Gość Noodles #376 Napisano 19 Kwietnia 2020 A nie wiem nie wiem słyszałem, że u kolegów od Rolexów też latajo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #377 Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) No i leci do mnie batman beznazwy.pngNo i git. Guma czy bransa?Kajdan jest tragiczny, lepiej idź od razu na StrapCode PS - a co do wielkości, to się nie przejmuj, pośmiejemy się chwilę i nam przejdzie Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #378 Napisano 19 Kwietnia 2020 Kajdan. Raczej zostawię na fabrycznym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #379 Napisano 19 Kwietnia 2020 Kajdan. Raczej zostawię na fabrycznym Żółw też fajnie wygląda na NATO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #380 Napisano 19 Kwietnia 2020 A jak w żółwikach wygląda kwestia spasowania fabrycznych endlinków z kopertą? Typowe seikowe (nie żeby inni producenci mieli jakoś specjalnie lepiej) luzy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #381 Napisano 19 Kwietnia 2020 A jak w żółwikach wygląda kwestia spasowania fabrycznych endlinków z kopertą? Typowe seikowe (nie żeby inni producenci mieli jakoś specjalnie lepiej) luzy? Nie jest źle ze spasowaniem ale sama bransa to porażka...Ale jest sporo fajnych gum na lato... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #382 Napisano 19 Kwietnia 2020 Dobra, namówiliście mnie. Do mnie też jedzie Żółw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #383 Napisano 19 Kwietnia 2020 No i gitara ) jaka wersja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #384 Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Granatowy. Batman bardzo mi się podoba, ale bałem się, że będzie zbyt odpustowy. Noszę się zazwyczaj na czarno granatowo, więc raczej tylko te dwa kolory zegarków wchodzą u mnie w grę. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #385 Napisano 19 Kwietnia 2020 773? Miałem. Teraz odpustowy great white shark na Jubilee Ja znów mam już za dużo czarnych/granatowych - potrzebuję czegoś z życiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #386 Napisano 19 Kwietnia 2020 Tak, 773 Ciekawe jak będzie się nosił i czy w końcu odnajdę w nim Seiko idealne. Te które miałem do tej pory wydawały mi się albo za małe (np. SKX007), albo za duże (Monster). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #387 Napisano 19 Kwietnia 2020 No to czekamy tak swoją drogą tych nowych żółwi (king turtle) wgl nie trawię. Znaczy się karbowana tarcza spoko, ceramika na bezelu spoko ALE mogli tam dać lepszy werk np 6r35. Bo tak mamy tą ceramikę i szafir dołożone do tańszego zegarka a w droższych Seiko potrafi ego brakować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #388 Napisano 19 Kwietnia 2020 SRPD11 ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #389 Napisano 19 Kwietnia 2020 Mnie najbardziej w nowych odrzuca A u mnie ten, tylko bransa zmieniona i guma dokupiona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #390 Napisano 19 Kwietnia 2020 Fajny. Szczegółnie ten bezel z wgłębieniami:) ja jednak chciałem batmana. Noszę ciemne ciuchy i tak, powinien pasować a cyklop tak, psuje te nowe dodatkowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #391 Napisano 19 Kwietnia 2020 Fajny. Szczegółnie ten bezel z wgłębieniami:) ja jednak chciałem batmana. Noszę ciemne ciuchy i tak, powinien pasować a cyklop tak, psuje te nowe dodatkowobeznazwy.pngWahałem się właśnie pomiędzy Nietoperkiem a Sharkiem. Ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa, bo bardzo lubię żółwie i myśle, ze na tym się nie skończy. A możliwości modowania, jak się opatrzy, są bardzo szerokie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #392 Napisano 19 Kwietnia 2020 Mam wrażenie, że u mnie to będzie keeper Bardzo lubię seiko za to, że robią zegarki "po swojemu" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #393 Napisano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) SRP773 na gumie. Uwielbiam wiercone uszy Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Macmac 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #394 Napisano 19 Kwietnia 2020 Czarny chyba najładniejszy jest, zresztą wszystko w czarnej wersji jest ładne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #395 Napisano 19 Kwietnia 2020 Czarny, najbardziej klasyczny, zagości u mnie raczej na stałe, chociaż kusi mnie jeszcze SRP775 i SRP773. Tego drugiego kupiłem niedawno na CreationWatches. Przysłali mi jednak "sponiewieraną" wersję, więc odesłałem. Podpowiecie Panowie, gdzie w rozsądnej jeszcze cenie można by dostać te dwa, wymienione przeze mnie modele? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #396 Napisano 19 Kwietnia 2020 No właśnie może i klasyczny, ale według mnie w czarnej wersji za bardzo przypomina SKX007 do którego mam niesłabnącą awersję, dlatego zdecydowałem się na granatowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #397 Napisano 19 Kwietnia 2020 Bo źle na to patrzysz.To SKX przypomina czarnego żółwia 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #398 Napisano 19 Kwietnia 2020 Czarny, najbardziej klasyczny, zagości u mnie raczej na stałe, chociaż kusi mnie jeszcze SRP775 i SRP773. Tego drugiego kupiłem niedawno na CreationWatches. Przysłali mi jednak "sponiewieraną" wersję, więc odesłałem. Podpowiecie Panowie, gdzie w rozsądnej jeszcze cenie można by dostać te dwa, wymienione przeze mnie modele?https://www.shoppinginjapan.net/turtle-blue-srp773k1 Czarnego ciężko będzie dostać nowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #399 Napisano 19 Kwietnia 2020 Jedynie tarcza w Żółwiu jest fajna, reszta to imo dno, muł i wodorosty.Dla mnie osobiście SKX dawał więcej radości z noszenia niż turtlak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #400 Napisano 19 Kwietnia 2020 Jedynie tarcza w Żółwiu jest fajna, reszta to imo dno, muł i wodorosty.Dla mnie osobiście SKX dawał więcej radości z noszenia niż turtlak. Surowy dla żółwika jesteś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach