Marqo 2 #6101 Napisano 4 Grudnia 2014 Po dwóch albo trzech jak dobrze pamiętam. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #6102 Napisano 4 Grudnia 2014 Po dwóch albo trzech jak dobrze pamiętam.To co on? Z dużo imprez, prochów i mało snu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6103 Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Cicho.....bo zaraz fani tego pana akcję jakąś na FB zorganizują.....:-) :-) :-)albo sami z dachu skoczą w rozpaczy..:-) :-) Edytowane 4 Grudnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #6104 Napisano 5 Grudnia 2014 Zegarek kiepsko widać ale może Ktoś wie co nosi Paweł Nastula? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 294 #6105 Napisano 5 Grudnia 2014 Zegarek kiepsko widać ale może Ktoś wie co nosi Paweł Nastula? Ja obstawiam że to jakiś Edox . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6106 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Dan i jego RM jakos trudno patrzy mi sie na tego RM...jakos dziwnie moje oczy kieruja sie na polnocny-wschod a dokladnie na godzine 2 Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6107 Napisano 6 Grudnia 2014 Dolph Lundgren i Audemars Piguet ROO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5252 #6108 Napisano 7 Grudnia 2014 Jason Statham, na ręku IWC Aquatimer. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #6109 Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) A co to za zegarek nosi Ethan Hawke w filmie Predestination? Wyglada na to, ze wymyslony specjalnie na potrzeby tego filmu ale moze oparty na jakims istniejacym modelu. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez maze123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77365 #6110 Napisano 12 Grudnia 2014 Okazuje się, że popularni DJ'e też bywają miłośnikami ciekawych zegarków:http://www.hautetime.com/former-sweedish-house-mafia-dj-steve-angello-shows-impressive-watch-collection/60502/ 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wawrzyniec Wiór 0 #6111 Napisano 16 Grudnia 2014 Mam pytanie co na ręku ma Mark Knopfler - jest to jego zdjęcie profilowe na FB: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6112 Napisano 16 Grudnia 2014 Mam pytanie co na ręku ma Mark Knopfler - jest to jego zdjęcie profilowe na FB: To nie jest zdjecie profilowe tylko en face....:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wawrzyniec Wiór 0 #6113 Napisano 16 Grudnia 2014 To nie jest zdjecie profilowe tylko en face....:-)No tak... tyle dobrze, że nie jest umieszczone w galerii... handlowej ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #6114 Napisano 16 Grudnia 2014 wyglada na Omegę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwist 3 #6115 Napisano 16 Grudnia 2014 Chyba omega broad arrow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6116 Napisano 16 Grudnia 2014 (edytowane) LeBron James z rodziną... Na ręku AP. Fotka z Instagram. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Magik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6117 Napisano 16 Grudnia 2014 Kto to? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6118 Napisano 17 Grudnia 2014 Kto to? LeBron James, jeden z najwybitniejszych obecnie koszykarzy. LINK Zajrzyj czasem na AP Club . A poniżej Denzel Washington podczas wywiadu dla CNN. Na ręku AP ROO. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6119 Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) LeBron James, jeden z najwybitniejszych obecnie koszykarzy. LINK Zajrzyj czasem na AP Club . A poniżej Denzel Washington podczas wywiadu dla CNN. Na ręku AP ROO. Denzel-super aktor. Świetne kreacje -"Dzień próby" ,"Lot","American gangster".....etc Edytowane 17 Grudnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6120 Napisano 17 Grudnia 2014 Denzel-super aktor.Ostatnio zrobił na mnie wrażenie w filmie "LOT" Zgadzam się. Gość jest genialny. Ja szczególnie cenię go za role w takich filmach jak "Dzień Próby", "Klub Dyskusyjny", "Stan Oblężenia", "Karmazynowy Przypływ". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #6121 Napisano 17 Grudnia 2014 Zgadzam się. Gość jest genialny. Ja szczególnie cenię go za role w takich filmach jak "Dzień Próby", "Klub Dyskusyjny", "Stan Oblężenia", "Karmazynowy Przypływ".Dla mnie m.in. " Remember the Titans ", Filadelfia 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6122 Napisano 17 Grudnia 2014 No i jeszcze Deja Vu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6123 Napisano 17 Grudnia 2014 No i "W sieci zła":-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 156 #6124 Napisano 17 Grudnia 2014 Warto też zobaczyć film "Glory" http://pl.wikipedia.org/wiki/Chwała 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacBlo 1 #6125 Napisano 20 Grudnia 2014 Pomoże ktoś zidentyfikować zegarek na poniższym zdjęciu? Dodam że jego właścicielem jest prezes jednej z największych firm ubezpieczeniowych w Polsce (przepraszam za słabą jakość zdjęcia, niestety mogłem jedynie zrobić screenshota): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach