krisp1 2815 #4776 Napisano 6 Stycznia 2014 Seal - muzyk Na ręku Richard Mille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukszpan 8 #4777 Napisano 6 Stycznia 2014 Wygląda to na hasło do fortu KNOX ,ale jako że piłkarze to mistrze intelektu ,pewnie wie co nosi..... "mistrze"...o ironio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8352 #4778 Napisano 6 Stycznia 2014 taki mam "szczwany plan" Naprawdę? Szczwany jak ten lis, który wykłada na wydziale szczwanych planów w Oxfordzie? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Mościcki 0 #4779 Napisano 6 Stycznia 2014 Może Was to zainteresuje odnośnie ambasadora AP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4780 Napisano 7 Stycznia 2014 "mistrze"...o ironio Mialo być miszcze. 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4781 Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Mialo być miszcze.Jakoś tak..... -mistrze ,czy mistrzowie,i tak wiadomo..... Edytowane 7 Stycznia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #4782 Napisano 7 Stycznia 2014 xabi to akurat jeden z najinteligentniejszych pilkarzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #4783 Napisano 7 Stycznia 2014 spośród? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #4784 Napisano 7 Stycznia 2014 spośród innych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4785 Napisano 7 Stycznia 2014 xabi to akurat jeden z najinteligentniejszych pilkarzy Teraz tylko pytanie na ile inteligentni są piłkarze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4786 Napisano 7 Stycznia 2014 Teraz tylko pytanie na ile inteligentni są piłkarze? Sądząc po zarobkach, Einstein to był pikuś 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #4787 Napisano 8 Stycznia 2014 jestem kibicem realu wiec czytam na biezaco wywiady z xabim i innymi pilkarzami, zawsze ma dobry styl, inteligentne wypowiedzi, nie wzbudza kontrowersji, nie zaczepia. niektorzy kopacze to poprostu buraki np: xavi po przegranej 0 do 4 z bayernem "gralismy lepiej ale oni nie chcieli grac w pilke" oczywiscie nie chce tu napiecia kibicow pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 36 #4788 Napisano 8 Stycznia 2014 Nie wiem czy można wrzucać do "Co noszą..." bo nie wiem czy faktycznie nosi ale A. Radwańska została "twarzą" w sumie fajnej firmy produkującej ciekawe zegarki. http://www.sport.pl/celebrities/1,83535,15237085,Australian_Open__Radwanska_zostala_twarza_szwajcarskich.html#BoxSportTxt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #4789 Napisano 8 Stycznia 2014 Została twarzą i... od razu przegrała. Chyba jej zegarek nie pasował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4790 Napisano 8 Stycznia 2014 Z twarzy absolutnie mi się nie podoba, reszty nie widziałem -tu się przyznaję bez bicia, Rado miała w historii kilka niezłych i kultowych modeli ale większość absolutnie mi nie pasuje. Tutaj jest chociaż zgodność z ... twarzą. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4791 Napisano 8 Stycznia 2014 Z twarzy absolutnie mi się nie podoba, reszty nie widziałem -tu się przyznaję bez bicia, Rado miała w historii kilka niezłych i kultowych modeli ale większość absolutnie mi nie pasuje. Tutaj jest chociaż zgodność z ... twarzą. Bardzo mi się podoba jak to ująłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4792 Napisano 8 Stycznia 2014 Z twarzy absolutnie mi się nie podoba, reszty nie widziałem -tu się przyznaję bez bicia, Rado miała w historii kilka niezłych i kultowych modeli ale większość absolutnie mi nie pasuje. Tutaj jest chociaż zgodność z ... twarzą. Bardzo mi się podoba jak to ująłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #4793 Napisano 8 Stycznia 2014 o zegarku, czy o "twarzy"? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4794 Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) O twarzy Sam zegarek podoba mi się mniej albo raczej więcej niż sama Pani Agnieszka... ...ale pasują do siebie Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wenus 0 #4795 Napisano 12 Stycznia 2014 Pewnie mnie zazdrosc zzera, ale zapewne nosza to na co maja ochote nie patrzac na cene 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4796 Napisano 12 Stycznia 2014 można rozpoznać , tylko czy to są na pewno "sławni " ludzie ??? Nie mylmy rozgłosu ze sławą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1383 #4797 Napisano 12 Stycznia 2014 Do tego czasu to mogą już wyglądać jak na tych zdjęciach. Tzn. są już bez głów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4475 #4798 Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Buty fajne :-) Edytowane 13 Stycznia 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4799 Napisano 13 Stycznia 2014 Buty fajne :-)Moet &Chandon dobry..... ,buty jak na Romskim weselu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4800 Napisano 13 Stycznia 2014 @pablo ewentualnie mają tzw "kaczy śrut" w żołądku, jelitach, wątrobie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach