Thomas666 7630 #4101 Napisano 26 Listopada 2018 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #4102 Napisano 26 Listopada 2018 Pany,pomocy.Jak zapłacić za regie na ich stronie,bo rzucili coś dla mnie na sprzedaż, ale nie mam paypala i karty kredytowej tylko zwykłą płatniczą. Kurde,jak mi kto kupi ten model,zabiję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8867 #4103 Napisano 26 Listopada 2018 jeśli nie masz tych frykasów to raczej nie kupisz. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #4104 Napisano 26 Listopada 2018 No to d*pa Załatwiam kartę, może się uda. Thx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8867 #4105 Napisano 26 Listopada 2018 dziś mastercard lub visa ze wsparciem paypal to takie"mast hew"w dobie łatwości wykonywania zakupów na całym świecie i pewnej ochrony własnych finansów to niezbędne - moim zdaniem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4106 Napisano 26 Listopada 2018 (edytowane) jlupino zdaje sie ze maja jeszcze 70$ znizki wiec wklepuj kod.a jak juz mowa o kodach to TC-9 tez cos tam po cichu ma. -35%wyslałem do nich @ i odpisali bym wpisał.. blackfriday - mam nadzieje ze to kod bez ograniczen a nie tylko dla mnie, jeszcze sie obraza jak tak go rozdam Edytowane 26 Listopada 2018 przez ravraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81859 #4107 Napisano 26 Listopada 2018 No to d*pa Załatwiam kartę, może się uda. ThxZałóż paypala i kupuj. Będzię najszybciej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4108 Napisano 26 Listopada 2018 jlupino zdaje sie ze maja jeszcze 70$ znizki wiec wklepuj kod.a jak juz mowa o kodach to TC-9 tez cos tam po cichu ma. -35%wyslałem do nich @ i odpisali bym wpisał.. blackfriday - mam nadzieje ze to kod bez ograniczen a nie tylko dla mnie, jeszcze sie obraza jak tak go rozdam ta mosiężna maryna fajna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cat.came.back 13 #4109 Napisano 27 Listopada 2018 @piotrek39, jakbyś kiedyś zdecydował się na wyprodukowanie Renegata w minimalnie mniejszej skali, tak 43 mm średnica, max 51 l2l, i max 14-15 mm wysokości, to miałbyś u mnie solidny pieniążek za niego. Jak dla mnie jest to projekt roku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4110 Napisano 27 Listopada 2018 @piotrek39, jakbyś kiedyś zdecydował się na wyprodukowanie Renegata w minimalnie mniejszej skali, tak 43 mm średnica, max 51 l2l, i max 14-15 mm wysokości, to miałbyś u mnie solidny pieniążek za niego. Jak dla mnie jest to projekt roku Haha Dzięki nie mówię nie , bo pierwszy nie jesteś. Jeśli chodzi o wysokość , to on teraz chyba ma około 15 mm , od dekla do czubka szkła , nie liczę uszu które są wyprofilowane w dół. Cieniej nie bardzo się da bo już teraz rotor mechanizmu pracuje częściowo w deklu. Wystarczy szkło wpuścić jeszcze z 1 mm w kopertę i dać płaskie i masz 13 mm grubość. Jak mierze Helson 42 mm to jest to samo a może nawet wyższy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cat.came.back 13 #4111 Napisano 27 Listopada 2018 HahaDzięki nie mówię nie , bo pierwszy nie jesteś. Jeśli chodzi o wysokość , to on teraz chyba ma około 15 mm , od dekla do czubka szkła , nie liczę uszu które są wyprofilowane w dół. Cieniej nie bardzo się da bo już teraz rotor mechanizmu pracuje częściowo w deklu. Wystarczy szkło wpuścić jeszcze z 1 mm w kopertę i dać płaskie i masz 13 mm grubość. Jak mierze Helson 42 mm to jest to samo a może nawet wyższy Super, że sprawa z góry nie przepada - jakby co, to ja na "Renegacika" mocno, mocno się piszę. Dzięki Twoim zdjęciom przewaliłem cały ten temat od początku i bezwzględnie omawiany zegarek wyróżnia się spośród wszystkich tu zaprezentowanych (więc gitarę zawracać warto ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4112 Napisano 27 Listopada 2018 ta mosiężna maryna fajna... Uważaj na ich foto ze strony, tarcza przyjdzie inna niż na ich zdjęciach wykonanych kalkulatorem.Sam zamówiłem i zaskoczyła mnie tarcza. Na szczęscie bardzo pozytywnie.Jak ja porównuje z tym co mieli na stronie to praktycznie dwa różne zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #4113 Napisano 27 Listopada 2018 (edytowane) Uważaj na ich foto ze strony, tarcza przyjdzie inna niż na ich zdjęciach wykonanych kalkulatorem.Sam zamówiłem i zaskoczyła mnie tarcza. Na szczęscie bardzo pozytywnie.Jak ja porównuje z tym co mieli na stronie to praktycznie dwa różne zegarki. Kurde dzięki za info.Myślałem,że przychodzi konkretny model ze zdjęcia. jlupino zdaje sie ze maja jeszcze 70$ znizki wiec wklepuj kod.a jak juz mowa o kodach to TC-9 tez cos tam po cichu ma. -35%wyslałem do nich @ i odpisali bym wpisał.. blackfriday - mam nadzieje ze to kod bez ograniczen a nie tylko dla mnie, jeszcze sie obraza jak tak go rozdam A jak uzyskać ten kod?Jeśli tak jest faktycznie ,to zaraz zakładam PPMam BLACKFRI2018 , ale chyba już za późno Edytowane 27 Listopada 2018 przez jlupino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4114 Napisano 27 Listopada 2018 A jak uzyskać ten kod?Jeśli tak jest faktycznie ,to zaraz zakładam PPkod wklepujesz po dodaniu do koszyka i przejściu do płatności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4115 Napisano 27 Listopada 2018 (edytowane) jlupinoprzychodzi konkrety model ze zdjęcia. Tylko ich aparat fotograficzny to jakas kpina i kolorystycznie on wygląda WSPANIALE w porównaniu do tego co jest na stronie internetowej.Zresztą zrobie zdjęcie swojego i dorzuce dla porównania to co było na ich stronie. Tylko światło musi byc konkretne a dzis juz za późno. Bo też mam tylko kalkulator do robienia zdjęć Edytowane 27 Listopada 2018 przez ravraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8867 #4116 Napisano 27 Listopada 2018 Kolega chyba dopytuje jeszcze o kod do regi na 70$ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlupino 18 #4117 Napisano 27 Listopada 2018 (edytowane) No tak,o Regie mi chodziło ,aleDzięki wielkie konax Edytowane 27 Listopada 2018 przez jlupino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4118 Napisano 27 Listopada 2018 Get $70 OFF REGIA Timepieces on Black Friday ! Code - BLACKFRI2018Niestety juz nie aktualne.Sprawdziłem na stronie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8867 #4119 Napisano 27 Listopada 2018 @piotrek39 - parę dni temu miałem przyjemność przymierzyć Twój zegarek u Tomka. Bardzo Ci gratuluję tego co stworzyleś. Zegarek wygląda jak wyrób doświadczonego microbrandu. Dla mnie 99% ideału. Tylko mocniejsze wygiecie uszu spowodowałoby że zegarek stałby się bardziej przyjazny mniejszym nadgarstkom.Wiem, że tą opinią wyostrze apetyty niektórym na ten model. Ale ludzie, warto pukać do drzwi Piotra. Tomek na razie to szczęściarz.Diver z brązu bez kompleksów 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4120 Napisano 27 Listopada 2018 A ja Boba pomacałem . Fajne zegarki!... I chyba zapoluję na poprzednie roczniki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4121 Napisano 27 Listopada 2018 Powitoł @piotrek39, jakbyś kiedyś zdecydował się na wyprodukowanie Renegata w minimalnie mniejszej skali, tak 43 mm średnica, max 51 l2l, i max 14-15 mm wysokości, to miałbyś u mnie solidny pieniążek za niego. Jak dla mnie jest to projekt roku O, to to Uszy w dół też ciekawy pomysł Z innej szosy: 1000 metrowy mako u zelosa - Great White 1000m Diver https://zeloswatches.com/collections/great-white-1000m-diver?mc_cid=a48316b9a6&mc_eid=11f7c66c65 Niebieski nawet fajny, i może na nadgarstku by się zmieścił...? 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8867 #4122 Napisano 27 Listopada 2018 Myślę i zbieram frankliny Chyba czarny, co nie? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4123 Napisano 27 Listopada 2018 44 mm. I w sumie kolejne takie "nic". No nie ma szału. Ja po prostu poczekam, aż Piotrek zrobi pilota... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4124 Napisano 27 Listopada 2018 (edytowane) Nie mam słów już może zwykłe Dziękuje wystarczy ? Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 27 Listopada 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4125 Napisano 27 Listopada 2018 Czyżbyś dusił się dymem kadzidła? Uuuu... Feeee... Kapłanowi nie przystoi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach