Vonziej 3497 #1601 Napisano 9 Grudnia 2020 O ja bardzo przepraszam, ja ukróciłem swój spam 🤣 Przeszedłem na kilka dni do konkurencji, dzisiaj Seiko na nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56783 #1602 Napisano 9 Grudnia 2020 24 minuty temu, clusca napisał: BTW, czy pokazywałem już może mojego "field nurka"? Chyba nie... Pierwszy raz na widoku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1603 Napisano 9 Grudnia 2020 No u mnie z kolei ocek s100 dziś. Tak dla odmiany, żeby się za szybko citek nie znudził, bo już rano był z powrotem na łapie, jak przez cały ostatni tydzień zresztą. Dawno pozostałe zegarki nie miały u mnie tyle wolnego. Zazwyczaj codziennie mam inny na ręku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1604 Napisano 9 Grudnia 2020 ... w Życiu bym nie zdradził Citizena - choćby mi dawali złote Waczerony Konstantiny i dopłacali milion dolarów ( przy dwóch i powyżej bym się zastanowił....) to bym nie wziął chyba że to byłby Citizeny - o tak ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1605 Napisano 9 Grudnia 2020 Brzmisz jak Don Kichot, ale rozumiem uwielbienie do marki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1606 Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Przerywnik Reklamowy w serialu o BN118 : tak dla odmiany moje staruszki - prezentacji ciąg dalszy: dzisiaj z serii i: Czy Leci z Nami Pilot .... ? O tak nawet Dwóch Panie i Panowie, Ladies and Gentlemen, Damen und Herren, Дамы и Господа, Mesdames et Messieurs, Signore e Signori, Damas y Caballeros, 女士们先生们, سيداتي وسادتي, Wanawake na Wanaume, : a oto i Oni bohaterowie przestworzy i mojego nadgarstka, nieśmiertelna dwójka z Podlasia, styrani życiem i niełatwym losem, dzielnie od lat odmierzają czas ...... prosze o ciszę .... ( i tu słychać werble: - kto nie słyszy musi kupić głośniki inne) Edytowane 9 Grudnia 2020 przez unadarek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1607 Napisano 9 Grudnia 2020 Noo fajne skyhawki! Zwłaszcza ten po prawej. Wrzuć więcej zdjęć tego akurat modelu proszę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1608 Napisano 9 Grudnia 2020 6 minut temu, p.r.p. napisał: Wrzuć więcej zdjęć tego akurat modelu proszę. Jakby mógł odmówić - wprawdzie to dosyć świeży zakup dosyć starego czasomierza - wrzucę fotki z serwisu co kupowałem to ten sam a tam są w miarę dobre zdjęcia - bo jak widać mi nie wychodzi robienie zdjęć : 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #1609 Napisano 9 Grudnia 2020 Fajnie by wyglądały z szafirem. Bezel dojechany, a szafir bez skazy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1610 Napisano 9 Grudnia 2020 9 minut temu, Johnny15 napisał: Fajnie by wyglądały z szafirem. Bezel dojechany, a szafir bez skazy. z tym bezelem nie jest jeszcze źle tak na zdjęciach wygląda - ogólnie zdjęcia strasznie dużo wyłapują gołym okiem niewidocznych skaz a Szafir cóż nie rozumiem polityki Citizena - nawet w droższych dają mineralne - tu jest soczewkowe - wiec nie wiem czy by szafirowe dało się tak zrobić - a może chodzi o to aby częściej odwiedzać serwis- a może chodzi oto że jak się dobrze porysuje to kupić nowego kto ich tam wie - oni oprócz patrzenia na zegarki także liczą kasę więc jakiś myk jest aby nie był za doskonały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #1611 Napisano 9 Grudnia 2020 No tak, zdjęcia mogą przekłamywać. Ale mi chodzi ten kontrast: na bezelu odciśnięty ząb czasu , a szafir broniący się do końca. Ja swojego tytana tak dojadę, będzie klimacik. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1612 Napisano 9 Grudnia 2020 7 minut temu, Johnny15 napisał: a szafir broniący się do końca. Ja swojego tytana tak dojadę, będzie klimacik. mam takiego citizena - od nowości kupiony z dwadzieścia parę lat temu - szafir nie ruszony bezelik ma ryski - nie jest źle bo staram się dbać o zegarki ale .... tak właśnie jest. i jest klimacik i czar wspomnień 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27857 #1613 Napisano 9 Grudnia 2020 Dzisiaj przyjechał nowy niebieski sailcloth do Fugu. Teraz muszę dobrać zapięcie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1614 Napisano 9 Grudnia 2020 8 minut temu, Miszkolc napisał: Dzisiaj przyjechał nowy niebieski sailcloth do Fugu. Teraz muszę dobrać zapięcie ładny zestawik, chodź jestem miłośnikiem bransolet to muszę przyznać że na pasku b.ładnie wygląda ehhhh tyle jest jeszcze Citizenów do kupienia a życie takie krótkie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1615 Napisano 9 Grudnia 2020 A ja dziś takiego starca oglądałem. Na wystawie już pare lat leży. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1616 Napisano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, bart_us napisał: A ja dziś takiego starca oglądałem. Na wystawie już pare lat leży. o mało co nie kupiłem podobnego - tamten ładniejszy troszeczkę był i z Eco - seria sprzedawana zdaje się w w Japonii - 3 wersje były w połowie lat 90 - maja swój klimat i magię - a ile tam chcą za ten zegareczek ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1617 Napisano 9 Grudnia 2020 o mało co nie kupiłem podobnego - tamten ładniejszy troszeczkę był i z Eco - seria sprzedawana zdaje się w w Japonii - 3 wersje były w połowie lat 90 - maja swój klimat i magię - a ile tam chcą za ten zegareczek ?Dużo 770. A ja szukam tego dla córki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #1618 Napisano 9 Grudnia 2020 -10% za szybkie zakupy(10 min.)https://watches.uhrzeit.org/watches/Citizen/Promaster-collection/Eco-Drive-Promaster-Marine-Mens--Divers-Watch-BN0151-17L.php 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1619 Napisano 9 Grudnia 2020 -10% za szybkie zakupy(10 min.)https://watches.uhrzeit.org/watches/Citizen/Promaster-collection/Eco-Drive-Promaster-Marine-Mens--Divers-Watch-BN0151-17L.phpO jest blue. No i jeszcze bransoletę muszę znaleźć bo panna nie toleruje gumy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #1620 Napisano 9 Grudnia 2020 Wrzuciłem blue, a jak nie wyskakuje to on też tam jest. Nawet nie wiedziałem, że był na bransie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1621 Napisano 9 Grudnia 2020 Wrzuciłem blue, a jak nie wyskakuje to on też tam jest. Nawet nie wiedziałem, że był na bransie.No dobrze wrzuciłeś. Tylko mi telefon blue schował. Na bransolecie był czarny. A jednak to nie ten ja szukam wersji damskiej 34mmEP6051-14LEdit: damski tez jest. Jak się uzyskuje rabat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #1622 Napisano 9 Grudnia 2020 https://watches.uhrzeit.org/watches/Citizen/Promaster-collection/Eco-Drive-Promaster-Marine-Ladies-Divers-Watch-EP6051-14L.php 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #1623 Napisano 9 Grudnia 2020 https://watches.uhrzeit.org/watches/Citizen/Promaster-collection/Eco-Drive-Promaster-Marine-Ladies-Divers-Watch-EP6051-14L.phpTez znalazłem dzięki. Wszystko przez telefon. To może wiecie gdzie jeszcze bransoletę do niego znajdę. EP6051-14L 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27857 #1624 Napisano 9 Grudnia 2020 ładny zestawik, chodź jestem miłośnikiem bransolet to muszę przyznać że na pasku b.ładnie wygląda ehhhh tyle jest jeszcze Citizenów do kupienia a życie takie krótkie Dziękuję przetestowałem kilka pasków z nim i ten mu najbardziej IMO pasuje. Muszę tylko zmienić klamre na bardziej pasującą. Zdjęcia z ukłonem do @Perpetuum Mobile 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1625 Napisano 9 Grudnia 2020 Godzinę temu, bart_us napisał: Tez znalazłem dzięki. Wszystko przez telefon. To może wiecie gdzie jeszcze bransoletę do niego znajdę. EP6051-14L Jest w ogóle bransoleta do tego modelu? Do męskiego jest, wiem, bo miałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach