Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Capri

Jakiego G-shocka masz dzisiaj na ręku

Rekomendowane odpowiedzi

.

Edytowane przez Jogi

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mevtm7V.jpg

1 minutę temu, TomG80 napisał(-a):

Marcin@murcins , dobrze? emoji6.pngf4ad4563ff93ba96f89648d62d7ffe7a.jpg

🤣 gitara 👊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, TomG80 napisał(-a):

Marcin@murcins , dobrze? emoji6.pngf4ad4563ff93ba96f89648d62d7ffe7a.jpg

a gdzie nowy nabytek okazyjny :) chyba nie w sejfie :) ?

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, unadarek napisał(-a):

a gdzie nowy nabytek okazyjny :) chyba nie w sejfie :) ?

Wszystkiego na raz nosić się nie da, a nowy nabytek będzie głównie wykorzystywany na specjalne okazje, a takowych nie miewam zbyt często. Niemniej jego focie na pewno się tu pojawią. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, TomG80 napisał(-a):

Wszystkiego na raz nosić się nie da, a nowy nabytek będzie głównie wykorzystywany na specjalne okazje, a takowych nie miewam zbyt często. Niemniej jego focie na pewno się tu pojawią. :)

fajny filmik (polecam Kolegom) na YT z nowym nabytkiem - nie zdradzę jakim ale -  zacytuje  wpis Tomka z przed  4 lat:| "Córeczko, w tym miesiącu nie będziemy już jedli mięska, bo tatuś kupił sobie nowy zegarek." ;) :) niech bezawaryjnie się nosi i nie spada z reki !!!

https://www.youtube.com/watch?v=ucUNtlCEntw

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.11.2021 o 15:29, TomG80 napisał(-a):

Tomku fajne porównanie, zwłaszcza z Tomka G1000 :D (3 x T)

Kiedyś polowałem na wersję G, ale od kiedy weszło B na rynek, to odpuściłem temat i widzę, że w sumie dobrze zrobiłem.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.11.2021 o 08:14, SurferTM napisał(-a):

…a to powód otwarcia szuflady:

68dffb5b402b98c73f2e6830e69666c3.jpg
ccbf30665137d6570c74a41584d64b68.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czyżbyś był pierwszy na forum z analogowym frogiem ? :)

Osobiście mam nadzieje, że Casio nie zrezygnuje całkowicie z cyfrowych frogów...i żyje marzeniami by rozmiarowo wrócili do GW200Z

Już to pisałem, ale powtórze

Nie moge zrozumieć tego, że wyskoczyli z całkowicie nowym pomysłem, a nie usiedli nad tym by zaprojektować nowe indeksy i wskazówki.

Patrząc na zdjęcie, dopiero napis 'frogman' uzmysłowił mi, na co patrzą moję oczęta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno nie jestem pierwszy. Może jestem jednym z nielicznych z tym właśnie modelem… ja już jestem zmęczony tylko cyfrowymi Casio stąd to dla mnie odmiana jakiej szukałem.

5db0f17140c0e047c8eb9c2cf5eb517a.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, SurferTM napisał(-a):

Na pewno nie jestem pierwszy. Może jestem jednym z nielicznych z tym właśnie modelem… ja już jestem zmęczony tylko cyfrowymi Casio stąd to dla mnie odmiana jakiej szukałem.

5db0f17140c0e047c8eb9c2cf5eb517a.jpg

jestem ciekawy jak przy uderzeniach porządnych zachowuje się ten zegarek - czy aby mu wskazówki nie poodpadają - w cyfrowym to nie grozi :) Chodź pewnie Casio coś tam testowało - zanim go wypuścili. 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jestem ciekawy jak przy uderzeniach porządnych zachowuje się ten zegarek - czy aby mu wskazówki nie poodpadają - w cyfrowym to nie grozi Chodź pewnie Casio coś tam testowało - zanim go wypuścili. 

Poważnie pytasz? To pomyśl o wszystkich gwg1000, gpw200, MRG, MTG..etc. Ba! Nawet najprostszym ga2100. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, p.r.p. napisał(-a):

Poważnie pytasz? To pomyśl o wszystkich gwg1000, gpw200, MRG, MTG..etc. Ba! Nawet najprostszym ga2100. 🤣

a widziałeś aby ktoś je używał ekstremalnie - bo ja widzę na basenie lub na przechadzce w lesie  lub ekstremalnie w biurze przy komputerze - gdzie każdy zegarek wytrzyma -a gdzie  np praca z młotem pneumatycznym przez dwa tygodnie z zegarkiem na ręce - ciekawy jestem wyniku jak się zachowa - nie twierdze że się rozpadnie ale to byłoby ciekawe

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a widziałeś aby ktoś je używał ekstremalnie - bo ja widzę na basenie lub na przechadzce w lesie  lub ekstremalnie w biurze przy komputerze - gdzie każdy zegarek wytrzyma -a gdzie  np praca z młotem pneumatycznym przez dwa tygodnie z zegarkiem na ręce - ciekawy jestem wyniku jak się zachowa

Darek.. Za mało widać jeszcze o G-shockach wiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi