LukasS 2 #351 Napisano 10 Września 2006 http://www.tagheuer.com/the-brand/stars-ta...dex.lbl?lang=en 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #352 Napisano 10 Września 2006 Podobny z tej odleglosci do Kirium. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25783 #353 Napisano 13 Września 2006 Dzisiaj widziałem się z prezydentem miasta (powiatowego, 60tyś mieszkańcow, dużo inwestycji zagranicznych).Spojrzałem z ciekawości na jego zegarek i :shock: Złoto-srebry z logo....Daewoo Electronics 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #354 Napisano 13 Września 2006 Złoto-srebry z logo.... mam taki z logo plus-a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1386 #355 Napisano 13 Września 2006 Lekki obciach. Myślę, że to się zacznie zmieniać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #356 Napisano 16 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #357 Napisano 1 Października 2006 Kto widział zegarek Schumachera podczas wręczania nagród po GP Chin? Eksponował go na skalę równą dzisiejszemu sukcesowi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #358 Napisano 1 Października 2006 Kto widział zegarek Schumachera podczas wręczania nagród po GP Chin? No jak WSZYSCY widzieli Z tego co pamietam to ten pan ma kontrakt z Omega, wiec pewnie jakiegos Speedmastera mial na przegubie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #359 Napisano 1 Października 2006 Dokładnie - WSZYSCY. :> Jeżeli to Speedmaster, to dlaczego był taki duży? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #360 Napisano 1 Października 2006 Jeżeli to Speedmaster, to dlaczego był taki duży? Tez sie nad tym zastanawialem... Powinien byc z ktoryms z tych na lapce: http://www.omegawatches.com/index.php?id=213 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #361 Napisano 6 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25783 #362 Napisano 6 Października 2006 Z innej beczki, Nagib miałeś może w dłoni Wittnauer Chronograph? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #363 Napisano 6 Października 2006 twarzą Breitlinga został aktor i pilot:J.Travolta-zdjęć niestety brak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1386 #364 Napisano 6 Października 2006 Widziałem ten film. Mocna rzecz. Też zwróciłem uwagę na zegarek Hermana. Był podobny do tego z fotki powyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #365 Napisano 6 Października 2006 szczerze powiedziawszy fajny zegarek ,tylko tego {{ paskudnego ryja }} obwieszonego krzyżami nie wklejajcie więcej 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #366 Napisano 6 Października 2006 Z innej beczki, Nagib miałeś może w dłoni Wittnauer Chronograph? Witam - widziałem tylko fotografię..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #367 Napisano 6 Października 2006 Widziałem ten film. Mocna rzecz. Też zwróciłem uwagę na zegarek Hermana. Był podobny do tego z fotki powyżej.faktycznie ciekawy film, ciekawe jest także to czy przypadkiem było puszczenie zaraz po tym dokumentu o Putinie :roll: :wink: 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #368 Napisano 6 Października 2006 Goering miał też Cartiera oraz AP - podczas pobytów w Paryżu często korzystnie "kupował" zegarki i precjoza (oczywiście, kupował jedynie w przenośni).Na zdjęciu jeden z jego AP/foto z aukcji niemieckiego Crott sprzed kilku lat/ Universal, o kt. mowa wyżej, to Uni-Compax. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość martus:) #369 Napisano 7 Listopada 2006 Pan Leszek Kuzaj przylapany na zakupach w Silesia City Center w Katowicach:) Kto wie co to za zegarek?? bo ja wiem:) pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #370 Napisano 7 Listopada 2006 Kuzaj nosi Taga, jest jego ambasadorem 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #371 Napisano 7 Listopada 2006 Kuzaj nosi Taga, jest jego ambasadorem I musial go kupowac? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #372 Napisano 7 Listopada 2006 No musiał, żeby ktoś mógł mu strzelić tę przypadkową fotkę 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #373 Napisano 9 Listopada 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #374 Napisano 9 Listopada 2006 Ale na pasku. Jak na zdjęciu w salonie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #375 Napisano 9 Listopada 2006 jaki paskudny dziwoląg (a to kółeczko czerwone z napisem Monaco!!!).a myślałem, że najbrzydsza u Taga jest Formuła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach