Lincoln Six Echo 88805 #5326 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Halle Berry Jennifer Aniston Michelle Yeoh Edytowane 23 Maja 2014 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #5327 Napisano 23 Maja 2014 Halle Berry to Michael Kors (nie wiem, co kobiety widzą w tej marce), Jennifer Aniston Rolex Datejust (ma gust), a Michelle to oczywiście Richard Mille RM51-01.Drugi i trzeci - piękne zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5328 Napisano 23 Maja 2014 Bo ten cały Michael Kors to cudak-projektant, który stoi obok niej na zdjęciu Swoją drogą kolejny ponad 1miliardowy(USD) cudak z NASDAQ, który wykreował swoją markę do niewyobrażalnych rozmiarów... Także w tym konkretnym przypadku, nie zakładałbym, że prywatnie nosi MK.Nie zapominaj, każda z nich to również piękna kobieta 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5329 Napisano 23 Maja 2014 Tu, to chwila przed puszczeniem "szwagra" czyli wysmarkania się bez pomocy chusteczki, na sposób "chłopski". Ja słyszałem, że mówią na to również "muszkiet" 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5330 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Dokładnie, jak Monica Bellucci.Dorzuciłbym jeszcze Penelope Cruz, Jennifer Aniston i Naomi Campbell Edytowane 23 Maja 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5331 Napisano 23 Maja 2014 Catherine Zeta Jones i AP Royal Oak Tuxedo… Mariusz, to jest model damski mam nadzieję? On oficjalnie nazywa się Tuxedo? Wątpie by jakikolwiek facet z dobrym gustem ubrałby takiego cudaka do smokingu... Moim zdaniem w tym konkretnym przypadku w grę wchodzi jedynie ultrathin, z prostą tarczą, najlepiej bez sekundnika, co ma swój wyraz filozoficzny, bo w smokingu zazwyczaj się dobrze bawimy na przyjęciu, balu czy innej podobnej okazji, i nie chcemy by czas uciekał - brak sekundnika pozwala ten czas "zatrzymać" 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5332 Napisano 23 Maja 2014 Dorzuciłbym jeszcze Penelope Cruz, Jennifer Aniston i Naomi Campbell Pierwsza jest mała,druga wygląda jak dziewczyna z sąsiedztwa a trzecia jest .....wkurw...a 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #5333 Napisano 23 Maja 2014 Fakt, Aniston nie chciałbym mieć za żonę i nie uważam, że ma tyle klasy co Belucci czy Zeta-Jones, ale trzeba przyznać, że dla niej czas również jest bardzo łaskawy Penelope jest niewysoka, 1.68m z tego co teraz widzę, jednak dla mnie(175cm) jest idealna pod względem wzrostu Ona ma w sobie mnóstwo temperamentu(potrafi być ostra! ), a ponadto ma piękne włosy, szyję oraz oczy, a włosy i oczy, w samym wyglądzie, są dla mnie najważniejsze. Nie wspominając o biodrach, ogólnej figurze i buforach Jednak dla pięknych włosów, oczu i klasy lub temperamentu, nutki pikanterii, jestem w stanie wybaczyć braki w figurze. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5334 Napisano 23 Maja 2014 ok ,ale wiekowo wszystkie te panie to raczej mój niż twój "target" Jakubie.... :D 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #5335 Napisano 23 Maja 2014 Po Penélope już trochę widać zarówno wiek, jak i przebyte ciąże, ale nadal ma to "coś". Błysk w oku się nie starzeje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Uszatek 14 #5336 Napisano 23 Maja 2014 Panowie, a Salma Hayek ?- też niezła kicia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #5337 Napisano 23 Maja 2014 Mam niespełna 22 lata, więc z mojej perspektywy była niezła. Jak na swój wiek nieźle się trzyma, trzeba przyznać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5338 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Popatrzcie sami.... Tu reszta....Berenice Marlohe - dziewczyna Bonda prezentuje kolekcję zegarków Omega na 2013 rokTu są ładne zegarki... Berenice Marlohe for Omega Advertisement | Your Daily Girl Edytowane 23 Maja 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4806 #5339 Napisano 23 Maja 2014 Panowie, coś przegapiłem? Forum zmieniło profil? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #5340 Napisano 23 Maja 2014 Panowie, coś przegapiłem? Forum zmieniło profil? Nie podoba sie ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5341 Napisano 23 Maja 2014 Panowie, coś przegapiłem? Forum zmieniło profil? od zawsze lubię Omegi a pani [dziewczyna Bonda] je prezentuje...... Nie podoba sie ? ludziom to nie dogodzisz..... :D 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #5342 Napisano 23 Maja 2014 Temat co nie co się rozszerzył ale jest baaardzo ciekawy i oczywiście jestem ZA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #5343 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Panowie, coś przegapiłem? Forum zmieniło profil? Ty się ciesz, że Conchita nie jest jeszcze ambasadorem żadnej marki. Edytowane 23 Maja 2014 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5344 Napisano 23 Maja 2014 Ty się ciesz, że Conchita nie jest jeszcze ambasadorem żadnej marki.moze jest rozczarowany..... -zart oczywiscie. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #5345 Napisano 23 Maja 2014 Tak zupełnie poważnie to jak dzieci mają być w tych czasach normalne jak co chwilę jakichś gejów, transwestytów czy co tam jeszcze promują w telewizji i karmią tym debilizmem od małego.Ostatnio mnie 4 letnia córka zapytała jak zobaczyła tego kretyna "tato, czy to jest pan czy pani" odpowiedź była szybka i prosta "idiota" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4806 #5346 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) moze jest rozczarowany..... -zart oczywiscie.Chłopaki kończita temat? Sorry chłopaki, może rozczaruję, ale dla mnie dziewczyna z sąsiedztwa (Jennifer) to nr 1. Edytowane 23 Maja 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egonax 2 #5347 Napisano 23 Maja 2014 Zegarki Bonda nie potrzebują takiej reklamy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5348 Napisano 23 Maja 2014 Chłopaki kończita temat? Sorry chłopaki, może rozczaruję, ale dla mnie dziewczyna z sąsiedztwa (Jennifer) to nr 1. no to masz 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #5349 Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Chłopaki kończita temat? Sorry chłopaki, może rozczaruję, ale dla mnie dziewczyna z sąsiedztwa (Jennifer) to nr 1. Pytanie tylko kto jest numerem 2 Edytowane 23 Maja 2014 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mousey 0 #5350 Napisano 23 Maja 2014 Cook, w linku zapodałeś gorące dania główne ale niestety moja PO chrono nie jest takim pussy magnet'em albo robię coś źle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach