Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na tej fotce jest 55g?

Tak we własnej osobie :)   i to ten czarny z drobną podziałką (ten fajniejszy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy bezel nie powinien czasem być cyfrowy?

sa2a6uhe.jpgeruhatur.jpgZdjęcia poglądowe. To zależy ile ma lat. Pierwszy jest trochę starszy, drugi to Spartak Moskwa :)

Edytowane przez oprzemyslaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak we własnej osobie :)   i to ten czarny z drobną podziałką (ten fajniejszy)

Pytam bo ostatnio na podstawie takich fotek kupiłem 2 Luche i wyszła straszna lipa, Dzięki za pomoc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa2a6uhe.jpg<br /><br />eruhatur.jpg<br /><br /> Zdjęcia poglądowe. To zależy ile ma lat. Pierwszy jest trochę starszy, drugi to Spartak Moskwa :)<br /><br />Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka<br /><br />

Hmm, czyli w razie czego można na niego polować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, czyli w razie czego można na niego polować...

Tylko jak ma być noszony to trzeba pamiętać, że jest mały i będzie dziwnie wyglądał na dużym nadgarstku  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sehadysa.jpg

Tak dla porównania ze współczesną Amfibią. :) Fotka na szybko ;)

Edytowane przez oprzemyslaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, wiem, to dla syna 8-latka, który nie chce nosić badziewnego elektronika z lidla, tylko coś ze wskazówkami :) Zwykły komandirski jest dla niego za duży, więc poluję na mniejsze. Dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serducho się cieszy, że złapał bakcyla jak tatuś. Obserwuje aukcje, jeździ na bazarek. Żonka w czasomierze wrobiona, starszy i młodszy syn również więc czego chcieć więcej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serducho się cieszy, że złapał bakcyla jak tatuś. Obserwuje aukcje, jeździ na bazarek. Żonka w czasomierze wrobiona, starszy i młodszy syn również więc czego chcieć więcej...

Mój 5- latek każe sobie takiego komandirka zakładać na basen :) w jego przypadku idealnie pasuje do zegarka zwykły parciany pasek (wąziutki nadgarstek).

Co do bakcyla to też go oczywiście złapał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy koronka w tej Rakietce jest TEGES??

post-67292-0-81159900-1392217210_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I kolejne pytanie, tym razem zegarek dla żony :)

Czy faktycznie w pobiedzie montowany był mechanizm wostoka? Tak sugeruje sprzedający.

post-29341-0-40423200-1392240738_thumb.jpg

post-29341-0-14247400-1392240747_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Nie był montowany, ale pasuje tak jak np. od majaka czy wczesnych pobied równiez. Z punktu widzenia eksploatajcji to lepiej, bo te starsze sa lepszej jakości, lecz jeśli chodzi o wartość kolekcjonerką to drastycznie spada przy i tak zegarki niskiej wartości (pobiedy z lat 90-tych słabo się cenią :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie jest najgorzej. Żonce się podoba więc może się skuszę, Dzięki za radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki ładny mechanizm, poszukaj mu budy z epoki i będzie miodzio. No chyba, że żonie podoba się taka pabieda do noszenia, wtedy tak jak mówi Wojciech zostaw jak jest bo ten jest lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam..

Dzisiaj na siłowni widziałem zegarek, u chłopaka na ręce.. Może wy pomożecie określić mi co to może być, dodam że nie mam zdjęcia, tylko opis:-P

Zegarek całkowicie elektroniczny, z dużymi cyframi na wyświetlaczu. Kształt koperty kwadratowy, szaro biały z przewagą białego koloru.

Białe przyciski po bokach.

Pasek napewno nie skórzany, raczej syntetyczny, możliwe że silikon, cały szary.

Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Misiajka - sorki, ale twój opis nie wystarczy do ustalenia co to może być. Tutaj pytamy się i otrzymujemy odpowiedzi na temat zegarków radzieckich / rosyjskich.  To o czym ty piszesz to po opisie wygląda mi na zwykły kwarcowy zegarek z wyświetlaczem. Taki jakich pełno małe chińskie rączki  masowo tłuką i zasypują rynek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem :-) gdzie zatem mógłbym zasięgnąć opinii, jaki zegarek sportowy z wyświetlaczem zakupić? :-)

P. S. Dziękuję za info:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem :-) gdzie zatem mógłbym zasięgnąć opinii, jaki zegarek sportowy z wyświetlaczem zakupić? :-)

P. S. Dziękuję za info:-)

Proponuję najpierw określić budżet przeznaczony na zakup , dopiero potem szukać . Tak czy inaczej mam nadzieję , że koledzy na forum doradzą i będziesz zadowolony z zegarka .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością!

Jest konkretny dział w pomocy z zakupem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi