gienek_mkb 885 #5276 Napisano 15 Lipca 2019 Dzięki koledzy! Na razie nie będę niszczył nalotu (chyba). Bardziej chodziło mi o to , że zegarek przyjechał do mnie już taki, a przyjemnie by było zobaczyć ten proces na przestrzeni czasu 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5277 Napisano 15 Lipca 2019 A, to spoko, ja też wyczyściłem patynę jak kupiłem używanego Żabola i to samo zrobiłem z Rawai. Teraz mają patynę nabytą wyłącznie u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5278 Napisano 16 Lipca 2019 (edytowane) Piszesz o grynszpanie czy jego braku ? O jego braku. O efekcie jaki jest na figurce. Też jest fajnyJestem z moim pierwszym brąziakiem I od razu zapytam na przyszłość bo już niezłą "patynkę" złapał. Co robić by odnowić taką kopertę? Nie widzę zdjęcia na Tapatalk.Ale kopertę fajnie i bezpiecznie czyści keczup Edytowane 16 Lipca 2019 przez _Kwiatek_ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16020 #5279 Napisano 16 Lipca 2019 Nowa Makara. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5280 Napisano 16 Lipca 2019 Już ją gdzieś widziałem. Podobna do poprzedniej. Coś ją tam obcieli i oszlifowali i wyszła chyba 2mm mniejsza. To na +.Ale czy wskocze 2 raz do tej samej rzeki, sam nie wiemPod koniec mca ma być na kickstsrterHelson na wypadzie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5281 Napisano 17 Lipca 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5282 Napisano 17 Lipca 2019 Widzę nowy design na deklu! Tunindowana klamra od Majfrenda i ten pach fajnie grają ze zgniłkiem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5283 Napisano 17 Lipca 2019 Bardzo ładnie Piotr. Czy ten pasek tylko tak wygląda na zdjęciu, czy rzeczywiście jest grubo gruby? Ja dziś z Boldrem mamy randkę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5284 Napisano 17 Lipca 2019 Tomek Zdjęcia Dobry , jego zegar pasek mój , jeszcze nie doleciał do mnie. Klamrę on tak tuningował. Dekiel jeden z pierwszych jeszcze przez Leszka trawiony. Abir Tak , ten pasek grubo gruby. Ale na ręce całkiem ok leży. To nie do zegarów eleganckich , czy garniturowców. Musi robić wrażenie w połączeniu i tak jest. To jednak trzeba lubić , wykonanie mistrzowskie. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5285 Napisano 18 Lipca 2019 Boldr pięknie współpracuje z chemią w wodzie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3344 #5286 Napisano 18 Lipca 2019 Ale doskonały efekt osiągnąłeś. Jaka to ta chemia w wodzie jeśli nie tajemnica? 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5287 Napisano 18 Lipca 2019 (edytowane) Ja to myślę że Kolega jest znów gdzieś na wywczasie a ta chemia to zwykła sól w wodzie?! Stary zazdroszczę Ci tego Boldra jak cholera!! Edytowane 18 Lipca 2019 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5288 Napisano 18 Lipca 2019 Oczywiście, tu nie mamy tajemnic. Sprawa prosta, dość słona woda morska + pływanie na materacu. I tak każdy z brązów po 2 dni kąpieli Ja to myślę że Kolega jest znów gdzieś na wywczasie a ta chemia to zwykła sól w wodzie?! Stary zazdroszczę Ci tego Boldra jak cholera!!Odwagi.... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5289 Napisano 18 Lipca 2019 Kurde, masz dwa miesiące wakacji?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5290 Napisano 18 Lipca 2019 Odwagi.... Gdyby był meteoryt to już bym zamawiał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5291 Napisano 18 Lipca 2019 Zabrałem tylko 7,plus 2 sztuki w stali. Żeby na powrocie celnicy w 3city nie wypytywali A zapytam was, czy ktoś miał do czynienia z nethunsem no 5 bronze. Chodzi mi ta bestia po głowie. Ewentualnie zoretto indy. Ale nethuns bardziej.Kawał brąza, jednak obciąża mi wątrobę bardziej niż ten nowy brąz od h2o 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5292 Napisano 19 Lipca 2019 Przepraszam za spam boldr, ale... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5293 Napisano 19 Lipca 2019 No dobra, mała zmiana na wieczór.Tank i tequila ze zbiornika. Jutro będę tęsknił za słodką wodąA jutro ancon idzie do kąpieli 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5294 Napisano 20 Lipca 2019 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #5295 Napisano 22 Lipca 2019 Spróbuj koniecznie Tequili na słodko (wersja dziewczęca): pomarańcza zamiast cytryny i cynamon zamiast soli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #5296 Napisano 22 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5297 Napisano 22 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5298 Napisano 24 Lipca 2019 Wreszcie dorwałem 44mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8566 #5299 Napisano 24 Lipca 2019 graty,gdzie znalazłeś? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5300 Napisano 24 Lipca 2019 graty,gdzie znalazłeś?na jakimś hiszpańskim forum, miałem ustawiony alert w apce watchpatrol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach