Adi 4707 #351 Napisano 1 Sierpnia 2018 Bardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Art18 15 #352 Napisano 1 Sierpnia 2018 Przy zakupie dwóch (na drugi zegarek jest -15%) i przy uwzględnieniu rabatu 10% wychodzi niecałe 2700 za sztukę .Na szczęście ostatnio kupiłem gwn q1000 i gpw 2000 i kolejny zegarek aż tak bardzo nie kusi. pozdrawiamRadekFaktycznie jak wpiszesz kod rabatowy cena za sztukę to 2800 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #353 Napisano 1 Sierpnia 2018 Jak zejdzie na odpowiedni pułap cenowy, to 3/4 forum będzie go miało. Nie ma co na to liczyć, bo oprócz ceny ma sporo innych, napiszę delikatniej, nie-zalet.Ale może 34 osoby na forum się uzbierają 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #354 Napisano 1 Sierpnia 2018 To samo można powiedzieć na przykład o GWG i którejkolwiek kostce, co nie przeszkadza cieszyć się tej ostatniej dużą, a po nowych wypustach jeszcze większą popularnością.Wydaje mi się, że wielu użytkowników forum traktuje praktyczność zegarków i ich taktyczne możliwości nieco z przymrużeniem oka. Zegarek ma się podobać właścicielowi, ma mieć to coś i... ma być kolejny Niemniej jednak mnie się nowy Rangeman podoba i jak eGlobal w końcu zechce go sprzedawać, to pewnie kupię... i Tomaliusz pewnie też kupi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #355 Napisano 1 Sierpnia 2018 Nie ma co na to liczyć, bo oprócz ceny ma sporo innych, napiszę delikatniej, nie-zalet.Ale może 34 osoby na forum się uzbierają taaa lepsze sa wyswietlacze które pokazują połamane cyferki rodem z lat 80tych hehehe, one mogły być fajne ale do czasu pojawienia się chociażby matrycy typu "matrix" nie wspominając już o tej zastosowanej w nowym romku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #356 Napisano 1 Sierpnia 2018 Tomaliusz i GPR? Prędzej się diabeł święconej wody napije. Choć z drugiej strony przyznam,że taki widok sprawiłby mi dziką satysfakcję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1344 #357 Napisano 1 Sierpnia 2018 taaa lepsze sa wyswietlacze które pokazują połamane cyferki rodem z lat 80tych hehehe, one mogły być fajne ale do czasu pojawienia się chociażby matrycy typu "matrix" nie wspominając już o tej zastosowanej w nowym romku Po co zmieniać coś co się sprawdza i to od dawna Do wyświetlania cyfr są idealne, proste i dobrze widoczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #358 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Po co zmieniać coś co się sprawdza i to od dawna Do wyświetlania cyfr są idealne, proste i dobrze widoczne.To się nazywa rozwój,ewolucja technologiczna,wszystko się zmiena. Idąc Twoim tropem powinniśmy dziś jeździć wozami konnymi?One też kiedyś się sprawdzały. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Łomatko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #359 Napisano 1 Sierpnia 2018 Zmiany są wskazane i następują prędzej, czy później.Jednakże pewne rzeczy pozostają klasyką.Nie wszystko co nowe jest lepsze. Czas pokaże czy PseudoRangeman będzie się cieszył takim powodzeniem jak Roman I Piękny. Ale fajnie, że budujecie sobie grupę wsparcia 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1344 #360 Napisano 1 Sierpnia 2018 @Łomatko IMO wszedłeś na niewłaściwy trop/porównanie, aż chciałoby się zakrzyknąć Twoim nickiem .Czy to stary wyświetlacz LCD czy nowy zasada działania jest podobna, a w swoim komentarzu odniosłem się do określenia Kolegi share28 > "(...) połamane cyferki rodem z lat 80tych". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #361 Napisano 1 Sierpnia 2018 Wróżką nie jestem, ale max 10% wpisów tego co Romek ostatni.Zmiany są wskazane i następują prędzej, czy później.Jednakże pewne rzeczy pozostają klasyką.Nie wszystko co nowe jest lepsze. Czas pokaże czy PseudoRangeman będzie się cieszył takim powodzeniem jak Roman I Piękny. Ale fajnie, że budujecie sobie grupę wsparcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #362 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Co tu się wyprawia To wszystkim tym którzy nadużywają mojego nicka w postach ....A jak będzie GPR za pincet to se kupię do pudełka Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #363 Napisano 1 Sierpnia 2018 @Łomatko IMO wszedłeś na niewłaściwy trop/porównanie, aż chciałoby się zakrzyknąć Twoim nickiem .Czy to stary wyświetlacz LCD czy nowy zasada działania jest podobna, a w swoim komentarzu odniosłem się do określenia Kolegi share28 > "(...) połamane cyferki rodem z lat 80tych".Nick powstał właśnie po przeczytaniu pewnych postów...masz absolutną rację,to jest stary,dobry LCD ale sam przyznasz, trochę go podrasowali i efekt taki że niby to samo ale całkiem nowa jakość.I tutaj właśnie widzę sens zmian i rozwoju.Stare ,ósemki, zastąpili pikselami i jest kosmos,musieli to zrobić bo jak narysować mapkę ósemkowo.Co tu się wyprawia To wszystkim tym którzy nadużywają mojego nicka w postach ....A jak będzie GPR za pincet to se kupię do pudełka łomatko od razu nadużywali,ledwo że trzy raza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #364 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Zmiany są wskazane i następują prędzej, czy później.Jednakże pewne rzeczy pozostają klasyką.Nie wszystko co nowe jest lepsze. Czas pokaże czy PseudoRangeman będzie się cieszył takim powodzeniem jak Roman I Piękny. Ale fajnie, że budujecie sobie grupę wsparcia w miłości do klasycznych przedmiotów nijak nie przeszkadza otwartość na zmiany,znam takiego co restauruje stare auta ale dzieciaki do przedszkola wozi hybrydą.Jak przeglądałem cały wątek, odniosłem wrażenie jakby w średniowieczu.Na stachowym polu.Za stodołą wylądował F16.Co takiego rewolucyjnego jest w tym GPR? On nie jest zrobiony z kryptonitu i nie jest zasilany reaktorem zimnej fuzji.Ot zwykły, trochę unowocześniony Roman.Stal,szkło,plastik,kilka procesorów i kawałek porcelanki.....nie kryptonit.Nie bójmy się go panowie.( I panie jak są jakieś) Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Łomatko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #365 Napisano 1 Sierpnia 2018 A jak będzie GPR za pincet to se kupię do pudełka A nie mówiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #366 Napisano 1 Sierpnia 2018 w miłości do klasycznych przedmiotów nijak nie przeszkadza otwartość na zmiany,znam takiego co restauruje stare auta ale dzieciaki do przedszkola wozi hybrydą.Jak przeglądałem cały wątek, odniosłem wrażenie jakby w średniowieczu.Na stachowym polu.Za stodołą wylądował F16.Co takiego rewolucyjnego jest w tym GPR? On nie jest zrobiony z kryptonitu i nie jest zasilany reaktorem zimnej fuzji.Ot zwykły, trochę unowocześniony Roman.Stal,szkło,plastik,kilka procesorów i kawałek porcelanki.....nie kryptonit.Nie bójmy się go panowie.( I panie jak są jakieś) hehehe no własnie niektórzy chyba się boją tego zegarka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84749 #367 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Znając Tomaliusza i tak kupi nowego Romka a ja mu przypomnę tą qupe.... Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #368 Napisano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) ... qupe.... qpe Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Art18 15 #369 Napisano 1 Sierpnia 2018 Wczoraj był na watchshop w promocji za 2800 zł, po kilku godzinach już wszystko wymiecione. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #370 Napisano 2 Sierpnia 2018 Podobno przy zakupie większej ilości można go było kupić na wagę i wychodziło sporo taniej dlatego właśnie wszystkie wymiotło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #371 Napisano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) A nie mówiłem tak, mówiłeś,ale do pudełka się nie liczy,jak nie zobaczę foty z zegarkiem na nadgarstku-nie uwierzę.Oczywiscie na tomaliuszowym nadgarstku-dla uściślenia. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Łomatko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #372 Napisano 13 Sierpnia 2018 Dziś zamówiłem niebieski pasek do mojego czarnego Rangemana :-)). Czas oczekiwania 4 tygodnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #373 Napisano 13 Sierpnia 2018 Dziś zamówiłem niebieski pasek do mojego czarnego Rangemana :-)). Czas oczekiwania 4 tygodnie. No to wchłonęło Cię szaleństwo "G" chyba Swoją drogą z dzisiaj ponownie obejrzałem filmik Mateja o GPR-B1000.Ciekawi mnie czy wśród klienteli przyjmie się taka ścieżka Casio.Ów czasomierz - przyznaję, to bardzo dobry projekt i będę śledził ten wątek aby poznać opinię użytkowników. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WookieWroc 33 #374 Napisano 13 Sierpnia 2018 Jak będę chciał smartwatcha którego paruje się z telefonem to kupię coś innych firm które robią to lepiej. To tak jakby Garmin albo Samsung zrobili nagle zegarek typu gulfmaster albo gravitymaster. 0 GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #375 Napisano 13 Sierpnia 2018 Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby S lub G zrobili coś, co będzie cechowało się zwiększoną wytrzymałością na wstrząsy, wodę i trudne warunki, w których takie zegarki mogą się przydać, nie wspominając o zwiększonej żywotności na baterii. Dlaczego od razu negować swojego rodzaju nowatorskie podejście Casio. Zrobili coś, co świetnie sprawdzi się w terenie. A to, że zegarek łączy się z telefonem, nie oznacza od razu, że musi odbierać maile, sms-y i umożliwiać przeglądanie stron www Jedynie ten rozmiar... niedługo wyjdzie na jedno, czy założę zegarek, czy przywiążę telefon do nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach