Buczo 2128 #4876 Napisano 25 Stycznia 2014 Zawsze też możesz zaoferować pomoc w zakupie nowego zegarka A tak przy okazji. Wiem, że dla większości facet jest anonimowy i nie można powiedzieć o nim sławny, (choć ostatnio dał takiego strzała, że głowa mała ) ale jako kibic Wisły ciekawi mnie co na nadgarstku ma piłkarz Donald Guerrier. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gvizdek 175 #4877 Napisano 26 Stycznia 2014 Stachu i Rafa obowiązkowo z zegarkami na korcie w finale AO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #4878 Napisano 26 Stycznia 2014 Stachu i Rafa obowiązkowo z zegarkami na korcie w finale AO A to szczęśliwy zwycięzca i jego ceramiczny AP Offshore Diver. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #4879 Napisano 27 Stycznia 2014 Latvala ma Certine? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #4880 Napisano 27 Stycznia 2014 Stan gry Rasel CroweOmega speedmaster? nie mylę się ? ( ps świetny film) http://www.klaps.pl/galeria-osoby/3139/Robin.Wright#55905 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwist 3 #4881 Napisano 27 Stycznia 2014 Limitowany speedy na 50 rocznice. Film faktycznie niezły, tylko czemu leciał tak późno... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5477 #4882 Napisano 27 Stycznia 2014 George Michael, zegarek Cartier Santos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #4883 Napisano 27 Stycznia 2014 A ja tam chętnie przygarnąłbym te jego świecidełka, sprzedał i kupił sobie PP Grand Complications .Souljaboy i jego Rolex DDImageUploadedByTapatalk1390431266.586981.jpg Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkChyba musiałbyś to puścić w cenie złomu bo kto by kupił takie paskudztwo (może inny czarny bokser/raper)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wristwatch 2 #4884 Napisano 27 Stycznia 2014 Gość jeździł zdezelowanym saabem a na ręku speedy:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8464 #4885 Napisano 27 Stycznia 2014 Gość jeździł zdezelowanym saabem a na ręku speedy:)Uzasadnił, dlaczego - tak samo go wiezie z miejsca A do miejsca B, jak wypasiona limuzyna jakby nie patrzeć, miał rację...może do zegarków miał inne podejście 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #4886 Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Limitowany speedy na 50 rocznice. Film faktycznie niezły, tylko czemu leciał tak późno... No wiszszsz ...bo to dla dorosłych był film ..Zboczony jestem, zamiast skupić się na wątku filmu cały czas starałem się odgadnąć i złapać w jakimś kadrze ten zegarek , na szczęście przez chwilę , dosłownie ułamek sekundy mignął w całości ,,a że nie byłem pewien w 100 % tach wolałem upewnic się tutaj dzięks MWIST i przy okazji ; wszystkiego OK z powodu niedawnych urodzin Edytowane 27 Stycznia 2014 przez sapek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #4887 Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Gość jeździł zdezelowanym saabem a na ręku speedy:) A co to ma do rzeczy ? nie rozumiem ... mógłbyś mi wyjaśnić, rozszerzyć troszkę ten tok rozumowania ?, zawsze zastanawiałem się czym się kierują ludzie głoszący takie porównania\zestawienia. Że niby reżyser popełnił jakiś błąd zakładając Ruselowi Omegę do starego Saaba ?..zupełnie nie rozumiem .Reżyserzy mają kupę dobrych pomysłów na film ; np multimilioner, który żyje w kanałach NY, nie wspomne tytułu.Jak już wyżej wspomniałem film był w póznych godzinach emitowany z przeznaczeniem wg mnie dla dorosłych ..nie bez przyczyny jak widać sory za post pod postem Edytowane 27 Stycznia 2014 przez sapek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebhucz 0 #4888 Napisano 27 Stycznia 2014 Latvala ma Certine? Na kombinezonie naszywek brak... Ale że Certina jest sponsorem cyklu WRC, to wielce prawdopodobne... Co do kolegi z zespołu VW, wątpliwości nie ma, bo naszywka TH jest na kombinezonie A u Latvali w zeszłym roku było coś innego. Co to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4889 Napisano 27 Stycznia 2014 Ja nie mam żadnych negatywnych emocji w związku z problemami osobistymi Wawrinki - potrafię wyobrazić sobie taką decyzję (o ile mówimy sprawach rodzinnych) no ale nie ciągnijmy tematu Wie ktoś może co nosił Gianni Angelli? Wiadomo jak nosił ale nigdy nie wiedziałem co konkretnie Już zdaje się znalazłem co to było: http://4.bp.blogspot.com/-r3o8RXs4LPI/TbhUdqE3ecI/AAAAAAAAKA4/IKQPflN_X6w/s1600/Patek-Philippe-1415-12HU-1945.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12728 #4890 Napisano 30 Stycznia 2014 Gość jeździł zdezelowanym saabem a na ręku speedy:) Ja to widzę tak, jak już się ma jeden z najfajniejszych samochodów to po co go zmieniać Albo reżyser chciał utożsamić Cala McAffreya (Russel Crowe) właśnie z ludźmi posiadającymi SAABa, nie od dziś wiadomo, że jak ktoś jeździ SAABem to nie z przypadku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #4891 Napisano 30 Stycznia 2014 Jak to mówi się in live; one God, one women, one watch ,one car 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4892 Napisano 30 Stycznia 2014 No to możecie skończyć psioczyć na Szczęsnego... Arsenla związał się właśnie z marką JeanRichard... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #4893 Napisano 30 Stycznia 2014 Trochę wiocha z tym Arsenalem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4894 Napisano 30 Stycznia 2014 Trochę wiocha z tym Arsenalem... tzn. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarskiPL 10 #4895 Napisano 30 Stycznia 2014 Chodzi mi o powyższe zdjęcia. Takie mega napinane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wristwatch 2 #4896 Napisano 30 Stycznia 2014 @Pepepatryk Mam podobne poglądy odnośnie tej marki.Tutaj jednak scenarzyści poszli o krok dalej, pewnie uznali że ten model pasuje do lekko hipisowatego wyglądu MacAffreya znacznie bardziej niż np. garbus a on z kolei nie jest przedstawicielem artystycznej klasy średnie,tj.David Kepesh w "Elegii":) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4897 Napisano 30 Stycznia 2014 No to Szczęsny będzie miał normalny zegarek, ale dlatego, że mu dali bo sam nie jest głupi i oryginałów nie kupuje ...swoją drogą sławny gość jak nic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4898 Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) ...swoją drogą sławny gość jak nic. Jak 99% sław w tym temacie. Może to po prostu znak czasu - jakie czasy, takie sławy. .... Niedługo będą tu wrzucane babcie klozetowe, które wystapily w programie "Jak oni myją sracze" Edytowane 30 Stycznia 2014 przez chronofil 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4899 Napisano 30 Stycznia 2014 Znak czasu, to prawda... refleksja jest gorzka jeśli pomyśli się, że Szczęsny to sława albo autorytet no ale kto co lubi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 749 #4900 Napisano 31 Stycznia 2014 Bo ogolnie nazwa tematu jest zla, winna byc "Co nosza znani ludzie" Ja chetnie ogladam co nosza wszyscy znani, nie zaglebiajac sie w to, czy sa znani z popularnego reality, czy z ambitnego kina niezaleznego. Znany to znany. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach