Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne ogłoszenie - inne tez ma ciekawe

- To dotyczy sprzedaży roweru

chce się zamienić na felgi aluminiowe 13 albo pieniądze albo jeszcze może być kros skuter interesuje mnie cena 300 złoty więcej informacji pod telefonem podanym na guże pozdrawiam i zapraszam do kupna dawajcie propozycje wszystko przemyśle

- A to kierownica do gier komputerowych

kierownice kupiłem z rok temu i jest mi nie potrzebna ja ją kupiłem z dużo więcej ale może komuś się przyda z firmy manta

- O i jeszcze organy  :D 

niema zasilacza używałem go tydzień temu spalił się zasilacz albo się zamienie się dawajcie propozycje proszę pisać na olx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne ogłoszenie - inne tez ma ciekawe

- To dotyczy sprzedaży roweru

chce się zamienić na felgi aluminiowe 13 albo pieniądze albo jeszcze może być kros skuter interesuje mnie cena 300 złoty więcej informacji pod telefonem podanym na guże pozdrawiam i zapraszam do kupna dawajcie propozycje wszystko przemyśle

- A to kierownica do gier komputerowych

kierownice kupiłem z rok temu i jest mi nie potrzebna ja ją kupiłem z dużo więcej ale może komuś się przyda z firmy manta

- O i jeszcze organy  :D 

niema zasilacza używałem go tydzień temu spalił się zasilacz albo się zamienie się dawajcie propozycje proszę pisać na olx

Najlepsze jest to z CZ 175.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"miszcz" po prostu :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba jakaś prowokacja :)

dziecko w pierwszej klasie podstawówki pisze składniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem tylko dwa przez ostatnie kilka lat. Jest rzadko spotykany.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja mam 2, więc widziałeś już 4 ;) jaskrawo zielony czeka na kopertę. Jak się uda dorwać to zrobię mu SPA i korektę datownika. Ciemnozielony to fotka sprzedającego w zeszłym roku go trafiłem i zanabyłem za obrzydliwie niewielką kwotę...

post-52629-0-19048200-1420932587.jpg

post-52629-0-28925700-1420932596_thumb.jpg

Edytowane przez antyp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mam zamiar kupić i tak się zastanawiam, że nie pamiętam kiedy widziałem na jakichś aukcjach z wyjątkiem Ebay i nie wiem czy ja go zawsze przeoczyłem, nie zwróciłem uwagi czy faktycznie jest taki rzadki... :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadkie są faktycznie, niewiele ich zrobiono, gdzieś czytałem, ze wszystkiego razem z automatami 2428 było circa 5000 sztuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadkie są faktycznie, niewiele ich zrobiono, gdzieś czytałem, ze wszystkiego razem z automatami 2428 było circa 5000 sztuk

Automat to 2427. Trochę nie wierzę w te 5000 sztuk. To bardzo mała liczba a jednak wciąż się jakieś pojawiają. Biorąc pod uwagę że w czasach kiedy wyszły to chyba raczej nie były jakieś wyjątkowe zegarki to powinny się już trochę wykruszyć, a jednak wciąż są po aukcjach.

Teraz na ebay sa bodajże 3 lub cztery sztuki. Choć możę się mylę? :huh: Ale na allegro to już na pewno nie widziałem.

2477 już mam i teraz chyba kupię 2428. Byłaby miła parka jeśli faktycznie to taki rarytas :wub:

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie to z tymi 5000 sztuk to mała ściema. Było ich na pewno więcej. Sam mam 3 szt 2427 i 4 szt. 2428. Do tego 2 trupki. Na aukcjach tez je czasami widać a i w kolekcjach tez się pojawiają.

Jednak to dosyć rzadki zegarek. Jak masz okazję i cena jest w ok. 200 -300 zł to bym brał. Oczywiście jeżeli stan na to pozwala. Pamiętaj jeszcze o sprawnym datowniku bo to zmora tych zegarków.

Każdy poważny  :)  kolekcjoner powinien go mieć w kolekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie to z tymi 5000 sztuk to mała ściema. Było ich na pewno więcej. Sam mam 3 szt 2427 i 4 szt. 2428. Do tego 2 trupki. Na aukcjach tez je czasami widać a i w kolekcjach tez się pojawiają.

Jednak to dosyć rzadki zegarek. Jak masz okazję i cena jest w ok. 200 -300 zł to bym brał. Oczywiście jeżeli stan na to pozwala. Pamiętaj jeszcze o sprawnym datowniku bo to zmora tych zegarków.

Każdy poważny  :)  kolekcjoner powinien go mieć w kolekcji.

No to będę "poważnym kolekcjonerem" bo właśnie kupiłem :D

Jak przyjdzie to pokażę.

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok powinien być na werku,  myślę,że lata 50-te.

Pozdrawiam,
Zbyszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za info. Fajnie bo od dziś moja :D Pierwsza Pobieda w zbiorku

Edytowane przez rysqut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :) znalazłem dzisiaj oto takie dwa zegarki. Prawdopodobnie to są łucze i nic więcej o nich nie wiem. Oba są na chodzie. Wie ktoś coś o nich?
0ab339035c4ee4b3m.jpg
e243cd928b5e8e21m.jpg
73c95586c439aed9m.jpg
073d1d054f1bbb90m.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem!
Mam pytanie co do mojej (być może wkrótce dostępnej na bazarku) amfibii - czy to "stara i dobra", czy "nowa i nie aż tak dobra"? ;)
Wiem, że na forum się nie wycenia, ale może chociaż rząd wielkości?
Pozdrawiam!

ZEfiLO2.jpg?1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Czołem!

Mam pytanie co do mojej (być może wkrótce dostępnej na bazarku) amfibii - czy to "stara i dobra", czy "nowa i nie aż tak dobra"? ;)

Wiem, że na forum się nie wycenia, ale może chociaż rząd wielkości?

Pozdrawiam!

ZEfiLO2.jpg?1

Jak sam napisałeś...

Jest nowa i w ogóle nie jest dobra!

Rząd wysokości Twojego zarobku możesz porównać sobie na portalach aukcyjnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi