lobo82 3256 #1251 Napisano 17 Maja 2021 Wg mnie tarcza i wskazówki aftetmarketowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikoo 52 #1252 Napisano 17 Maja 2021 Proszę bardzo: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #1253 Napisano 17 Maja 2021 Chapter ring nie jest tu przypadkiem coś źle nałożony? Chodzi mi o pogrubienia na kreseczkach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8346 #1254 Napisano 17 Maja 2021 5 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Chapter ring nie jest tu przypadkiem coś źle nałożony? Chodzi mi o pogrubienia na kreseczkach na bank jest źle wsadzony, a mi osobiście jeszcze jakoś bezel nie pasuje, a dokładnie luma na godz. 12, winna być trochę wklęsła, ale może tylko takie foto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6914 #1255 Napisano 17 Maja 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikoo 52 #1256 Napisano 18 Maja 2021 16 godzin temu, KobyS0 napisał(-a): (...) a mi osobiście jeszcze jakoś bezel nie pasuje, a dokładnie luma na godz. 12, winna być trochę wklęsła, ale może tylko takie foto Luma jest odrobinę wklęsła, wyraźnie czuć to pod palcem. Skoro chapter źle osadzony, to raczej źle to wróży oryginalności tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #1257 Napisano 22 Maja 2021 Późno zakwitł i szybko zzieleniejeWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15775 #1258 Napisano 23 Maja 2021 Rozruch po 2 miesiącach… 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8346 #1259 Napisano 10 Czerwca 2021 W dniu 22.05.2021 o 17:57, abir napisał(-a): Późno zakwitł i szybko zzielenieje Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka zegar oczywiście ładny, ale pasek jakiś taki niepasujący, no oczywiście według mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8440 #1260 Napisano 10 Czerwca 2021 zegar oczywiście ładny, ale pasek jakiś taki niepasujący, no oczywiście według mnie Może na zdjęciach tak średnio wyszło. Na żywo jest dobrze. Pasek jest w ładnym brązie i jest si.Generalnie do niego pasuje wiele pasków. Ale każdy ma inny gust. Jeden woli matki drugi babki Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8346 #1261 Napisano 11 Czerwca 2021 19 godzin temu, abir napisał(-a): Może na zdjęciach tak średnio wyszło. Na żywo jest dobrze. Pasek jest w ładnym brązie i jest si. Generalnie do niego pasuje wiele pasków. Ale każdy ma inny gust. Jeden woli matki drugi babki Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka a trzeci 18 nastki hahaha ale dokładnie o gustach się nie dyskutuje.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaczorRK 0 #1262 Napisano 14 Czerwca 2021 Witam. Sprzedam, może ktoś chętny? Seiko SRPC 23K1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #1263 Napisano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Naszła mnie ochota na skórkę Edytowane 15 Czerwca 2021 przez rob3rt 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1264 Napisano 16 Czerwca 2021 Szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie tym połączeniem. Jak się nosi? 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #1265 Napisano 16 Czerwca 2021 Godzinę temu, Sol napisał(-a): Szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie tym połączeniem. Jak się nosi? Bardzo dobrze. Odpowiada mi taki vintage styl. Zawsze to jakaś odskocznia od gumy i kajdanów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11606 #1266 Napisano 16 Czerwca 2021 Ale że do divera coś takiego? 😲🤔 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #1267 Napisano 16 Czerwca 2021 Godzinę temu, tommly napisał(-a): Ale że do divera coś takiego? 😲🤔 Wiele osób na tym forum nosi divery na skórze. Seiko, Rolexy, Steinharty Panerai to już norma że na skórze. Ważne że fajnie wygląda 😃. Mi się podoba. A to chyba najważniejsze w noszeniu zegarka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #1268 Napisano 16 Czerwca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, rob3rt napisał(-a): (...) Ważne że fajnie wygląda 😃. Mi się podoba. A to chyba najważniejsze w noszeniu zegarka. 👍 Myślałem o takim pasku z podkładką do mojego chińskiego Willarda w brązie, podrzucisz śnurka? ____ Oczywiście, jeśli występuje wersja 20mm. Edytowane 16 Czerwca 2021 przez dzyndzl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #1269 Napisano 17 Czerwca 2021 6 godzin temu, dzyndzl napisał(-a): 👍 Myślałem o takim pasku z podkładką do mojego chińskiego Willarda w brązie, podrzucisz śnurka? ____ Oczywiście, jeśli występuje wersja 20mm. https://allegro.pl/oferta/pasek-tekla-z-podkladka-v2-20-20mm-handmade-in-9895569405 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11606 #1270 Napisano 17 Czerwca 2021 Do skóry nic nie mam, sam nosiłem Monstera na skórce, chodziło mi bardziej o podkładkę. Wydawało mi się, że to bardziej ma zastosowanie do zegarków vintage o małej, jak na dzisiejsze czasy średnicy 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #1271 Napisano 17 Czerwca 2021 Godzinę temu, tommly napisał(-a): Do skóry nic nie mam, sam nosiłem Monstera na skórce, chodziło mi bardziej o podkładkę. Wydawało mi się, że to bardziej ma zastosowanie do zegarków vintage o małej, jak na dzisiejsze czasy średnicy Żółwik jak na dzisiejsze standardy to też taki trochę vintage 😉. Teraz królują smartwtche itp. W dzisiejszych czasach każdy mechaniczny zegarek to vintage 😀. A podkladkę zawsze można zdjąć jak już się znudzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1272 Napisano 17 Czerwca 2021 4 godziny temu, tommly napisał(-a): Do skóry nic nie mam, sam nosiłem Monstera na skórce, chodziło mi bardziej o podkładkę. Wydawało mi się, że to bardziej ma zastosowanie do zegarków vintage o małej, jak na dzisiejsze czasy średnicy Dlatego mnie to połączenie zaskoczyło. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #1273 Napisano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Wiadomo nie jest to zestaw kąpielowy. Chodziło mi oto żeby zegarek nabrał charakteru i wyglądu takiego trochę vintage. I chyba się udało 😉 A tak z innej beczki. To może by zrobić osobny dział pod tytułem Pokaż jak odpicowałeś swojego divera seiko. Wiele osób chwali się swoimi zegarkami na przeróżnych paskach, bransoletach itp, modami typu wkładką bezla lub zmienione wskazówki. Są pewnie też tacy co szukają inspiracji bo nie mają pomysłu. Edytowane 17 Czerwca 2021 przez rob3rt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1274 Napisano 17 Czerwca 2021 Nowe żółwie mają na bezelu kompas więc taki pasek jak najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #1275 Napisano 17 Czerwca 2021 Ten po prawej całkiem fajny. Tylko ten datownik jakoś tak dziwnie umieszczony. Mogli to zostawić na swoim miejscu i z dniem tygodnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach