Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

To jest rzadszy rodzaj Wostoka. Cena zależy od stanu, ja za to co pokazałeś na zdjęciu nie dałbym, więcej niż 5 dyszek, to nie leży nawet obok stanu bardzo dobrego, raczej ociera się o słaby...

Za rzadki zegarek 50 zeta to raczysz raczej żartować. Wystaw na alle i zobaczysz jaka będzie cena, na pewno nie 50. A jak masz taki słaby stan i chcesz za niego 50 dych to biorę od razu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena rzecz względna, a rzeczy są tyle warte ile ktoś za nie chce zapłacić... dla mnie 150 za to co na zdjęciu to przepłacone jest.

Ja za swoje day/date zapłaciłem odpowiednio circa 100 i 5 złotych i sprzedawać nie zamierzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest rzadszy rodzaj Wostoka. Cena zależy od stanu, ja za to co pokazałeś na zdjęciu nie dałbym, więcej niż 5 dyszek, to nie leży nawet obok stanu bardzo dobrego, raczej ociera się o słaby...

To kolega pojechał z komentarzem. Też chętnie kupię za 5 dyszek, ale niestety nikt w takiej cenie nie sprzedaje  :rolleyes: ..

Stan nie jest taki zły na tej fotce... :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kchrapek- tak dokładnie tak wygląda.

Ok widzę, że to jakiś rzadszy model z tego co piszecie, zatem się skuszę na zakup. Dzięki za opinie. Postaram się jeszcze coś stargować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena rzecz względna, a rzeczy są tyle warte ile ktoś za nie chce zapłacić... dla mnie 150 za to co na zdjęciu to przepłacone jest.

Ja za swoje day/date zapłaciłem odpowiednio circa 100 i 5 złotych i sprzedawać nie zamierzam.

Hej

Możesz dać fotke tego zegarka co go kupiłeś za 100 i 5 złotych ? Ciekaw jestem jaki to model i jaki stan ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Możesz dać fotke tego zegarka co go kupiłeś za 100 i 5 złotych ? Ciekaw jestem jaki to model i jaki stan ?

Ciemnozielony za 100, żarówa za 5tkę.

Jestem na etapie polowania na kopertę za żarówy.

post-52629-0-87119200-1424212595_thumb.jpg

post-52629-0-77777600-1424212604_thumb.jpg

Edytowane przez antyp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm no to mamy obaj coś czego nam potrzeba, bo ja chętnie przyjąłbym kopertę ;) może PW?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prośbę do wszystkich. Jeśli ktoś ma pewne zdjęcie Slavy 32 jewels to bardzo proszę o czytelną fotkę lub nawet kilka ;)

EDIT. CHODZI O MECHANIZM OCZYWIŚCIE :D

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może mi powiedzieć od czego pochodzi ta koperta. Ja myślę że od starej Rakety, ale nie mam pewności.

post-74389-0-86388500-1424431062.jpg

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może mi powiedzieć od czego pochodzi ta koperta. Ja myślę że od starej Rakety, ale nie mam pewności.

Mir lub Wostok, miały identyczne 

Dla przykładu Mir Krisa:

https://plus.google.com/photos/107247623220063053982/albums/5946983717067699537/6106918266964854786?banner=pwa&pid=6106918266964854786&oid=107247623220063053982

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze Mir to już doszukałem, ale nie byłem pewny czy Wostok.

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze Mir to już doszukałem, ale nie byłem pewny czy Wostok.

Dzięki.

Dlaczego spytałeś o Rakietę?  :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo z drugiego zdjęcia wynikało ze siedzi w nim 2209 z Petrodworca   :blink:  :blink: 

i już zwątpiłem no i w złym kierunku powiodło mnie to 

https://plus.google.com/photos/113098239036073221216/albums/5196596129496621553/5196596357129888274?banner=pwa&pid=5196596357129888274&oid=113098239036073221216

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z tymi wskazówkami...te po lewej na pewno są od Starta. Czy te po prawej również? W moich wszystkich Startach są takie jak po lewej, w sieci też...ehh, człowiek czasami widzi to co chce zobaczyć :/

b3frbLP.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Enkil, ale dalej zastanawiam się czy były stosowane zamiennie, do konkretnych modeli, czy chodzi o lata produkcji zegarka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że są to zamienniki serwisowe, podobnie jak wskazówki sekundowe do błonia z czerwonym grotem - nie wychodziły takie zegarki z fobrykiale sekundniki produkowano jako serwisowe zamienniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie wskazówki w katalogu "czasy katalog" u Antonowa. Na stronie chyba 98 są starty. Niestety z komórki nie mogę dać linku.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

We wszystkich dużych Startach mam te z wcięciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja również mam wersję z wcięciami,

a mam tego rzadszego, dużego Starta z większą sub-sekundą nachodzącą na indeks "6"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy warto dać 100pln za ten zegarek?

Uważam że nie. (Widziałem go) :ph34r: Tarcza nieładna z zabrudzeniami.

Tu masz z piękną tarczą tylko z kolei koperta z przetarciami, ale łatwiej poszukać kopertę choć też na drodze nie leży.... ;)

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi