Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Citizen

Rekomendowane odpowiedzi

Z twoich ust brzmi jak komplement - z dumą będę nosił :)

Ja bym nosił bez stresu bardzo fajny klimat na brązowym pasku.

I jest tam fajniy mechanizm pod kątem funkcji bo tylko wskazówki a jednak ma dwa alarmy kalendarz drugi czas stoper i do tego Timer Niestety w najnowszych mechanizmach już na eco-drive obcięli funkcje timera co dla mnie jest bardzo glupie. Do tego te funkcje bodajże wybierane są przyciskiem a nie bezsensownym odciąganiem koronki co jest niewykonalne na przykład podczas biegu i ogólnie kłopotliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ten czarny też fajny kurcze pieczone ;) Indeksy trafiane są w obu - 100% PERFEKT

be17a8d5db862f421f69c9b2e96f67da.jpg

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ten czarny też fajny kurcze pieczone ;) Indeksy trafiane są w obu - 100% PERFEKT

Czarnego zostaw a niebieski na bazar  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz jaki chętny, patrz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarnego zostaw a niebieski na bazar  ;)

Cały czas testuje  :ph34r:

Patrz jaki chętny, patrz...

Widzę właśnie. Jest na co być chętnym  :wub:  Citizen to taka niedoceniana marka czasem mam wrażenie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Signature pozytywnie zazdraszczam :)

Aczkolwiek w cenie, w której pojawiają się aktualnie w necie bym nie kupił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to w ogóle gdzieś się jeszcze pojawiają?? Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiają się, ale albo w złym stanie, albo jakieś przerabiane/naprawiane. Sam prawie dałem się naciąć ostatnio

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo... Dobrze wiedzieć, dzięki. Ja póki co jestem zaspokojony zegarkowo...Noo... Prawie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiają się, ale albo w złym stanie, albo jakieś przerabiane/naprawiane. Sam prawie dałem się naciąć ostatnio

Mówisz o tej sztuce co miała koronkę od czapy, bez szczelności czy jeszcze o jakiejś innej? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz o tej sztuce co miała koronkę od czapy, bez szczelności czy jeszcze o jakiejś innej? :)

Widziałem w ciągu ostatniego miesiąca takie z dziwnym deklem, własnie nie taką koronką. Nawet zdarzyło się, że sekundnik inny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem w ciągu ostatniego miesiąca takie z dziwnym deklem, własnie nie taką koronką. Nawet zdarzyło się, że sekundnik inny.

O rzesz. Aż się przyjrzałem na zdjęciach temu co ostatnio zamówiłem, ale chyba wszystko jest ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rzesz. Aż się przyjrzałem na zdjęciach temu co ostatnio zamówiłem, ale chyba wszystko jest ok ;)

A ile płaciłeś jeżeli można? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile płaciłeś jeżeli można? :)

W zasadzie to inny model (chrono) i w niepełnym zestawie więc cena mało miarodajna dla nie-chrono.

No i tak naprawdę to jeszcze nie wiem ile wyjdzie :D

Ale trochę mnie wystraszyłeś bo tylko raz widziałem niewłaściwą koronkę na jakimś z UK, ale sprzedający chyba nawet zaznaczył, że koronka zmieniona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie to inny model (chrono) i w niepełnym zestawie więc cena mało miarodajna dla nie-chrono.

No i tak naprawdę to jeszcze nie wiem ile wyjdzie :D

Ale trochę mnie wystraszyłeś bo tylko raz widziałem niewłaściwą koronkę na jakimś z UK, ale sprzedający chyba nawet zaznaczył, że koronka zmieniona.

Jak przez jebaja, jeżeli do tego jeszcze jest pejpal to myślę, że w ogóle nie masz się o co bać ;)

PS: Do mnie 2 kolejne Citizeny idą. Ta kwarantanna mnie wykończy.... finansowo  :D

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny dzień zajebistości :D

Wcale mnie to nie dziwi. Bardzo udany jest ten citek!

Jakbyś myślał o bransie to oprócz oryginałej (piekielnie drogiej..) na meshu i na super engineer type II wyglądał by tak. Miałem. Polecam.

301d1b4da7cc1c6210bc043daf2f30e0.jpg

74727ab8a8208533d9f0169f8d356549.jpg

c23ae2a840e11d58d5fd040298763a36.jpg

153fb86a58c9716ff23b53979f69621f.jpg

Gratuluję citka! Miałem w rękach czarną wersję. Fajna, ale chyba twoja biała jeszcze ładniejsza. Dawaj więcej fotek, nie daj się prosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@p.r.p.

Widziałem fotki i wygląda bardzo fajnie, szczególnie na meshu  :)

Na razie jednak zostanie na gumie (mimo że uwielbiam kajdany i większość zegarków jest tak ubrana) bo ta od Borealis-a jest genialna, nie wiem czy miałeś okazję jakiś zegarek nosić na tym producencie ale tu jest tak że zegarek dokupujesz do paska  :D

Obris i inne gumki w ogóle mi nie podchodziły a ten jest zajedwabisty, lepszy niż sam Isofrane  :P

Co do ceny bransy to lepiej kupić cały zegar i odsprzedać bez bransy.

Jak chcesz odkupić zegar z zestawem LM to jest na OLXie wyjściowo za 950 zł. i jeszcze trochę utargujesz bo pytałem ;)

Mimo wszystko i tak wydało mi się za drogo i w tym przypadku nie zależało mi na bransie choć wiem że jest genialna ale ta gumka jest jeszcze bardziej zaje..  :)

I jak co to na WS pojawia się czarny na kajdanie w znośnej cenie ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi