Hogg 883 #651 Napisano 22 Marca 2020 W brązie całkiem fajny set 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4337 #652 Napisano 22 Marca 2020 Z twoich ust brzmi jak komplement - z dumą będę nosił Ja bym nosił bez stresu bardzo fajny klimat na brązowym pasku.I jest tam fajniy mechanizm pod kątem funkcji bo tylko wskazówki a jednak ma dwa alarmy kalendarz drugi czas stoper i do tego Timer Niestety w najnowszych mechanizmach już na eco-drive obcięli funkcje timera co dla mnie jest bardzo glupie. Do tego te funkcje bodajże wybierane są przyciskiem a nie bezsensownym odciąganiem koronki co jest niewykonalne na przykład podczas biegu i ogólnie kłopotliwe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #653 Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) No ten czarny też fajny kurcze pieczone Indeksy trafiane są w obu - 100% PERFEKT Edytowane 22 Marca 2020 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #654 Napisano 22 Marca 2020 No ten czarny też fajny kurcze pieczone Indeksy trafiane są w obu - 100% PERFEKTCzarnego zostaw a niebieski na bazar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #655 Napisano 22 Marca 2020 Patrz jaki chętny, patrz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #656 Napisano 22 Marca 2020 Czarnego zostaw a niebieski na bazar Cały czas testuje Patrz jaki chętny, patrz... Widzę właśnie. Jest na co być chętnym Citizen to taka niedoceniana marka czasem mam wrażenie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #657 Napisano 22 Marca 2020 Patrz jaki chętny, patrz... Za pu ceny zawsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #658 Napisano 25 Marca 2020 Signature BL1258-53L 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #659 Napisano 25 Marca 2020 Signature pozytywnie zazdraszczam Aczkolwiek w cenie, w której pojawiają się aktualnie w necie bym nie kupił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #660 Napisano 25 Marca 2020 A to w ogóle gdzieś się jeszcze pojawiają?? Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #661 Napisano 25 Marca 2020 Na Amazon/eBay chociażby, ale cena sroga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #662 Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) Pojawiają się, ale albo w złym stanie, albo jakieś przerabiane/naprawiane. Sam prawie dałem się naciąć ostatnio Edytowane 25 Marca 2020 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #663 Napisano 25 Marca 2020 Ooo... Dobrze wiedzieć, dzięki. Ja póki co jestem zaspokojony zegarkowo...Noo... Prawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #664 Napisano 25 Marca 2020 Pojawiają się, ale albo w złym stanie, albo jakieś przerabiane/naprawiane. Sam prawie dałem się naciąć ostatnioMówisz o tej sztuce co miała koronkę od czapy, bez szczelności czy jeszcze o jakiejś innej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #665 Napisano 25 Marca 2020 Mówisz o tej sztuce co miała koronkę od czapy, bez szczelności czy jeszcze o jakiejś innej? Widziałem w ciągu ostatniego miesiąca takie z dziwnym deklem, własnie nie taką koronką. Nawet zdarzyło się, że sekundnik inny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #666 Napisano 25 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #667 Napisano 25 Marca 2020 Widziałem w ciągu ostatniego miesiąca takie z dziwnym deklem, własnie nie taką koronką. Nawet zdarzyło się, że sekundnik inny.O rzesz. Aż się przyjrzałem na zdjęciach temu co ostatnio zamówiłem, ale chyba wszystko jest ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #668 Napisano 25 Marca 2020 O rzesz. Aż się przyjrzałem na zdjęciach temu co ostatnio zamówiłem, ale chyba wszystko jest ok A ile płaciłeś jeżeli można? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #669 Napisano 25 Marca 2020 A ile płaciłeś jeżeli można? W zasadzie to inny model (chrono) i w niepełnym zestawie więc cena mało miarodajna dla nie-chrono. No i tak naprawdę to jeszcze nie wiem ile wyjdzie Ale trochę mnie wystraszyłeś bo tylko raz widziałem niewłaściwą koronkę na jakimś z UK, ale sprzedający chyba nawet zaznaczył, że koronka zmieniona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #670 Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) W zasadzie to inny model (chrono) i w niepełnym zestawie więc cena mało miarodajna dla nie-chrono.No i tak naprawdę to jeszcze nie wiem ile wyjdzie Ale trochę mnie wystraszyłeś bo tylko raz widziałem niewłaściwą koronkę na jakimś z UK, ale sprzedający chyba nawet zaznaczył, że koronka zmieniona. Jak przez jebaja, jeżeli do tego jeszcze jest pejpal to myślę, że w ogóle nie masz się o co bać PS: Do mnie 2 kolejne Citizeny idą. Ta kwarantanna mnie wykończy.... finansowo Edytowane 25 Marca 2020 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #671 Napisano 26 Marca 2020 Kolejny dzień zajebistości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #672 Napisano 26 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #673 Napisano 26 Marca 2020 Kolejny dzień zajebistości Wcale mnie to nie dziwi. Bardzo udany jest ten citek! Jakbyś myślał o bransie to oprócz oryginałej (piekielnie drogiej..) na meshu i na super engineer type II wyglądał by tak. Miałem. Polecam. Gratuluję citka! Miałem w rękach czarną wersję. Fajna, ale chyba twoja biała jeszcze ładniejsza. Dawaj więcej fotek, nie daj się prosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #674 Napisano 26 Marca 2020 Chyba niebieska a nie biała? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23101 #675 Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) @p.r.p.Widziałem fotki i wygląda bardzo fajnie, szczególnie na meshu Na razie jednak zostanie na gumie (mimo że uwielbiam kajdany i większość zegarków jest tak ubrana) bo ta od Borealis-a jest genialna, nie wiem czy miałeś okazję jakiś zegarek nosić na tym producencie ale tu jest tak że zegarek dokupujesz do paska Obris i inne gumki w ogóle mi nie podchodziły a ten jest zajedwabisty, lepszy niż sam Isofrane Co do ceny bransy to lepiej kupić cały zegar i odsprzedać bez bransy.Jak chcesz odkupić zegar z zestawem LM to jest na OLXie wyjściowo za 950 zł. i jeszcze trochę utargujesz bo pytałem Mimo wszystko i tak wydało mi się za drogo i w tym przypadku nie zależało mi na bransie choć wiem że jest genialna ale ta gumka jest jeszcze bardziej zaje.. I jak co to na WS pojawia się czarny na kajdanie w znośnej cenie Edytowane 26 Marca 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach