Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
tomaliusz

Citizen

Recommended Posts

Posted (edited)

Zastanawiam się dlaczego w klubie Citizena praktycznie nie pisze się na temat ekskluzywnej serii The Citizen. W konkurencyjnym klubie może bez szału ale jednak Grand Seiko jest obecne.

Mam na myśli tylko zegarki kwarcowe.

Edited by KaszK76

W dniu 8.04.2025 o 14:34, Czwarty Ząb napisał(-a):

Ja też go uwielbiam. To znaczy mój egzemplarz 20250408_113812.jpg

Sent from my SM-N976B using Tapatalk

Podobnie kupowaliśmy ostatnie nówki sztuki w firstclasswatch 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Mierzyłem dziś Tsuyosa 37mm. W Swissie mieli tylko różowy, nie obyło się bez komentarza że damski, ale wrażenie na nadgarstku zrobił lepsze niż 40mm. Chyba zielonego na wakacje kupię.

Instagram: przemekspce

Podobnie kupowaliśmy ostatnie nówki sztuki w firstclasswatch
Kwiecień 2021. 689£

A jednak nie, to był czerwiec 2020

11 minut temu, Czwarty Ząb napisał(-a):

Kwiecień 2021. 689£ emoji6.png

A jednak nie, to był czerwiec 2020 emoji1.png

Wiem, że właśnie jakoś maj, czerwiec 2020 bo mój był z maja 2019 i przyszedł nowy bez folii ale się coś zatrzymywał i odesłałem i przyszedł nowy 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Stąd też pomyłka z pierwszą datą. Mój wysłałem do serwisu w kwietniu 2021 bo też się zatrzymywał. Nie mógł zrobić nawet pełnej minuty ale szczerze to nie wiem czy to była wina smaru czy tego, że siostrzeniec chciał sprawdzić co się stanie jak przyłoży magnes do zegarka

W dniu 7.04.2025 o 20:28, KaszK76 napisał(-a):

Zastanawiam się dlaczego w klubie Citizena praktycznie nie pisze się na temat ekskluzywnej serii The Citizen. W konkurencyjnym klubie może bez szału ale jednak Grand Seiko jest obecne.

Mam na myśli tylko zegarki kwarcowe.

Można założyć osobny wątek dla The Citizen/Chronomaster tylko nie wiem ile osób poza mną cokolwiek tam wstawi lub napisze. 

Bardzo niedoceniana linia a w przeciwieństwie do GS ciągle za rozsądne pieniądze.

W dniu 18.04.2025 o 15:43, Bugs napisał(-a):

Można założyć osobny wątek dla The Citizen/Chronomaster tylko nie wiem ile osób poza mną cokolwiek tam wstawi lub napisze. 

Bardzo niedoceniana linia a w przeciwieństwie do GS ciągle za rozsądne pieniądze.

Proszę wrzucić coś tutaj, może znajdą się też inni użytkownicy tych pięknych i jak wspomniałeś niedocenionych zegarków.

I jak  wrażenia? 

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Godzinę temu, Sol napisał(-a):

I jak  wrażenia? 

Jeśli do mnie to pytanie to mam zegarek z poprzedniej serii Tsuyoza i względem poprzedniej wersji zmieniła się na pewno tarcza - co widać. Na plus jest też bransoleta, ma już całkowicie inne zapiecie, moim zdaniem fajniejsze, szersze ogniwa i posiada funkcję szybkiego zdjęcia bransolety, można to zrobić bez udziału narzędzi 😀 ogółem bardzo fajna seria 😀

12 godzin temu, Kozaq00 napisał(-a):

Jeśli do mnie to pytanie to mam zegarek z poprzedniej serii Tsuyoza i względem poprzedniej wersji zmieniła się na pewno tarcza - co widać. Na plus jest też bransoleta, ma już całkowicie inne zapiecie, moim zdaniem fajniejsze, szersze ogniwa i posiada funkcję szybkiego zdjęcia bransolety, można to zrobić bez udziału narzędzi 😀 ogółem bardzo fajna seria 😀

Wiem, że fajna i dlatego mi chodzi po głowie, a zwłaszcza w tej kolorystyce.

Tarcza jest bardziej musztardowa, czy beżowa?

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/