eddi87 31277 #3576 Napisano 26 Lipca 2021 4 minuty temu, blue_calx napisał(-a): chyba to przeżyję. dzięki za odp! co nie zmienia faktu że mógł byś coś ugrać z zegarowni. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #3577 Napisano 26 Lipca 2021 1 minutę temu, eddi87 napisał(-a): co nie zmienia faktu że mógł byś coś ugrać z zegarowni. Pewnie tak. Ale wiesz to jak z kupowaniem Seiko żeby centrowały. Niby można w nieskończoność zamawiać i odsyłać - jak masz chęć czas i nerwy. Albo zaakceptować, że to są zegarki "entry level". Chcesz pefekcji? Rolex, Omega... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3578 Napisano 26 Lipca 2021 3 minuty temu, Noodles napisał(-a): Pewnie tak. Ale wiesz to jak z kupowaniem Seiko żeby centrowały. Niby można w nieskończoność zamawiać i odsyłać - jak masz chęć czas i nerwy. Albo zaakceptować, że to są zegarki "entry level". Chcesz pefekcji? Rolex, Omega... bez przesady że tylko w rolex omega i zegarach za kilkadziesiąt k jest perfekcja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129400 #3579 Napisano 26 Lipca 2021 1 minutę temu, eddi87 napisał(-a): bez przesady że tylko w rolex omega i zegarach za kilkadziesiąt k jest perfekcja. Ja tam zegarków przez lupę a tym bardziej mikroskop nie oglądam, to znacznie zmniejsza złe emocje i trzyma portfel w lepszej formie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #3580 Napisano 26 Lipca 2021 21 minut temu, eddi87 napisał(-a): bez przesady że tylko w rolex omega i zegarach za kilkadziesiąt k jest perfekcja. No. W seiko nie ma. W citkach także. Może w mikro jak dobrze trafisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23164 #3581 Napisano 26 Lipca 2021 (edytowane) To są źle naklejone indeksy i tyle, jak raz jest dobrze a na innej godzinie źle to wina nałożonych indeksów, zdarza się Jak tylko na 5 to olać ... o tej godzinie śpisz albo wracasz z pracy i na zegarek nie patrzysz Edytowane 26 Lipca 2021 przez tomaliusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66190 #3582 Napisano 27 Lipca 2021 Zrobiłem szybki i prosty eksperyment. Jak dla mnie wskazówka jest OK. Jest może minimalne, symboliczne odchylenie, ale w praktyce byłoby niezauważalne. Niestety, indeks godzinowy nie jest naklejony idealnie, ale lekutko przesunięty. Pechowo, że w przeciwnym kierunku niż jest przesunięta wskazówka. Te dwie rzeczy razem robią minimalne, może widoczne gołym okiem odchylenie. Ale tu raczej wina jest po stronie indeksu niż wskazówki. Nie robiłbym z tego problemu. No i nie ma mowy o 20 minutach przesunięcia, bo 20 minut, to byłoby przesunięcie o prawie 1,7 indeksu minutowego na chapter ringu 😉. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomo_s 563 #3583 Napisano 27 Lipca 2021 Znany obywatel u nowego właściciela 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3584 Napisano 27 Lipca 2021 6 godzin temu, tomo_s napisał(-a): Znany obywatel u nowego właściciela 😁 Znany , znany ... chyba gdzieś go macałem 😁 A że stan Obywateli musi się zgadzać to mój nowy kolega 🙂 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3585 Napisano 28 Lipca 2021 10 godzin temu, GTB napisał(-a): Znany , znany ... chyba gdzieś go macałem 😁 A że stan Obywateli musi się zgadzać to mój nowy kolega 🙂 A co to za model Tomku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28113 #3586 Napisano 28 Lipca 2021 Uwielbiam nosić tytanowe zegarki, szczególnie latem. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3587 Napisano 28 Lipca 2021 40 minut temu, Vonziej napisał(-a): A co to za model Tomku? AS4041-01L 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3588 Napisano 28 Lipca 2021 2 godziny temu, Miszkolc napisał(-a): Uwielbiam nosić tytanowe zegarki, szczególnie latem. Jak ten zegarek wymiarowo wygląda? Wygodny jest? L2L troszeczkę wydaje się duże. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3589 Napisano 28 Lipca 2021 Ma ktoś Benka na kajdanie na sold? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3590 Napisano 28 Lipca 2021 Ma ktoś Benka na kajdanie na sold? PW 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28113 #3591 Napisano 28 Lipca 2021 Jak ten zegarek wymiarowo wygląda? Wygodny jest? L2L troszeczkę wydaje się duże.Mam nadgarstek szerokości 6cm. Sam zegarek noszę jako sportowy do koszuli. Jest stosunkowo cienki więc bez problemu chowa się pod mankietem a do tego super przylega do mojej ręki. Całość waży 93g. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3592 Napisano 28 Lipca 2021 7 minut temu, Miszkolc napisał(-a): Mam nadgarstek szerokości 6cm. Sam zegarek noszę jako sportowy do koszuli. Jest stosunkowo cienki więc bez problemu chowa się pod mankietem a do tego super przylega do mojej ręki. Całość waży 93g. Wygląda BOSKO! Można gdzieś go taniej dorwać niż te 1,9 K? No i czy paskolubny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28113 #3593 Napisano 28 Lipca 2021 To dobra cena.Trochę prywaty, ja swojego powiesiłem na OLX i tak sobie wisi w ramach zbierania funduszy na następne zakupy. Oczywiście zapraszam I jeszcze w towarzystwie porównywalnych gabarytowoTo dobra cena.Trochę prywaty, ja swojego powiesiłem na OLX i tak sobie wisi w ramach zbierania funduszy na następne zakupy. Oczywiście zapraszam Jak dobrze pamiętam, wersje stalowe występują na pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28113 #3594 Napisano 28 Lipca 2021 W pasku np. tutajhttps://zegarownia.pl/zegarek-meski-citizen-eco-drive-radio-controlled-titanium-at8158-14h-outlet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3595 Napisano 28 Lipca 2021 11 godzin temu, GTB napisał(-a): AS4041-01L Powiedz - gdzie Ty takie cuda wyrywasz? bo to nie jest pierwszy raz jak jakieś wyjątkowe Citki zapodajesz 2 godziny temu, Miszkolc napisał(-a): W pasku np. tutaj https://zegarownia.pl/zegarek-meski-citizen-eco-drive-radio-controlled-titanium-at8158-14h-outlet Dzięki serdeczne - Jak Ray 2 się sprzeda to będę myślał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28113 #3596 Napisano 28 Lipca 2021 Dzięki serdeczne - Jak Ray 2 się sprzeda to będę myślałTo ja dziękuję, zainspirowałeś mnie do poszukania paska dla niego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3597 Napisano 29 Lipca 2021 12 godzin temu, Vonziej napisał(-a): Powiedz - gdzie Ty takie cuda wyrywasz? bo to nie jest pierwszy raz jak jakieś wyjątkowe Citki zapodajesz Jak to mówią : głupi ma zawsze szczęście 😁 , a na poważnie to śledzę na bieżąco portale aukcyjne , ogłoszeniowe i poluję na co ciekawsze modele (samo polowanie to też kawał frajdy). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3598 Napisano 29 Lipca 2021 5 minut temu, GTB napisał(-a): Jak to mówią : głupi ma zawsze szczęście 😁 , a na poważnie to śledzę na bieżąco portale aukcyjne , ogłoszeniowe i poluję na co ciekawsze modele (samo polowanie to też kawał frajdy). to to wiem, ale w Polsce łapiesz je? na polskich portalach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3599 Napisano 29 Lipca 2021 1 minutę temu, Vonziej napisał(-a): to to wiem, ale w Polsce łapiesz je? na polskich portalach? Głównie u nas , choć z zagranicy też mi się zdarza ściągać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #3600 Napisano 29 Lipca 2021 Na nowym paseczku. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach