piotrek39 3574 #4126 Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) HahahaNa Ciebie zawsze można liczyć I rzeby nie na pusto zaczynam testy prototypu Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 28 Listopada 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #4127 Napisano 28 Listopada 2018 A tryciaka w brązie widzieli? 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4128 Napisano 28 Listopada 2018 Moda na brąz nadal widać trwa . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8409 #4129 Napisano 28 Listopada 2018 HahahaNa Ciebie zawsze można liczyć I rzeby nie na pusto zaczynam testy prototypu Sent from my iPhone using Tapatalkfiu fiu, jest co nosić A tryciaka w brązie widzieli? któryś z kolegów zapodał już ten zegarek. dla mnie ciut za duży. ale jest ciekawy Moda na brąz nadal widać trwa .jakoś się kręci 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4130 Napisano 28 Listopada 2018 No Rafał jest co nosić ale o dziwo wygodny , nawet bardzo biorąc pod uwagę jego gabaryty 18.5 cm mój nadgarstek. Gdyby był niższy o 6 mm byłby super wygodny , teraz ma około 19 mm wysokości Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #4131 Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) Gadali i gadali że koronka na dziesiątej nie ma być w Renegade no to mata. Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk Edytowane 28 Listopada 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #4132 Napisano 28 Listopada 2018 Piotr super kompozycja!!! Wskazówki mogłyby być nieco bardziej mięsiste, ale kolory koperty fajnie grają z tą tarczą, no i nato też pasi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #4133 Napisano 28 Listopada 2018 Piotr super kompozycja!!! Wskazówki mogłyby być nieco bardziej mięsiste, ale kolory koperty fajnie grają z tą tarczą, no i nato też pasi! Czekam na lepsze wskazowki ale komus(imiennikowi) ta kompozycja sie nie podoba . 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4134 Napisano 28 Listopada 2018 Nie , pisałem tylko , że być może dzieje sie za dużo i troche mi przeszkadza bezel środkowy , zbyt się wyróżnia. Gdyby tarcza była ciut jaśniejsza było by super. A pisałem , że ogólnie jest fajny. Ale ważne , żeby się podobało Tobie albo ewentualnym klientom. I tyle. Ten zegarek z jakom kolwiek tarczą , w moich oczach świetny. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #4135 Napisano 28 Listopada 2018 Piotr, ale sekundnik zostaw!Piotrek, ta koperta to jest światowy numer 1. Trzeba mieć do niej kawałek ręki, ale prawdziwa sztuka nie idzie na kompromis! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4136 Napisano 29 Listopada 2018 Niewiem , może jestem jakimś zakompleksionym zgredem , albo nadopiekunczym tatą jak by niebyło to moje dziecko i się jak każdy rodzic o nie martwię Po pracy wziołem sobie lekarstwo w płynie na uspokojenie ostatnio dużo się dzieje w moim życiu Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #4137 Napisano 29 Listopada 2018 Spoko no to na zdrowie. Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4138 Napisano 29 Listopada 2018 Nazwa na grubaska już jest Thunder bardzo mi sie spodobała Grzmot to właśnie w nim siedzi Dzięki Paul221 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #4139 Napisano 29 Listopada 2018 Dobra nazwa na tą sztukę.A tu taki wyszedł i już tak zostanie Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8409 #4140 Napisano 30 Listopada 2018 Dzień dobry 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4141 Napisano 30 Listopada 2018 Powitoł Dobry, dobry Wybaczcie jakość fotki 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4142 Napisano 30 Listopada 2018 Fajne czasomierze macie panowie ja ciąg dalszy testuje THUNDER watch Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8409 #4143 Napisano 30 Listopada 2018 z ciekawości pooglądałem sobie na ebaju kaventsmanna różne wyroby. rzeczywiście Piotrze widać że lubisz ten styl. zastanawiam się tylko, a może nie należy się zastanawiać (bo to kwestia czasu), tylko poczekać na............na moment kiedy to kaventsmann będzie czerpał inspirację od Ciebie. mocno kibicuję Twoim pomysłom (nie ma znaczenia czy są one na mój nadgarstek). wiem, że miłe słowo też napędza do pracywięc.... jak napisał @Thomas666 "prawdziwa sztuka nie idzie na kompromis"najgorszą rzeczą jaką mógłbyś zrobić to "brązowego SKX", czyli jakiegoś klona istniejącego zegarka. idż swoją drogą. A akcenty polskie są tylko wartością dodaną - mocno dodaną dobra wystarczy. bo w jakiś dziwny ton zacząłem bić. chyba za dużo "na myszach pędzonej" wlałem w żyły obiecuję, że już teraz będę pisał tylko: "nuda,....ale to już było,.....znów to samo,....bla bla bla" 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4144 Napisano 1 Grudnia 2018 Patynuje na zielono więc brąz jak nic Rusza zrzuta na kikstarterze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4145 Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) No z tym to w tłumie nie zginiesz Edytowane 1 Grudnia 2018 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4146 Napisano 1 Grudnia 2018 Nie spać, postować brązy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #4147 Napisano 2 Grudnia 2018 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8409 #4148 Napisano 2 Grudnia 2018 Hej 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #4149 Napisano 2 Grudnia 2018 Abir, fajne ujęcie... Kontynuujemy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4150 Napisano 2 Grudnia 2018 Nie spać, postować brązy Pierwsza fotka wymiata! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach