Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterMind

Tisell Marine Diver Date MKIII - Recenzja

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda, chyba była przygotowana na większe nadgarstki.

Pasek zrobił dodge66, kolega zaczyna zabawę z kaletnictwem ale muszę przyznać, że tego nie widać. Pozazdrościć umiejętności.

post-60652-0-74310400-1515929572_thumb.jpg

post-60652-0-26644400-1515929592_thumb.jpg

Edytowane przez szalek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ladny choc mnie bardziej by sie podobal zwezany do 18 mm ;)

Mnie chyba też - nie wiedziałem, co mi nie gra, ale zegarek zdaje się zdominowany przez pasek...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat w tym przypadku, tzn z takimi masywnymi uszami niezwężany wygląda lepiej, imo. Starałem się pokazać jak najwięcej paska, stąd taka dominacja, na nadgarstku wygląda tip top. Pasek ma nicałe 3mm grubości, więc nie ma mowy o dominacji. W diverach to zwężana najlepiej bransoleta lub guma ;) chociaż skórzane paski 22mm rzeczywiscie wolę zwężane, przy 20mm już niekoniecznie.

Tu na nadgarstku, też starałem się pokazać jak najwięcej paska.

post-60652-0-14317300-1515946048_thumb.jpg

Edytowane przez szalek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,

Trochę w temacie, trochę obok ;). Ile czekaliście na swoje przesyłki? U mnie mija 8. dzień, a od tygodnia brak aktualizacji - zarówno na stronie poczty koreańskiej jak i polskiej.

tisell

R.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest jakaś strona na której można tego divera kupić? Jakiś distribution official site, etc. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest strona czeska.

A przesyłka może iść nawet 3 tygodnie. Jak trafi do polski to jeszcze można czekać na list z celnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,

Trochę w temacie, trochę obok ;). Ile czekaliście na swoje przesyłki? U mnie mija 8. dzień, a od tygodnia brak aktualizacji - zarówno na stronie poczty koreańskiej jak i polskiej.

R.

A z niecałe dwa tygodnie - śledzenie urwało się kiedy przesyłka wyleciała z Korei i pojawiło się znowu kiedy dotarła do Polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może inaczej, grzeje mnie logo jakie jest na tarczy ;) ręki mi przez to nie urwie. Wole kupić Tisella Marine Diver MKIII niz "Roleksa" (pisownia celowa) Submarinera i cieszyć się podróbką.

Na chwile obecna (zaczynam dopiero), z całym szacunkiem dla innych bo wiem co to hobby płacąc po 1000-1500 pln za 100ml perfum ale póki co nie zagrzało mnie jeszcze tak aby wydać nawet 5k pln na jeden zegarek. Każdy od czegoś zaczyna i przechodzi różne etapy. Ja na tego divera nie patrzę jak na homage Rolka tylko na zegarek marki Tisell który można kupić za ok 300€.

Dlatego jak ktoś może podesłać jakieś szczegóły gdzie można go kupić w cenie regularnej na stronie producenta czy gdzie indziej to będę bardzo wdzięczny. Za złośliwości i przytyki bardzo dziękuje, te mi niepotrzebne. Troche się ich w tym temacie już wylało wiec może starczy? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może inaczej, grzeje mnie logo jakie jest na tarczy ;) ręki mi przez to nie urwie. Wole kupić Tisella Marine Diver MKIII niz "Roleksa" (pisownia celowa) Submarinera i cieszyć się podróbką.

Na chwile obecna (zaczynam dopiero), z całym szacunkiem dla innych bo wiem co to hobby płacąc po 1000-1500 pln za 100ml perfum ale póki co nie zagrzało mnie jeszcze tak aby wydać nawet 5k pln na jeden zegarek. Każdy od czegoś zaczyna i przechodzi różne etapy. Ja na tego divera nie patrzę jak na homage Rolka tylko na zegarek marki Tisell który można kupić za ok 300€.

Dlatego jak ktoś może podesłać jakieś szczegóły gdzie można go kupić w cenie regularnej na stronie producenta czy gdzie indziej to będę bardzo wdzięczny. Za złośliwości i przytyki bardzo dziękuje, te mi niepotrzebne. Troche się ich w tym temacie już wylało wiec może starczy? ;)

Ostatnio był za 220 dolarów - czyżby Tisell był tak dobrą lokatą kapitału ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-97650-1516106651,2447_thumb.jpg

Zakup w Korei to dodatkowe emocje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba pójde w czarny z datą ale bez lupy. Nie wiem dlaczego (może się nie znam) ale ten z lupą wygląda dla mnie tragicznie. ;/ Wiadomo jak jest z gustem ;)

W tej chwili czekam na dotarcie Alpinista SARB017 i żółwika PADI SRPA21J1 z pepsi bezel'em i granatową tarczą, więc jak w mordę strzelił brakuje mi czarnego i taki zamówię.

Z Korei emocje są pewnie większe ale chyba jajko zniosę w oczekiwaniu na przesyłkę, także mimo, ze cena wyższa to chyba zakupię w Europie. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupisz w Europie czarnego z datą bez lupki to i tak tam jest napisane że czas oczekiwania 4 tygodnie.

Ja też jestem tego zdania że czarny bez daty.

Taki właśnie do mnie leci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurdę też fajny, walczę ze sobą czy z datą (ale bez lupy) czy bez daty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko w tym ogłoszeniu czarnuch przetyrany jak po spotkaniu z bojówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już poszło zamówienie na nówkę sztukę, czarną bez daty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek to tylko z datą a jak data to i lupka  :)

A już kisiel z datą bez lupki to tragedia, już lepiej bez ale jedyny prawilny z lupką  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gadaj nie gadaj :) Pewnie masz taki z lupka i data i bedziesz chciał sprzedać to i "pranie mózgu" przyszłym niezdecydowanym robisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi