abir 8437 #7101 Napisano 18 Sierpnia 2020 A cóż to jest? Widzę na tarczy logo Phoibosa. Ale wyłącznie logo. Sama tarcza do żadnego Phoibosa mi nie pasuje, że nie wspomnę o kopercie. To jakiś ich nowy projekt (wątpię), czy ręczna robótka?Widzę w nim jeden minus. Poza tym same ciekawe plusy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66246 #7102 Napisano 18 Sierpnia 2020 3 minuty temu, abir napisał: 8 minut temu, Perpetuum Mobile napisał: A cóż to jest? Widzę na tarczy logo Phoibosa. Ale wyłącznie logo. Sama tarcza do żadnego Phoibosa mi nie pasuje, że nie wspomnę o kopercie. To jakiś ich nowy projekt (wątpię), czy ręczna robótka? Widzę w nim jeden minus. Poza tym same ciekawe plusy A ten minus? Open heart? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #7103 Napisano 18 Sierpnia 2020 Tak jest, jakoś całkowicie nie rozumiem tego czegoś. 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66246 #7104 Napisano 18 Sierpnia 2020 Ja też raczej nie jestem miłośnikiem dziur w tarczy (no, może poza datownikiem 😁). Zwykle producenci dziurawią tarcze w czymś, co ma być potem jakimś delikatnym garniturowcem, a w tych cegłach z brązu i miedzi widzę to jeszcze gorzej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7105 Napisano 18 Sierpnia 2020 Też uważam dziurbilon za okropność🤮 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #7106 Napisano 18 Sierpnia 2020 Tu akurat jeszcze nie skreślam go całkowicie. Ma wiele co mi się podoba. Czekam na więcej zdjęć i szczegółów.Może będzie wersja bez dziury 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7107 Napisano 19 Sierpnia 2020 A takiego chińskiego Krzyśka koledzy widzieli? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66246 #7108 Napisano 19 Sierpnia 2020 2 godziny temu, BAT123 napisał: A takiego chińskiego Krzyśka koledzy widzieli? Widzieli. Może tydzień temu. Marka CW w końcu doczekała się porządnej nobilitacji w postaci chińskiej kopii. No bo jak coś nie jest kopiowane w Chinach, to tak, jakby tego w ogóle nie było. 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #7109 Napisano 19 Sierpnia 2020 Mocna "inspiracja" nie ma co... Kolorystycznie trzeba przyznać nieźle to wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7110 Napisano 19 Sierpnia 2020 Chinole szybko działają już kopia mojego zegarka w produkcji A to mój Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #7111 Napisano 19 Sierpnia 2020 Obkurwa Piotr. Współczuć! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #7112 Napisano 19 Sierpnia 2020 Nono. Można się zaczerwienić, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz.Będą chomary twoich zegarków Można to odwrócić na pozytyw. Jest to tak dobry projekt, że zdecydowali się nad nim pochylić i przestawić maszyny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7113 Napisano 19 Sierpnia 2020 Eeetam... Rolexa też podrabiają, tyle że nazwa łatwiejsza do wymówienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66246 #7114 Napisano 19 Sierpnia 2020 Widzę też plusy. Wzięli się za Twój wzór mniej więcej w tym samym czasie co za Christophera Warda. Masz coś przeciwko takiemu towarzystwu? A zupełnie poważnie, to może nawiąż z nimi kontakt, i może za jakieś rozsądne pieniądze się dogadacie na jakąś współpracę. Design Rolexa Suba już nie jest prawnie chroniony, ale Twój nie jest chyba aż tak wiekowy. Może Chińczycy też będą się woleli dogadać i współpracować niż ryzykować jakąś przepychankę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7115 Napisano 19 Sierpnia 2020 Piotrek, dawno Ci to prorokowałem... Ale tylko powinieneś się cieszyć, Chińczycy byle gówna nie kopiują. Stałeś się Marką. Tak właśnie, przez duże "M"👏 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7116 Napisano 19 Sierpnia 2020 Niby racja , ale trochę boli ten akurat zegarek powstał w bardzo małej ilości. Miał być tak grubo limitowany. Ilu odmówiłem by go zrobić ? Teraz tylko chinol łapy zaciera. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #7117 Napisano 19 Sierpnia 2020 taki kiedyś korzystał z mojej gościnności 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7118 Napisano 19 Sierpnia 2020 Co oni mają z nogami??? 🙃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7119 Napisano 19 Sierpnia 2020 Haha Rzeczywiście , coś nie tak z tymi nogami Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #7120 Napisano 19 Sierpnia 2020 Tak jakoś stopy mu do góry poszły Oni tak potrafią 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7121 Napisano 20 Sierpnia 2020 Z krainy kserokopiarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7122 Napisano 20 Sierpnia 2020 Piekarnik 220 stopni na 8 minut i już jest trochę lepiej. Minusem jest brak lumy na indeksach - upiekła się i wyparowała 🙄 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #7123 Napisano 20 Sierpnia 2020 Steeldive zadomowiło się w wątku A mnie na wspominki wzięło, kum kum kum 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71776 #7124 Napisano 20 Sierpnia 2020 W dniu 19.08.2020 o 11:26, BAT123 napisał: A takiego chińskiego Krzyśka koledzy widzieli? Spodoba się mojemu znajomemu z UK - prowadzi label o nazwie APEX. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #7125 Napisano 20 Sierpnia 2020 już jest, 45mm, 22mm uszy, 54mm L2L, 15,5mm gruby. cena tego klocka 350 oiro lub 370 franklinów jak patrzę z bliska to ta dziura przeszywa mi serce 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach