Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

Zwykłe Amfibie w fajnym stanie chodzą za minimum 8 dych. Uważam, że za 300m przebitka X3 byłaby jeszcze w porządku.

240 zł? Chciałbym trafić w tej cenie :)

Myślę że w granicach 600 -800zł mozna śmiało uznac że cene nie jest wygórowana. Tyle że to zawsze jest subiektywna opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że w granicach 600 -800zł mozna śmiało uznac że cene nie jest wygórowana. Tyle że to zawsze jest subiektywna opinia.

Racja ,za beczkę 300m nawet dolar za metr to niezbyt wygórowana cena,tym bardziej kiedy reedycja tego zegarka nieźle się sprzedawała w cenie ponad $300/szt,,,Za uszatkę 300m to na pewno i dwa dolary za metr jest do zaakceptowania,,,http://forums.watchuseek.com/f30/vostok-amphibian-300m-rare-771570.html,,,,,http://forums.watchuseek.com/f29/vostok-2209-nvch-30-amphibian-watch-ussr-navy-diver-300m-very-rare-891033.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I właśnie 800zł jest cena startowa. I się zastanawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki sam zegarek, więc się podejmę oszacowania wieku. Otóż ja również szukałem kiedyś informacji na jego temat i z tego co pamiętam, produkowano je od 1968 do ok. 1974 roku.

Co do wyceny - koledzy odpowiedzieli jednoznacznie.

P.S. Podziel kwotę z metki przez 10 i wyjdzie Ci przybliżona wartość zegarka... Zaraz mnie opierdzielą i będą mieli rację...

Regulaminu nie czytałem, bo założyłem konto z myślą o to jedno zapytanie. Nie prosiłem też o wycenę zegarka tylko o przybliżony przedział cenowy, więc Panowie, nie macie sie co pieklić. Dzięki za odpowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I właśnie 800zł jest cena startowa. I się zastanawiam.

Jeśli tak chcesz kupić, to 800 jeszcze ujdzie. Ale ponad tysiąc na 100% bym nie dał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, potrzebuję informacji na temat tego Wostoka z werkiem 2602:
IMG_20140903_143451.jpg IMG_20140903_143527.jpg IMG_20140903_143601.jpg
Oraz Zarii na mechanizmie 2009:
IMG_20140903_143624.jpg IMG_20140903_143637.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co nie jest na sprzedaż :) Domyślam się jedynie że jest to bardzo wczesna seria Wostoka. Szukałem w internecie, ale nic nie znalazłem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wostok z Czystopola, początek lat 60. Następca zegarka Kolos, od którego różni się tylko napisem na tarczy. Tarcze były dwie - biała i czarna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Takie oto mam nowe zakupy. Proszę o kilka słów co fajne co niefajne. Co poszukiwane co zupełnie nie....

Będę wdzięczny!

Pozdrawiam, Jan

post-19054-0-64640800-1409915468_thumb.jpg

post-19054-0-87841800-1409915478_thumb.jpg

post-19054-0-54333600-1409915490_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógł byś zrobić zdjęcia mechanizmów tych dwóch pierwszych z ostatniego postu? bo to chyba werk 2809

Edytowane przez rysqut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wołny niestety z współczesnymi tarczami z wyjątkiem tej z miedzianym środkiem. Zegarek z II części to współczesna pasówka na Mołni. Z tych wszystkich najchętniej przygarnął bym zwiezdę, bo nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde !!!! pasówka drużba ale jazda - ciekawe pewnie dla kilku kolegów będą te czajki sportowe - reszta popularne często spotykane modele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Napisy na zegarku przetłumaczyłem dzięki translatorowi google: Błyskawica - Kwarc - Zrobiony w CCCP. A dalej nie mogłem znaleść na internecie o nim.

Z jakiego roku jest ten zegarek? Ile jest warty?

http://imgur.com/KaMbFbl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Napisy na zegarku przetłumaczyłem dzięki translatorowi google: Błyskawica - Kwarc - Zrobiony w CCCP. A dalej nie mogłem znaleść na internecie o nim.

Z jakiego roku jest ten zegarek? Ile jest warty?

http://imgur.com/KaMbFbl

Gratulacje Sherlocku..Skoro uzyskałeś tak wiele informacji dzięki translatorowi google,,to wpisz teraz w wyszukiwarkę.,,"How to Determine the Value of a Pocket Watch",,,Nie chce popsuć Ci kolego dalszej zabawy przez podanie na tacy wartośći tego unikatu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne byś nie popsuł ;). Jak chcesz to wal śmiało!

W regulaminie jest jasno napisane że na forum nie wyceniamy zegarków.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde !!!! pasówka drużba ale jazda - ciekawe pewnie dla kilku kolegów będą te czajki sportowe - reszta popularne często spotykane modele

Widziałem takie pasówki jakiś czas temu na Aukro.ua.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wołny niestety z współczesnymi tarczami z wyjątkiem tej z miedzianym środkiem. Zegarek z II części to współczesna pasówka na Mołni. Z tych wszystkich najchętniej przygarnął bym zwiezdę, bo nie mam.

Z miedzianym werkiem też do bani bo koperta z d... . W sprawie Zwiezd możesz pisać na PW bo mi się one ostatnio strasznie mnożą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, może koledzy mi podpowiedzą na temat tej Rakiety bo koperta to raczej z innej bajki

post-51294-0-11984000-1410452722_thumb.jpg

post-51294-0-16297600-1410452738_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi