Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Edmund Exley

Greg Lake 1947-2016

Rekomendowane odpowiedzi

Zmarł Greg Lake.

2887.jpg

Grał w dwóch zespołach, które nie tylko dla mnie na forum są najważniejsze: King Crimson i Emerson Lake And Palmer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykre,.Dawniej mówiło się o "The 27 Club",dzisiaj można powiedzieć o "The 69 Club"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się chłopaki zbierają...

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, dlatego trzeba chodzic na koncerty weteranow, ja ostanio sluchajac na zywo karolaka i urbaniaka mialem refleksje, moze widze ich w tym skladzie ostatni raz. Przy okazji polecam ostatnia bluesowa plyte r. stonesow GENIALNA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż można napisać - niech spoczywa w pokoju.

Dla mnie osobiście niesamowicie ważny artysta.

Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

King Crimson to jeden z najważniejszych zespołów dla mnie. Miałem swój zespół gdzie próbowaliśmy grać ich muzykę. 
ELP też lubiłem i jest ot dla mnie bardzo smutna wiadomość :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

['] ['] [']

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka lat temu kupiłem sobie pięciopłytowy, pięknie wydany box ELP "From the Beginning". Jest tam żelazna klasyka grupy, ale i kilka mniej znanych utworów, spoza regularnych płyt. Bardzo lubię ten:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, dlatego trzeba chodzic na koncerty weteranow, ja ostanio sluchajac na zywo karolaka i urbaniaka mialem refleksje, moze widze ich w tym skladzie ostatni raz. Przy okazji polecam ostatnia bluesowa plyte r. stonesow GENIALNA.

Ja w podobny sposób byłem na jednym z ostatnich o ile nie ostatnim koncercie Joe Zawinul'a :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś nareszcie chwila na muzykę. Sorry - na Muzykę. Po kolei: "Touch and Go" (hehe, mam wielką słabość do tej piosenki), "Lucky Man", "Tank", "Take a Pebble", "Tarkus", "Hoedown" (live z Włoch), "Jerusalem", "Still You Turn Me On", a teraz "jeszcze tylko jeden kawałek i zaraz kończę" - "Karn Evil 9" ;)

Cóż, dla mnie ELP to nr 2 po King Crimson. Po kilkunastu latach od poznania tej muzyki emocje w trakcie słuchania wcale nie są mniejsze, a może nawet większe?

post-64635-0-25846400-1482358035.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.