi zestaw otworów bliżej koperty ja byłbym za tym drugim ekstremalnym wyzwaniem - wiercenie przelotowe - uniwersalne tylko bez udaru !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5673 #5810 Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) 5 godzin temu, beriam napisał(-a): Grube zulu ...🤔 Strong W życiu... jest mało zegarków które dobrze wyglądają na takim pasku, a jeszcze mniej które się wygodnie nosi z "kokardami".... To zegar na bransoletę - no chyba że tak jak pisze @M.Mike pasek na zamówienie niwelujący to "okno życia" między teleskopem a kopertą albo wiercenie otworów na pasek bliżej koperty Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17661 #5811 Napisano 15 Grudnia 2022 16 minut temu, Daito napisał(-a): W życiu... jest mało zegarków które dobrze wyglądają na takim pasku, a jeszcze mniej które się wygodnie nosi z "kokardami".... To zegar na bransoletę - no chyba że tak jak pisze @M.Mike pasek na zamówienie niwelujący to "okno życia" między teleskopem a kopertą albo wiercenie otworów na pasek bliżej koperty W życiu... to wszystkiego trzeba spróbować, a nie ograniczać się . Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5812 Napisano 15 Grudnia 2022 W życiu... jest mało zegarków które dobrze wyglądają na takim pasku, a jeszcze mniej które się wygodnie nosi z "kokardami".... To zegar na bransoletę - no chyba że tak jak pisze [mention=66134]M.Mike[/mention] pasek na zamówienie niwelujący to "okno życia" między teleskopem a kopertą albo wiercenie otworów na pasek bliżej kopertyKupiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5673 #5813 Napisano 15 Grudnia 2022 12 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Kupiłeś? Nie - czekam na Twoje zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5814 Napisano 15 Grudnia 2022 Ale zdjęcia czego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #5815 Napisano 16 Grudnia 2022 W dniu 14.12.2022 o 14:00, MieszkoMieszko napisał(-a): Jak tam jest z klikiem bezela? Jak do mnie to bezel ma 60 klików twardo ale fajnie przeskakuje. Bezel chodzi w nim kapitalnie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5816 Napisano 17 Grudnia 2022 Czyli nie Seikowo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #5817 Napisano 18 Grudnia 2022 20 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Czyli nie Seikowo? Hehe nie miałem nigdy Seiko 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14484 #5818 Napisano 18 Grudnia 2022 15 minut temu, kornel91 napisał(-a): Hehe nie miałem nigdy Seiko 😀 Marcin to ten czas ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #5819 Napisano 18 Grudnia 2022 3 minuty temu, revolta4 napisał(-a): Marcin to ten czas ... Jacek jakoś tak wyszło. Pewnie dobrze mieć jakieś 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14484 #5820 Napisano 18 Grudnia 2022 48 minut temu, kornel91 napisał(-a): Jacek jakoś tak wyszło. Pewnie dobrze mieć jakieś 😀 Ja znów mam tak że seiko i orient u mnie rotuje jakoś tak wyszło 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5821 Napisano 18 Grudnia 2022 Marcin to ten czas ...Nie sprowadzaj chłopaka na zła stronę.Jak już ma mieć Seiko to już niech to będą Lwy trzymające tarcze z O 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84537 #5822 Napisano 18 Grudnia 2022 45 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Nie sprowadzaj chłopaka na zła stronę. Jak już ma mieć Seiko to już niech to będą Lwy trzymające tarcze z O Orienta miałem i dobrze wspominam. https://e-zegarek.pl/zegarki-orient/12584-orient-m-force-diver.html Pierwszy zegarek kupiony za granicą na Dutyfreeislandshop.com Teraz mam OS. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5823 Napisano 20 Grudnia 2022 Trochę makro... 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5824 Napisano 20 Grudnia 2022 To logo / nazwa producenta jakoś tak... no słabo wygląda, nie sądzicie? 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5825 Napisano 20 Grudnia 2022 Ale co w niej jest nie tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach